Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

naber canım ege nasıl
ay tinker salı günü berilin ilk aşısı varda
ateş yaptımı aşılar egeye:26:

ıyılık cnmö sen nasılsın ege ne yapsın playschoolun ıkılı egzersız arkadasım oyuncagının altında vakit geçiriyo bu oyuncak kurtarıcım oldu vallahı..buyuyolar cok cabuk...3 bucuk ay oldu bıle..kahkaha atmaya basladı yenı yenı gorcen...asılara gelınce ates yapmadı hıc egeye ama ılk ası neyse ıkıncı ayda 3 tane oluyo o çok kotuydu..ıkı bacak bır kol cocugu deldıler resmen bu arada rota virüsü aşısı yaptır bence ıkıncı ayda özel bi aşı ama dr çok önerdi bize..senin prenses nasıl emiyor mu

o oyuncak nasıl bişi ya hiç duymadım türkçesi yokmu bunun
maşallah tosunuma ço kseverim bebek gülüşünü ya
uykudayken bazen gülüyo kızımda yiyesim geliyo
ayyyy hiç içim kaldırmıyo bu iğneleri. tahlillerde çok ağladı ya korkuyorum valla:18:
e bide ateş sorunu var tabi o daha çok korkutuyo
rota virüsü o neymiş grip gibi bşimi

ay unutmuşum cvp yazmayı
emiyo maşallah teyzesi
ümüğümü sıkıyo valla gündüzleri
gece 2-3 kez kalkıyo ama gündüz canım çıkıyo valla
ama böyleyi daha iyi gece olmasındansa krizleri
gündüz olsun dimi:81:

kızlar yemeğimi yaptım ve geldimmm koçişimin uykudan kalkmasını bekliyoruzz...
melisax canım nasıl gidiyo hamişlik..
sedef ablaaaa nerde senin kıscenin tickeri..gecen yaptımdı ama sen cıkmışsın...

canımmm valla artık bir varım bir yokum
aniden uyanıyo zilli çıkmak zorunda kalıyorum
gene yapsana teyzesi zahmet olmassa:26:

saol cnm ,vallahi kötü geçiyo bulantılar filan mahvediyo beni,sen nasılsın cnm.

melisax bıldum seni canım bulantı döneminde ben vişne suyu içiodum dr demişti meyve suyu ve çubuk kraker die ben günde 4 5 kez çıkarıodum hatırlıosan bunlar az yatıştırıo

merhaba arkadaşlar
uzun süredir girip okuyorum ama bir türlü yazamadım sizlere..
yeliz sağolsun anlatmış olanları.. geçen hafta pazar günü kontrolümüz vardı..doktorumuz bebekler dikişleri zorluyorlar,doğmaya çalışıyorlar dedi..eğer dikişlerim olmasaymış,şimdiye kadar doğarlarmış
bir de kasılmalarım başladığı için kesin yatak istirahati verdi.tuvalet ihtiyacım dışında yataktan kalkmıyorum..perşembe günü kasılmalarım çok arttı.hemen doktorumu aradık.doktorum bana 1,5 saat mesafede.. kasılmalarımın sıklığını ve süresini söyleyince,bu kasılmalar rahim ağzını açabilir,doğum başlayabilir,hemen izmir ege üni ye gidin,buraya gelip vakit kaybetmeyin dedi.. doktorumun olduğu yerdeki küvözler 30 haftadan önce doğanlar için yterli kapasitede değil,o yüzden hemen izmire yönlendirdi..gece apar topar gittik izmire hastaneye..hemen açılmama baktılar,kasılmalarımı kontrol ettiler,ağrıma baktılar, çok şükür açılmam yokmuş..ama o elle muayene mahvetti beni çok ağladım,çok bağırdım o an
ağrılarımda yoktu..serum verdiler..kendi doktorum da nidilat diye bir hap verdi,kasılmaları azaltmak için.. o gece izmirde kaldık,ertesi gün kendi doktoruma gittik dönerken..baktı dikişlerim sağlammış.. ama yatmaya devam tabi..1-1,5 ay dayanmaları lazım dedi..

benim durumum böyle kızlar.. nolur dualarınızı esirgemeyin benden..miniklerimdayansınlar biraz daha

ahhh çiğdemm çok geçmiş olsuunnn aman kalkıpta yorma kendini seni azda olsa anlayabiliyorum ben tek bebekte bu kadar bel ağrısı çekiyosam sen 3 tanede neler çekiyosundur acabaaa Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun inş.
elle muayeneyi banada yapmışlardı açılmam oluncaa insanın canı ağzından çıkıcak gibi oluyoo annelik güzel ama zorr katlanmak lazım elden bişi gelmiyoo...

sakın kendini yormaa bebişlerinde seninde duacınım inş.. sabredebilirlerr çok çok geçmiş olsun :26:

Son düzenleme:

ahhh canım benim korkma allahın izniyle bişi olmıcak bebeklerine yeterki stres yapma
sıkıntı ve stres erken doğumun tetikçisidir ki 3üzlere hamilesin sen bunu unutma
bak sen kendini koyuverirsen güçlü olmassan doğumdan sonra olabilecek şeyleri asla kaldıramassın
sen 3üzlerinden birini aldırmayarak çok cesur ve güçlü bir anne olduğunu gösterdin
eğer 32.haftaya kadar dayanırlarsa (allahın izniye dayanacaklar)
biliyosunki bebekler küvezde kalacaklar en az 1ay
o yüzden güzelim şimdiden kendini harap etme bebeklerinide üzme
gücüne güç katmak zorundasın özellikle sonrası için

ahhh çiğdemm çok geçmiş olsuunnn aman kalkıpta yorma kendini seni azda olsa anlayabiliyorum ben tek bebekte bu kadar bel ağrısı çekiyosam sen 3 tanede neler çekiyosundur acabaaa Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun inş.
elle muayeneyi banada yapmışlardı açılmam oluncaa insanın canı ağzından çıkıcak gibi oluyoo annelik güzel ama zorr katlanmak lazım elden bişi gelmiyoo...

sakın kendini yormaa bebişlerinde seninde duacınım inş.. sabredebilirlerr çok çok geçmiş olsun :26:

neyse kızlar
herkes gitti sanırım
bende çıkayım artık
hepinizi öperim çok çok

canlarım slmlar nasılsınızzz
ben bugun olıyordummm çok yoruldummmm offf
ELİFCIM sana defalarca yazmama rağmen bana donuş hıç yapmadınn neden boyle oldu bılmıorumm umarım ıyısındırrrr cnmmm pıptpıtları duymana çok sevındım hayatımm

canım cok gecmiş olsun bunlar güzel şeyler ve gecici sonucta bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..bana gelince benim gebelik boş gebelik olduğu için aralık 7,de kürtaj oldum..
nereye yapıştırcam bunu bulamadım :))

ablacım profiline giriyosun orda profil düzenleye girip cizelge var oraya yapıştırıyosun ve değişiklikleri kaydet diyosun ve oluyo bitiyo..yemekteydim şimdi geldim kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…