tekrardan geldımmm benım oğlum baya zorluyo benıııuyutmuyorkı yetenek sızsınız ve çok gusel hareketler arasında gıdıp gelıyoruzzz onu ızlıyoruzzz çok guluyoruzzzz
selızcımmmm geldım nasılsınnn
iyi aksamlar kizlarr...
ohh ne gzl hafta sonu buralarda birilerini grmek.
kiz idil hala dogurmamis anacim ben bu gidisle ondan önce dogurucam bu sancilarla..
iyi aksamlar kizlarr...
ohh ne gzl hafta sonu buralarda birilerini grmek.
kiz idil hala dogurmamis anacim ben bu gidisle ondan önce dogurucam bu sancilarla..
sımdı hareletlerı yıce sertleşmıstır ay o duyguyu ozledım yaaa...cok guzel bır hıs ıkıncısı de emzırmek yazıkkı erkekler bu ıkı guzel duyguyu tadamıyor
merhaba elmi sen hamılemısın tıckerını pek cozemedım de:26:
hoşgeldın elmı
kaç haftalısın sen canmmm
evet tınker baya sertleştıı baya baya elıme bacağı poposu gelıooo maşallah oğlumunnnsalı gunu burdakı dr uma gıdeceğizzz bakacağızzz ama aasıl kntrolumm 28ınde trabzonda canmm yaa bakalım çok ozledım oğlumu bennn
ewet hayatim hamileyim 39 haftalik.
haklisin bende cözemedim ama bu islerden pek anlamiyorum bu kadar yapabildim.
neeeeeeeeeeeee 39 haftalık mıı ha doğdu ha doğacak ama senın tınkarında 8 aylık yazıyorrranammmmmm allahım sancısızzz ağrısız bı doğum nasıp etsınnn
ay kıyamam nasıl gun sayılır o dr a gıtmek ıcın de mı ...ay yanında bıle ozluyo kı ınsan bazen cok uyudumu ozluyorum gıdıp bakıyorum gelıyorum annelık bole bırsey ıste allah evlatlarımızdan ayırmasın bızlerıhoşgeldın elmı
kaç haftalısın sen canmmm
evet tınker baya sertleştıı baya baya elıme bacağı poposu gelıooo maşallah oğlumunnnsalı gunu burdakı dr uma gıdeceğizzz bakacağızzz ama aasıl kntrolumm 28ınde trabzonda canmm yaa bakalım çok ozledım oğlumu bennn
ewet hayatim hamileyim 39 haftalik.
haklisin bende cözemedim ama bu islerden pek anlamiyorum bu kadar yapabildim.
saol hayatim.39 kaftalik hamileyim.
evet her zaman tetikte bekliyorum.korkudan gelmesinide istemiyorum.saol canim amin ins.
hepimizede kolay dogumlar nasip etsin.
ay kıyamam nasıl gun sayılır o dr a gıtmek ıcın de mı ...ay yanında bıle ozluyo kı ınsan bazen cok uyudumu ozluyorum gıdıp bakıyorum gelıyorum annelık bole bırsey ıste allah evlatlarımızdan ayırmasın bızlerı
canım sen hamıleysen tıckerın gecmıs zamandan bahsedıyo muhtemelen we saıd good by demesı su zaman once bebegımıze hoşcakal dedık dıyor yanı bu tıcker cesıdı muhtemelen bebegını kaybedenler kullanıyo vallahı yıne emın degılım de sen yanlış tıcker yapmıssın
ayy evet resmen hic dikkat etmemistim.neyse silerim bi ara.
saol canmm aminn.
evet her zaman tetikte bekliyorum.korkudan gelmesinide istemiyorum.saol canim amin ins.
hepimizede kolay dogumlar nasip etsin.
ay kıyamam nasıl gun sayılır o dr a gıtmek ıcın de mı ...ay yanında bıle ozluyo kı ınsan bazen cok uyudumu ozluyorum gıdıp bakıyorum gelıyorum annelık bole bırsey ıste allah evlatlarımızdan ayırmasın bızlerı
canım sen hamıleysen tıckerın gecmıs zamandan bahsedıyo muhtemelen we saıd good by demesı su zaman once bebegımıze hoşcakal dedık dıyor yanı bu tıcker cesıdı muhtemelen bebegını kaybedenler kullanıyo vallahı yıne emın degılım de sen yanlış tıcker yapmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?