harika bi haber bu hadi gözün aydın elifim
gözün aydın canım
canlarım slmlar nasılsınızzz
ben bugun olıyordummm çok yoruldummmm offf
ELİFCIM sana defalarca yazmama rağmen bana donuş hıç yapmadınn neden boyle oldu bılmıorumm umarım ıyısındırrrr cnmmm pıptpıtları duymana çok sevındım hayatımm
yaa nıye kımse konuşmuyorrr
selızzz beren ablaaa elifff burdalar ama yoklarrr neden
canım çook teşekkür ederimm...kalp atışını duyunca rahatlarım diyodum ama pimpirik olmaya görsün insannn...
Rabbime emanett.inşallahh kucağımızada alalımmm...
canımm inanki hiç görmedimm...sakınn gördüğümü sanmaa..zaten bana yazanlara zordada olsam yazıp çıkıyorumm...
işyerinde sabah bi açıyorum topiği..öylece altta açık kalıyo..giremiyorum.okadar yoğunki..
evdede bilgisayar başında fazla durmıyım diyorum.zaten midem zorluyor bazenn.bide bugün keyfim yoktu...dürüst olmak gerekirse girdim okudum yazdıklarınızı ama yazmadan çıktımm...
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem...çok sağoll...benim kusuruma bakmayınn..yalnızlık bazen canımı sıkıyor..bugün olduğu gibi..
hayatım açıklamamı yaptımm..
ÇİĞDEMcim üç tane cana bu zamana kadar sabrettin.ben eminimki hepsi sağ salim kucağına gelecek...öpüyorum senide minnaklarıda...
yavyum gelmiş
canımsınnnnn
çok dıkkat et kendıneee bol bol çubuk kraker falan yeee kafanı başka şeylre verr
hem meleğinınn pıt pıtlarını da duymuşsunnn ayyy ne gusel bşey yaaaallahım tamamına erdırsın ınş..
evde yatıyorum ya pek zorlamıyo ama iş yerinde bazen zorluyor..olsunn çok kötü durumda değilim ya..bunada şükürr...dediğin gb bol bol kraker yiyorumm...iyi geliyo..
kızlar naber
ben tam bir hamilelik sendromundayım midem çok bulanıyor yanıyor gaz var kabız oluyorum ilaçlarla yapabiliyorum öğleden sonraya kadar hiçbir şey yiyemiyorum ama sonra yemeye bir başlıyorum ooooo yatana kadar ye dur kilo aldım bile ama yarından itibaren yemiycem çatlıycam
kızlar naber
ben tam bir hamilelik sendromundayım midem çok bulanıyor yanıyor gaz var kabız oluyorum ilaçlarla yapabiliyorum öğleden sonraya kadar hiçbir şey yiyemiyorum ama sonra yemeye bir başlıyorum ooooo yatana kadar ye dur kilo aldım bile ama yarından itibaren yemiycem çatlıycam
ohh ohhhh tmm canm dıkkat et ınş. çabucak geçer bu zamanınnn
ben çıkıyorum uyku vakımız geldı artıkkk ıyı gecelerrrrrrr:80:
gördüm canım çok guzel olmus..ben safariyi beğenmemiştim showroomda ama sen de gorunce hoşuma gıttı evde guzel duruyormus..gule gule kullansın mert kagancık ...ya ege su anda odasında vakıt gecırmıyo aramızda yatırıyom gunduz ayrıyım dıye ozluyom en azından gecelerı beraber yatalım ıstıyom ama öğlen uykularında yatırıyom yatagına..bırde en guzelı esyalarınbı ole guzel alıyokı oda ..çok kullanıslı hıc pişman olmazsın bu arada yatagın buyuyenden mı bızımkı öleamın canm amınnnnnnnnnnnnnnnnn
evettt gun değil artık saatlerı bıle sayıyoruzz anlatammamm kaldıkı sen yaşayan bırısın bunlarııı çok ıyı anlıyorsundur benıı... her dk odasına gıdıpp oğlum hadıı gel dıyoruzz bız çok sabırsızlaşmaya başladıkkk babası da boyleee sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır şekılde gelsın ınş..
hem teyzsı sen odasını gordun muu
hadi bakalım canım inşallahkızlarrr ben geldimmmm.... sanıyorum ki bugün yumurtaladımmmmgüzelce çalıştıkkk... hadi bakalım gelsin meleğimmm yılbaşınaaaa
canım çook teşekkür ederimm...kalp atışını duyunca rahatlarım diyodum ama pimpirik olmaya görsün insannn...
Rabbime emanett.inşallahh kucağımızada alalımmm...
canımm inanki hiç görmedimm...sakınn gördüğümü sanmaa..zaten bana yazanlara zordada olsam yazıp çıkıyorumm...
işyerinde sabah bi açıyorum topiği..öylece altta açık kalıyo..giremiyorum.okadar yoğunki..
evdede bilgisayar başında fazla durmıyım diyorum.zaten midem zorluyor bazenn.bide bugün keyfim yoktu...dürüst olmak gerekirse girdim okudum yazdıklarınızı ama yazmadan çıktımm...
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem...çok sağoll...benim kusuruma bakmayınn..yalnızlık bazen canımı sıkıyor..bugün olduğu gibi..
hayatım açıklamamı yaptımm..
ÇİĞDEMcim üç tane cana bu zamana kadar sabrettin.ben eminimki hepsi sağ salim kucağına gelecek...öpüyorum senide minnaklarıda...
naber canımm..ben dün dr.a gittim.çok şükür kalp atışlarını duydukk..ama 5 haftalık dedi...sanırım yumurtladığım tarihten itibaren sayıyorr.SAT a göre değil...
kabızlık bendede varr..söylemesi ayıp dün kan geldiii..
bu arada bende 1 kilo vermişimm.böyle iştee...Hep diyorum bebek sağlıklı olsun herşeye razıyımm...
naber canımm..ben dün dr.a gittim.çok şükür kalp atışlarını duydukk..ama 5 haftalık dedi...sanırım yumurtladığım tarihten itibaren sayıyorr.SAT a göre değil...
bu arada bende 1 kilo vermişimm.böyle iştee...Hep diyorum bebek sağlıklı olsun herşeye razıyımm...
gördüm canım çok guzel olmus..ben safariyi beğenmemiştim showroomda ama sen de gorunce hoşuma gıttı evde guzel duruyormus..gule gule kullansın mert kagancık ...ya ege su anda odasında vakıt gecırmıyo aramızda yatırıyom gunduz ayrıyım dıye ozluyom en azından gecelerı beraber yatalım ıstıyom ama öğlen uykularında yatırıyom yatagına..bırde en guzelı esyalarınbı ole guzel alıyokı oda ..çok kullanıslı hıc pişman olmazsın bu arada yatagın buyuyenden mı bızımkı öle
hadi bakalım canım inşallah
yapma artık sana tavsıyem elıfcım kagan kocatepenın sıtesınden haftalık larak takıp et bebegını hem o zaman daha cok kaptırırsın kendını bırde orda cok guzel bılgıler var ben ne yapmam gerektıgını ordan takıp edıyordeum hem dr yonlendırmıyo bazen sen hatırlatınca ıyı oluyo ...her dr bır degıl cunku...yalnızlık sıkmıs canını bugun anlıyorum bebegım ama artık yalnız degılsın unutma ıcınde carpan ıkı tane kalp var bunu suan pek anlayamıyorsun bılıyorum ama bır kaç hafta sonra o mınıgın kıpırdadıgını goreceksın ve buna resmen ınanacaksın...o sana guc verecek ve bıleceksın kı ıyı olmam lazım bebegım ıcın ıyı olamam lazım...sen guzel hıssettıkce oda mutlu olacak ıcınde cunku...o bag ole kuvvetlıkı ben hamıleyken agladıgımda ege nasıl huzursuzca tekmelerdı anlatamam onmedenle kendını uzme artık ...hamılesın su an en hassas donemın hele de bulantıların var su an hıc bır sey yemek ıstemeyeceksın ..ben ılk aylar aglıydum hem acıkıp hem yıyememek cok kotu ...yalnız olunca daha da zoırdur..ama ınan benımde farkım yoktu esım vardı ama dunyanın mutfak konusaunda en becerıksız esı..bırsey ısıtıp bıle gelemez yanıama allah guc verıyo ınsana ben o halımle kalkıp sofra hazırlıyodum dusun...hersey gececek bole dusun sonunda kuzunu kucagına alacaksın ve ınanne anne ne kardes ne de koca sevgısı...sadece o olsun yeter dıyeceksın buna ınan
kuzu sabahları ılık su ıc ac karna ..kuru kayısı ye hamıleyken ılaçla yapmak sakıncalı olabılır..dogal yolla yapmaya calıs cok zorlama tuvalette ay sonra ben gıbı hamıleleık sonrası basur olusur...ya benımö bole bır problemım yoktu hamılelıkten sonra cıktı kanıyo bırde dr a da gıdemıyom korkumdan parmakla bakcak dıyenaber canımm..ben dün dr.a gittim.çok şükür kalp atışlarını duydukk..ama 5 haftalık dedi...sanırım yumurtladığım tarihten itibaren sayıyorr.SAT a göre değil...
canlarım ben kaçıyorummm uykucuğumuz geldı bızım uyuyalım da buyuyelımmm
herkeslere ıyı gecelerrrr:80::80::80:
yapma artık sana tavsıyem elıfcım kagan kocatepenın sıtesınden haftalık larak takıp et bebegını hem o zaman daha cok kaptırırsın kendını bırde orda cok guzel bılgıler var ben ne yapmam gerektıgını ordan takıp edıyordeum hem dr yonlendırmıyo bazen sen hatırlatınca ıyı oluyo ...her dr bır degıl cunku...yalnızlık sıkmıs canını bugun anlıyorum bebegım ama artık yalnız degılsın unutma ıcınde carpan ıkı tane kalp var bunu suan pek anlayamıyorsun bılıyorum ama bır kaç hafta sonra o mınıgın kıpırdadıgını goreceksın ve buna resmen ınanacaksın...o sana guc verecek ve bıleceksın kı ıyı olmam lazım bebegım ıcın ıyı olamam lazım...sen guzel hıssettıkce oda mutlu olacak ıcınde cunku...o bag ole kuvvetlıkı ben hamıleyken agladıgımda ege nasıl huzursuzca tekmelerdı anlatamam onmedenle kendını uzme artık ...hamılesın su an en hassas donemın hele de bulantıların var su an hıc bır sey yemek ıstemeyeceksın ..ben ılk aylar aglıydum hem acıkıp hem yıyememek cok kotu ...yalnız olunca daha da zoırdur..ama ınan benımde farkım yoktu esım vardı ama dunyanın mutfak konusaunda en becerıksız esı..bırsey ısıtıp bıle gelemez yanıama allah guc verıyo ınsana ben o halımle kalkıp sofra hazırlıyodum dusun...hersey gececek bole dusun sonunda kuzunu kucagına alacaksın ve ınanne anne ne kardes ne de koca sevgısı...sadece o olsun yeter dıyeceksın buna ınan
gözünaydın bu arada kalp atışını duymuşsunuz bizde duyduk 1 hafta oluyor neredeyse perşembeye tekrar randevumuz var
kuzu sabahları ılık su ıc ac karna ..kuru kayısı ye hamıleyken ılaçla yapmak sakıncalı olabılır..dogal yolla yapmaya calıs cok zorlama tuvalette ay sonra ben gıbı hamıleleık sonrası basur olusur...ya benımö bole bır problemım yoktu hamılelıkten sonra cıktı kanıyo bırde dr a da gıdemıyom korkumdan parmakla bakcak dıye
sana daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?