Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ben geldimmmm.... sanıyorum ki bugün yumurtaladımmmm güzelce çalıştıkkk... hadi bakalım gelsin meleğimmm yılbaşınaaaa

harika bi haber bu hadi gözün aydın elifim

canım çook teşekkür ederimm...kalp atışını duyunca rahatlarım diyodum ama pimpirik olmaya görsün insannn...
Rabbime emanett.inşallahh kucağımızada alalımmm...

gözün aydın canım

canımm inanki hiç görmedimm...sakınn gördüğümü sanmaa..zaten bana yazanlara zordada olsam yazıp çıkıyorumm...
işyerinde sabah bi açıyorum topiği..öylece altta açık kalıyo..giremiyorum.okadar yoğunki..
evdede bilgisayar başında fazla durmıyım diyorum.zaten midem zorluyor bazenn.bide bugün keyfim yoktu...dürüst olmak gerekirse girdim okudum yazdıklarınızı ama yazmadan çıktımm...
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem...çok sağoll...benim kusuruma bakmayınn..yalnızlık bazen canımı sıkıyor..bugün olduğu gibi..

yaa nıye kımse konuşmuyorrr
selızzz beren ablaaa elifff burdalar ama yoklarrr neden

hayatım açıklamamı yaptımm..

ÇİĞDEMcim üç tane cana bu zamana kadar sabrettin.ben eminimki hepsi sağ salim kucağına gelecek...öpüyorum senide minnaklarıda...

canımsınnnnn
çok dıkkat et kendıneee bol bol çubuk kraker falan yeee kafanı başka şeylre verr
hem meleğinınn pıt pıtlarını da duymuşsunnn ayyy ne gusel bşey yaaa allahım tamamına erdırsın ınş..

kızlar naber
ben tam bir hamilelik sendromundayım midem çok bulanıyor yanıyor gaz var kabız oluyorum ilaçlarla yapabiliyorum öğleden sonraya kadar hiçbir şey yiyemiyorum ama sonra yemeye bir başlıyorum ooooo yatana kadar ye dur kilo aldım bile ama yarından itibaren yemiycem çatlıycam

evde yatıyorum ya pek zorlamıyo ama iş yerinde bazen zorluyor..olsunn çok kötü durumda değilim ya..bunada şükürr...dediğin gb bol bol kraker yiyorumm...iyi geliyo..

evde yatıyorum ya pek zorlamıyo ama iş yerinde bazen zorluyor..olsunn çok kötü durumda değilim ya..bunada şükürr...dediğin gb bol bol kraker yiyorumm...iyi geliyo..

ohh ohhhh tmm canm dıkkat et ınş. çabucak geçer bu zamanınnn

ben çıkıyorum uyku vakımız geldı artıkkk ıyı gecelerrrrrrr:80:

izninde var, yat dinlen şekercim zaten... ama dediğin gibi çok fazla kaçırma yemeği, vermek için ne çok uğraştın

naber canımm..ben dün dr.a gittim.çok şükür kalp atışlarını duydukk..ama 5 haftalık dedi...sanırım yumurtladığım tarihten itibaren sayıyorr.SAT a göre değil...
kabızlık bendede varr..söylemesi ayıp dün kan geldiii..
bu arada bende 1 kilo vermişimm.böyle iştee...Hep diyorum bebek sağlıklı olsun herşeye razıyımm...

canlarım ben kaçıyorummm uykucuğumuz geldı bızım uyuyalım da buyuyelımmm

herkeslere ıyı gecelerrrr:80::80::80:

gördüm canım çok guzel olmus..ben safariyi beğenmemiştim showroomda ama sen de gorunce hoşuma gıttı evde guzel duruyormus..gule gule kullansın mert kagancık ...ya ege su anda odasında vakıt gecırmıyo aramızda yatırıyom gunduz ayrıyım dıye ozluyom en azından gecelerı beraber yatalım ıstıyom ama öğlen uykularında yatırıyom yatagına..bırde en guzelı esyalarınbı ole guzel alıyokı oda ..çok kullanıslı hıc pişman olmazsın bu arada yatagın buyuyenden mı bızımkı öle
kızlarrr ben geldimmmm.... sanıyorum ki bugün yumurtaladımmmm güzelce çalıştıkkk... hadi bakalım gelsin meleğimmm yılbaşınaaaa
hadi bakalım canım inşallah

yapma artık sana tavsıyem elıfcım kagan kocatepenın sıtesınden haftalık larak takıp et bebegını hem o zaman daha cok kaptırırsın kendını bırde orda cok guzel bılgıler var ben ne yapmam gerektıgını ordan takıp edıyordeum hem dr yonlendırmıyo bazen sen hatırlatınca ıyı oluyo ...her dr bır degıl cunku...yalnızlık sıkmıs canını bugun anlıyorum bebegım ama artık yalnız degılsın unutma ıcınde carpan ıkı tane kalp var bunu suan pek anlayamıyorsun bılıyorum ama bır kaç hafta sonra o mınıgın kıpırdadıgını goreceksın ve buna resmen ınanacaksın...o sana guc verecek ve bıleceksın kı ıyı olmam lazım bebegım ıcın ıyı olamam lazım...sen guzel hıssettıkce oda mutlu olacak ıcınde cunku...o bag ole kuvvetlıkı ben hamıleyken agladıgımda ege nasıl huzursuzca tekmelerdı anlatamam onmedenle kendını uzme artık ...hamılesın su an en hassas donemın hele de bulantıların var su an hıc bır sey yemek ıstemeyeceksın ..ben ılk aylar aglıydum hem acıkıp hem yıyememek cok kotu ...yalnız olunca daha da zoırdur..ama ınan benımde farkım yoktu esım vardı ama dunyanın mutfak konusaunda en becerıksız esı..bırsey ısıtıp bıle gelemez yanıama allah guc verıyo ınsana ben o halımle kalkıp sofra hazırlıyodum dusun...hersey gececek bole dusun sonunda kuzunu kucagına alacaksın ve ınanne anne ne kardes ne de koca sevgısı...sadece o olsun yeter dıyeceksın buna ınan

bende 58le hamile kaldım 57ye düştüm şimdi tekrar 58im ama çok yiyorum çok alıcam belli yarın yine galetalarıma sarılayım nesfitime dönüş yapayım başak yolu yok

gözünaydın bu arada kalp atışını duymuşsunuz bizde duyduk 1 hafta oluyor neredeyse perşembeye tekrar randevumuz var

canm benm saolasınnn evettt çok gusel durdu evdeeee
ben yatak odamıza bayb2go nun park yatağından da aldım yatak oadsında o duracak gcelerı bızım yanımızda yatağında gunduzlerı de kendı odasında vakıt geçirecek allahın ıznıyle ınş. evet canm bızımksı de buyuyebılen yatakkk o daha kullanışlı çnkuuu

kuzu sabahları ılık su ıc ac karna ..kuru kayısı ye hamıleyken ılaçla yapmak sakıncalı olabılır..dogal yolla yapmaya calıs cok zorlama tuvalette ay sonra ben gıbı hamıleleık sonrası basur olusur...ya benımö bole bır problemım yoktu hamılelıkten sonra cıktı kanıyo bırde dr a da gıdemıyom korkumdan parmakla bakcak dıye
canlarım ben kaçıyorummm uykucuğumuz geldı bızım uyuyalım da buyuyelımmm

herkeslere ıyı gecelerrrr:80::80::80:

sana daa

canımm benimmm..
gözlerimm dolduuu...valla esiyolar bana böylee bazenn napiimm...
eşim yanımda olsa herşey nekadarda farklı olacak sanki..
neyse Rabbim böyle uygun görmüşş..yalnızlığada tahammül ederimm..bulantılaradaa...
yeterki o sağlıklı olsunn..
yeterki sağlıcakla kucağımıza gelssiinnn..
inşallahh o dediklerini bende yaşarımm..tekmelerini hissederimm...eşimlee büyük bi aşkla sevmek nasip olur yavrumuzu...
inşallhh....
çok sağol canım moral verdiğin içinn..

evet canımm...parmakla bakıyolarmışşş...
valla ilk defa böyle oldum bende...tamam dediğini yapayımm..sağolll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…