aynen öyle valla ablacım.eşimle ve ailesiyle biraz problemler olduu küçücük şeyler ama bizi üzmeye yetiyor malesef.aslında hayat çok kısa kimse için üzmeye değmez ama elimde değil işte.hep haksızlığa uğrayan ben oluyorumanladım oh çok şükür büyük bi sorunu yokmuş
selizcim bi sıkıntın var belli ama soramıyorum burda anlatmak istemiyorsun
haticeye öyle yazmışsın
aman be kuşum inan hiç bişi senden önemli deil
annen baban kocan bile... o yüzden boşver gitsin
sağol tinkerim sıkmamaya çalışıyorum işte çok kötü bir pazardııı bitmesi için dört gözle bekliyorumselizcim sıkma canını hiçbirseye değmez...sedef doğru sölemiş en önemlisi sensin
merhaba arkadaşlar
uzun süredir girip okuyorum ama bir türlü yazamadım sizlere..
yeliz sağolsun anlatmış olanları.. geçen hafta pazar günü kontrolümüz vardı..doktorumuz bebekler dikişleri zorluyorlar,doğmaya çalışıyorlar dedi..eğer dikişlerim olmasaymış,şimdiye kadar doğarlarmış
bir de kasılmalarım başladığı için kesin yatak istirahati verdi.tuvalet ihtiyacım dışında yataktan kalkmıyorum..perşembe günü kasılmalarım çok arttı.hemen doktorumu aradık.doktorum bana 1,5 saat mesafede.. kasılmalarımın sıklığını ve süresini söyleyince,bu kasılmalar rahim ağzını açabilir,doğum başlayabilir,hemen izmir ege üni ye gidin,buraya gelip vakit kaybetmeyin dedi.. doktorumun olduğu yerdeki küvözler 30 haftadan önce doğanlar için yterli kapasitede değil,o yüzden hemen izmire yönlendirdi..gece apar topar gittik izmire hastaneye..hemen açılmama baktılar,kasılmalarımı kontrol ettiler,ağrıma baktılar, çok şükür açılmam yokmuş..ama o elle muayene mahvetti beniçok ağladım,çok bağırdım o an
ağrılarımda yoktu..serum verdiler..kendi doktorum da nidilat diye bir hap verdi,kasılmaları azaltmak için.. o gece izmirde kaldık,ertesi gün kendi doktoruma gittik dönerken..baktı dikişlerim sağlammış.. ama yatmaya devam tabi..1-1,5 ay dayanmaları lazım dedi..
benim durumum böyle kızlar.. nolur dualarınızı esirgemeyin benden..miniklerimdayansınlar biraz daha
helal olsun sana be çiğdem gerçekten kadın olmanın anne olmanın hakkını getiren bir insansın allahım 3 tane melek verdi sana ...bunu yükünü taşımak elbette çok zor ...bu zorlukların arkası ferah mutlu günler olur inşallah ve olacak ta ben buna inanıyorum..canım benim kendine dikkat et demiyeceğim çünkü biliyorum ki anneliğin verdiği korumacılıkla bebeklerini düşünerek sen kendine fazlasıyla dikkat edeceksin...allahım sizleri korusun...merhaba arkadaşlar
uzun süredir girip okuyorum ama bir türlü yazamadım sizlere..
yeliz sağolsun anlatmış olanları.. geçen hafta pazar günü kontrolümüz vardı..doktorumuz bebekler dikişleri zorluyorlar,doğmaya çalışıyorlar dedi..eğer dikişlerim olmasaymış,şimdiye kadar doğarlarmış
bir de kasılmalarım başladığı için kesin yatak istirahati verdi.tuvalet ihtiyacım dışında yataktan kalkmıyorum..perşembe günü kasılmalarım çok arttı.hemen doktorumu aradık.doktorum bana 1,5 saat mesafede.. kasılmalarımın sıklığını ve süresini söyleyince,bu kasılmalar rahim ağzını açabilir,doğum başlayabilir,hemen izmir ege üni ye gidin,buraya gelip vakit kaybetmeyin dedi.. doktorumun olduğu yerdeki küvözler 30 haftadan önce doğanlar için yterli kapasitede değil,o yüzden hemen izmire yönlendirdi..gece apar topar gittik izmire hastaneye..hemen açılmama baktılar,kasılmalarımı kontrol ettiler,ağrıma baktılar, çok şükür açılmam yokmuş..ama o elle muayene mahvetti beniçok ağladım,çok bağırdım o an
ağrılarımda yoktu..serum verdiler..kendi doktorum da nidilat diye bir hap verdi,kasılmaları azaltmak için.. o gece izmirde kaldık,ertesi gün kendi doktoruma gittik dönerken..baktı dikişlerim sağlammış.. ama yatmaya devam tabi..1-1,5 ay dayanmaları lazım dedi..
benim durumum böyle kızlar.. nolur dualarınızı esirgemeyin benden..miniklerimdayansınlar biraz daha
selız sen de gıt barı kıme seslensem gıttı
benımle kımse knşmuyorrr
ben de çıkıcammmm
helal olsun sana be çiğdem gerçekten kadın olmanın anne olmanın hakkını getiren bir insansın allahım 3 tane melek verdi sana ...bunu yükünü taşımak elbette çok zor ...bu zorlukların arkası ferah mutlu günler olur inşallah ve olacak ta ben buna inanıyorum..canım benim kendine dikkat et demiyeceğim çünkü biliyorum ki anneliğin verdiği korumacılıkla bebeklerini düşünerek sen kendine fazlasıyla dikkat edeceksin...allahım sizleri korusun...
kııız gene kime alınıyon..
selız sen de gıt barı kıme seslensem gıttı
benımle kımse knşmuyorrr
ben de çıkıcammmm
herkese tınker yaaakımse gırmıo hadı onu geçtım gırınce slm sabah da kalktı artık topıkteee çok değişti bole değildi eskıdennnn ya da eskıler bole değildi bız de eskılere alışkınızzz bılemıorum kıı
herkese tınker yaaakımse gırmıo hadı onu geçtım gırınce slm sabah da kalktı artık topıkteee çok değişti bole değildi eskıdennnn ya da eskıler bole değildi bız de eskılere alışkınızzz bılemıorum kıı
burdayım tatlım biraz morelim bozuk ta şarkı dinliyordum sana noldu peki?hadi ben dertliyim biraz
ya ben sabahları giremiyorum okulda internet yok aksam gelıncede egeyı bakıcıdan alıyoz ya hep onla ılgılenıyom arada gırıyom haftasonları ama geneldede kımse olmuyo malesef bende ozledım sabah muhabbetlerını yaa ya bılerek bırsey demeden cıkmaya ben de kızıyorum ama bazen net gıdıyo yada anı bı durum oluyo yada gecmısı okuyorlar son mesaja bakmadan cıkıyorlar bole bır durum olmuş olabılır...:26:
evet kuzucum eskiden böyle değildi ama napalım herkesin işleri var galiba.yine gelirler inşallah şimdilik böyledir üzülme sen bende alıştığım şeylerden çok zor vazgeçerim sendemi öylesin?
kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((
kızlar yeni geldik dr.dan..pıt pıtları duyduk..Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallaaahh...görüşürüzzz.midem kötüüüüüü(((((
harika bi haber bu hadi gözün aydın elifim
gözün aydın canım
topiğimize üzüluyorummmm eskıyı ozledım bennn hem de çokkkhayırdır snaa nolduu
haklısın hayatımmm hanı bırden çıkma olayına bşey demıyorumm olabılırr işi vardır ınsanların beebekler kuçuk sonuçta ee elbette bebeğinle ılgılenmek ıstıyor ınsann doğal olarak topıktekılerden haberdar olmak için hemen gırıp okuyup çıkaanlar olabılırrr.. ama bazıları burda oluyorlar dakıkalrca kalıyorlar slm verdıldığınde slm vermıorlarrr aman neyseeeeeeee artıkk yapacak bşey yokk..en azondan ben slmımı verıyorum ısteyen alır ısteyen almazzz ne yapayımmm
doğru söze ne denir haklısın
yanııııııneyse ben çıkıorummm azcık dınlenmem lazımmmmm öpidunuz hepinizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?