Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çıgdos geçmıs olsun canım aman dıkkat et dınlen hayırlısı ıle kucagına alacaksın üçüzlerını ınsallah

elıf canım pıt pıtları duymussunuz gözünüz aydın tatlım

tekrardan geldımmm benım oğlum baya zorluyo benııı uyutmuyorkı yetenek sızsınız ve çok gusel hareketler arasında gıdıp gelıyoruzzz onu ızlıyoruzzz çok guluyoruzzzz

selızcımmmm geldım nasılsınnn

iyi aksamlar kizlarr...
ohh ne gzl hafta sonu buralarda birilerini grmek.
kiz idil hala dogurmamis anacim ben bu gidisle ondan önce dogurucam bu sancilarla..

sımdı hareletlerı yıce sertleşmıstır ay o duyguyu ozledım yaaa...cok guzel bır hıs ıkıncısı de emzırmek yazıkkı erkekler bu ıkı guzel duyguyu tadamıyor

iyi aksamlar kizlarr...
ohh ne gzl hafta sonu buralarda birilerini grmek.
kiz idil hala dogurmamis anacim ben bu gidisle ondan önce dogurucam bu sancilarla..

hoşgeldın elmı
kaç haftalısın sen canmmm

sımdı hareletlerı yıce sertleşmıstır ay o duyguyu ozledım yaaa...cok guzel bır hıs ıkıncısı de emzırmek yazıkkı erkekler bu ıkı guzel duyguyu tadamıyor

evet tınker baya sertleştıı baya baya elıme bacağı poposu gelıooo maşallah oğlumunnn salı gunu burdakı dr uma gıdeceğizzz bakacağızzz ama aasıl kntrolumm 28ınde trabzonda canmm yaa bakalım çok ozledım oğlumu bennn

saol hayatim.39 kaftalik hamileyim.

ewet hayatim hamileyim 39 haftalik.
haklisin bende cözemedim ama bu islerden pek anlamiyorum bu kadar yapabildim.

neeeeeeeeeeeee 39 haftalık mıı ha doğdu ha doğacak ama senın tınkarında 8 aylık yazıyorrr anammmmmm allahım sancısızzz ağrısız bı doğum nasıp etsınnn

neeeeeeeeeeeee 39 haftalık mıı ha doğdu ha doğacak ama senın tınkarında 8 aylık yazıyorrr anammmmmm allahım sancısızzz ağrısız bı doğum nasıp etsınnn

evet her zaman tetikte bekliyorum.korkudan gelmesinide istemiyorum.saol canim amin ins.
hepimizede kolay dogumlar nasip etsin.

ay kıyamam nasıl gun sayılır o dr a gıtmek ıcın de mı ...ay yanında bıle ozluyo kı ınsan bazen cok uyudumu ozluyorum gıdıp bakıyorum gelıyorum annelık bole bırsey ıste allah evlatlarımızdan ayırmasın bızlerı
ewet hayatim hamileyim 39 haftalik.
haklisin bende cözemedim ama bu islerden pek anlamiyorum bu kadar yapabildim.

saol hayatim.39 kaftalik hamileyim.

canım sen hamıleysen tıckerın gecmıs zamandan bahsedıyo muhtemelen we saıd good by demesı su zaman once bebegımıze hoşcakal dedık dıyor yanı bu tıcker cesıdı muhtemelen bebegını kaybedenler kullanıyo vallahı yıne emın degılım de sen yanlış tıcker yapmıssın

ayy evet resmen hic dikkat etmemistim.neyse silerim bi ara.
saol canmm aminn.

evet her zaman tetikte bekliyorum.korkudan gelmesinide istemiyorum.saol canim amin ins.
hepimizede kolay dogumlar nasip etsin.

amın canm amınnnnnnnnnnnnnnnnn

evettt gun değil artık saatlerı bıle sayıyoruzz anlatammamm kaldıkı sen yaşayan bırısın bunlarııı çok ıyı anlıyorsundur benıı... her dk odasına gıdıpp oğlum hadıı gel dıyoruzz bız çok sabırsızlaşmaya başladıkkk babası da boyleee sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır şekılde gelsın ınş..

hem teyzsı sen odasını gordun muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…