selam kıjlarrrrrrrrrr biz deldikkkkkkkkkama topik isyandamı yaa kımsecıkler yok kac gundur hayırdırr:89:
selam kıjlarrrrrrrrrr biz deldikkkkkkkkkama topik isyandamı yaa kımsecıkler yok kac gundur hayırdırr:89:
hoşgeldinizzzzzz...
nasılsınız bakalımmm gittinimizmi dr. cinsisyetiniz bellimi bakim..
evet yaaaa artıkın topikimiz cok tenhaaa..bende artık nöbeti devraldım pembeden..
hoşş geldiinn evt pek ses seda olmuyo
ıyıyız allaha sukur canım sende ıyısın ınsallahh evet bayagı oldu cınsıyetını ogrenelı kızcemız gelıyoooooooooo:79:
hojbuldukk sende hosgeldınnn aysenın kardeşisin sanırım okuduklarımdan bunu anladım hosgeldın canım topıkeeeeeeeeeeeee sende
aaaaa bakk ben bunu kacırmışımm..maşallah topiğişzi kısceler doldurdu sağlıkla gelsinn canım bebeişin cok sevindim..ıyıyız allaha sukur canım sende ıyısın ınsallahh evet bayagı oldu cınsıyetını ogrenelı kızcemız gelıyoooooooooo:79:
kızlar ben kacar benım kocıs ayın 1 den berı yıllık ızınde pek takılamıyom o yuzden ben sımdıde laptopu ıstıyor okey oynayacakmısssssss gelırım yıne opuyorum sızı
hoşgeldinizzzzzz...
nasılsınız bakalımmm gittinimizmi dr. cinsisyetiniz bellimi bakim..
evet yaaaa artıkın topikimiz cok tenhaaa..bende artık nöbeti devraldım pembeden..
CAnım....Çok seviniyorum senin adına...Pıt pıtlarını da duymuşsun bebeğinin ;bu çok güzel bir haber :))akşam smart gelmişş.birazcık küsmüşş...
haklı olabilirr..bişey diyemem..
smartçım benim hamişlik sanki zorlayacak gibi..
mide bulantılarım başladı..çok zorr...
ama tek duam herşeyin yolunda gitmesi...
sağlıklı bi bebek olması..
başka herşeye razıyımm...
öpüyorum seni..lütfen artık muhabbete dönn...
kötü günler geride kaldı...Allah bidaha yaşatmasınn...
Evet canım...Yaşadığın durum çok yıpratmıştır seni de eşini de eminimcanım evet k.k acılmadı bende giremedim..
bende sonumun ne olacağının bilincindeydim ama insan kendine bir teselli arıyo bu durumda ne kadar konduramamışta olsam sonun ne olduğu belliydi..
artık ne yapalım canım herşeyin hayırlısı allahım böyle nasip etmiş elimizden başka birşey gelmiyo..
allahım hepimizin gönlüne göre versin..
canım sakın öyle düşünme senin durumunda belliydi sonucta aynı sorunlar başımızdan gecti bende bir süre gelmedim acıkcası kendimi iyi hissetmedim gerci halada iyi değilim ama ne yapayım dayanmak zorundayım bir şekilde hayat devam ediyo...
gebelik boş gebelik ve cok büyümedende sonuclandı..belkide üzlünülecek birşey değil ama artık canım cok yanıyo bu 5. böyle olması beni mahvetti daha ne kadar böyle olacak acaba demekten kendimi alamıyorum..
tekrardan hamile kalınca aklımda hep acabamı olacak...neyse canım herşey geldi gecti allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeze..
sende artık lütfen gel gece sohb etlerini özledim cok bekletme bizi gezmelerin bitince mutlaka bekliyoruzz tamamı...
:[/B]
evet canımm parayla değil sırayla kolay gelsinn...güzel haberler alıcaz senden bu ay cok umutluyum..naaaplım sırayla şekerrr.... çalışma zamanımız çok fazla gelemiyorum bu haftaa... 1 haftacık daha idare et benii...
canımm cok sevindim yeniden tebrik ederimm..kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((
Evet canım...Yaşadığın durum çok yıpratmıştır seni de eşini de eminimAma hayatın nasıl süprizler getireceği hiç belli değil hayatta;belki bir sonrakinde en tatlı yanını gösterecektir yaşam sana...
Lütfen pozitif düşün pozitif olsun......
kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((
CAnım....Çok seviniyorum senin adına...Pıt pıtlarını da duymuşsun bebeğinin ;bu çok güzel bir haber :))
İnşallah kucağına aldığın günleri de göreceksin :)
Eşim izinde olduğu için pek pc başında vakit geçiremiyorum ama geleceğim sonrasında inşallah.
[ canımm cok sevindim yeniden tebrik ederimm..
allahım sağlıkla versin bebişini kucağına..
canımm..çook teşekkür ederimm.aminn..oleeey
çok sevindim canım hadi gözünüz aydınn..
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
kıımsecıkler yok artıkkk
uzuldum ben .. .
kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?