Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kıjlarrrrrrrrrr biz deldikkkkkkkkk ama topik isyandamı yaa kımsecıkler yok kac gundur hayırdırr:89:

selam kıjlarrrrrrrrrr biz deldikkkkkkkkk ama topik isyandamı yaa kımsecıkler yok kac gundur hayırdırr:89:

hoşgeldinizzzzzz...
nasılsınız bakalımmm gittinimizmi dr. cinsisyetiniz bellimi bakim..
evet yaaaa artıkın topikimiz cok tenhaaa..bende artık nöbeti devraldım pembeden..

hoşgeldinizzzzzz...
evet yaaaa artıkın topikimiz cok tenhaaa..bende artık nöbeti devraldım pembeden..

ıyıyız allaha sukur canım sende ıyısın ınsallahh evet bayagı oldu cınsıyetını ogrenelı kızcemız gelıyoooooooooo:79:

hoşş geldiinn evt pek ses seda olmuyo

hojbuldukk sende hosgeldınnn aysenın kardeşisin sanırım okuduklarımdan bunu anladım hosgeldın canım topıkeeeeeeeeeeeee sende

kızlar ben kacar benım kocıs ayın 1 den berı yıllık ızınde pek takılamıyom o yuzden ben sımdıde laptopu ıstıyor okey oynayacakmısssssss gelırım yıne opuyorum sızı

evet ayşenin kardeşiyim saol tşk ederim

ıyıyız allaha sukur canım sende ıyısın ınsallahh evet bayagı oldu cınsıyetını ogrenelı kızcemız gelıyoooooooooo:79:
aaaaa bakk ben bunu kacırmışımm..maşallah topiğişzi kısceler doldurdu sağlıkla gelsinn canım bebeişin cok sevindim..
kızlar ben kacar benım kocıs ayın 1 den berı yıllık ızınde pek takılamıyom o yuzden ben sımdıde laptopu ıstıyor okey oynayacakmısssssss gelırım yıne opuyorum sızı

tamam canım görüşrüzzzz kendine dikkat et...

hoşgeldinizzzzzz...

naaaplım sırayla şekerrr.... çalışma zamanımız çok fazla gelemiyorum bu haftaa... 1 haftacık daha idare et benii...

kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((

CAnım....Çok seviniyorum senin adına...Pıt pıtlarını da duymuşsun bebeğinin ;bu çok güzel bir haber :))
İnşallah kucağına aldığın günleri de göreceksin :)
Eşim izinde olduğu için pek pc başında vakit geçiremiyorum ama geleceğim sonrasında inşallah.
Evet canım...Yaşadığın durum çok yıpratmıştır seni de eşini de eminim Ama hayatın nasıl süprizler getireceği hiç belli değil hayatta;belki bir sonrakinde en tatlı yanını gösterecektir yaşam sana...
Lütfen pozitif düşün pozitif olsun...

PEMBEEEEMMMMM biz İzmir'e gelemedik bir takım işlerden dolayı ;haber vermek istedim. P.tesi için bekleme beni canım...

naaaplım sırayla şekerrr.... çalışma zamanımız çok fazla gelemiyorum bu haftaa... 1 haftacık daha idare et benii...
evet canımm parayla değil sırayla kolay gelsinn...güzel haberler alıcaz senden bu ay cok umutluyum..
kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((
canımm cok sevindim yeniden tebrik ederimm..
allahım sağlıkla versin bebişini kucağına..

canımcım cok sağol..evet artıkın pozitif düşünüyorum ocakta tüpe başlıcaz nasipse inşallah herşey cok güzel olucak..

oleeey
çok sevindim canım hadi gözünüz aydınn..
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

sağol hayatımm.gel bian önce gel..gerçi bu ara durgun topik biraz..işyeir acayip yoğun benimm..
eve gelincede hemen yatıyorummm...öptüm seni..

[ canımm cok sevindim yeniden tebrik ederimm..
allahım sağlıkla versin bebişini kucağına..

canım çok teşekkür ederimm.Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimizee...

oleeey
çok sevindim canım hadi gözünüz aydınn..
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
canımm..çook teşekkür ederimm.aminn..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nihonjin.....................14 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK
hatunsultan............................13 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--Yildiz10--nurum84--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

canımmm çooook sevindim gözümüz aydın olsun.hadi bakalım enönemli aşamayı atlattın.inşallah darısı kucağına almana olsun.miden için üzgünüm ama yapacak bişey yok bol bol dinlen kendini sıcak tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…