- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
selam kızlar...nasılsınız bakalım..
neslimm hoş geldin canımmmmm
Hatcem senin için göbüşün resmini çektim ama gıcık kocam telefonlarımızı değiştirdi bununda kablosu yok
geldim kız geldim.bulaşık faslı bitti çayıda demledim geldim...gamzelim bilio nie gösteripte vermediğimidemi kızzz
ne güzel olurdu ya görseydikk neyse koçişin gelince yüklede bakalımm..aminim kocaman olmuştur..
ya kızlar yaaaa benim canım alkol istiyorezeldede tekila içiyorlar
neslimm hoş geldin canımmmmm
Hatcem senin için göbüşün resmini çektim ama gıcık kocam telefonlarımızı değiştirdi bununda kablosu yok
selam canımm hoşgeldinn...ben kendi adıma iyiyim cok şükür siz nasılsınızzz..
tinkercimmm hoşgeldin balım yaa
kızlar buarada ayşenin herkese selamı var:80:
yaa oldum oldum kocaman oldummmbabamla annemin çok hoşuna gidiyor bu halim onlar yıllarca kilo alim die ugraştılar
ne alkolu kız hamiş hamiş..ama öyle aşermek gibi bişiyse accık iç ama sadece tadacak kadar tamammı.
ne alkolu kız hamiş hamiş..ama öyle aşermek gibi bişiyse accık iç ama sadece tadacak kadar tamammı.
kızlar kusura bakmayın ya...çocuklu kadının sağı solu belli olmuyo işte size yazdım ege aglamaya basladı dişlerini kaşıyo sürekli herhalde erkenden çıkcak ben 3 aylık çıkarmısım ona bı banyo yaptırdım ..rahatladı
bu arada fatoş benim de cekiyo..hamılelıkten beriiii...şimdide emziriyom ..malesef baya beklıcez
olsun kızzz bebiş var tabi olucak o kadar..babanla annen tombiş olduğun için sevinselerde torun geldiği için daha mutlulardır eminim..
yok aşerme bile olsa içmem doktor bir arkadasıma sordum koklama bile dediartık dogurim emmesi bitsin kutlama yapcammm
ne bilim canımm hiç hamişken canım alkol cekmediği içinn bilemedimdi.dilini deydir yeter lütfen bu aş erilmez...erilirde içilmez tabiki..
torundan çok bence kilodan seviyorlar babam oldum olası derki azıcık kilo al nolur dietorunda vardırda babamın en kıymetlisiyim
heheyt ben içerim ozamansiz oturun bakalım fatoş sen hele uzak dur ben hepinizin yerine içerim.hayatımda 4-5kere alkol almışımdır çokta fazla içmişliğim yok...
geçenlerde yelizin tavsiyesi üzerine baylies içtim müthiş birşeyy çikolatalı süt gibionun peşinede tekila içtimmm eve geldik anahtarı kilite takamadım kociş dioki ayyaş karım benimm yani ayda yılda bir içtim onuda nezaman 3 alkolüde adet olunca sinirden içtim madem bebek yok ozaman içki içeyim tavırlardında sanki ceza mı veriyorum herşeyi kendime yapıyorum ama yılbaşındada içmeyi düşünüyorum buaralar çok dertliyim
ne bilim ne olursa olsun cok canım cekiyosa bile dil ucuyla bile tat derlerde ondan dedimdi ama tabiki dr. bizden daha iyi bilir..ben ikinci hamişlikte yağmur yağmış toprak kokmştu mis gibi kayınvaldemde bebeğin canı ceker parmak ucunla dokunda yala demişti bende yalamıştım ama cok güzel geldi töbee yaaa hamilelik nasılbişiyse böyel..
inş. bebiş sağlıklı doğsun emzirme dönemide gectikten sonraa kutlarsın..
heheyt ben içerim ozamansiz oturun bakalım fatoş sen hele uzak dur ben hepinizin yerine içerim.hayatımda 4-5kere alkol almışımdır çokta fazla içmişliğim yok...
geçenlerde yelizin tavsiyesi üzerine baylies içtim müthiş birşeyy çikolatalı süt gibionun peşinede tekila içtimmm eve geldik anahtarı kilite takamadım kociş dioki ayyaş karım benimm yani ayda yılda bir içtim onuda nezaman 3 alkolüde adet olunca sinirden içtim madem bebek yok ozaman içki içeyim tavırlardında sanki ceza mı veriyorum herşeyi kendime yapıyorum ama yılbaşındada içmeyi düşünüyorum buaralar çok dertliyim
Kocacık gelmek üzereymiş su masayı hazırlayim gelirim yine burda olursanızzz
canım bak sarhoş olmak istiyorsan aynen dediklerimi iç ben 1 ay önce bunları yaptım varya aykalarım yerden kesildi.daha önce 2 şişe kırmızı şarapla sarhoş olmuştum şarabı nekdr içersen iç baya bi geç etkisi oluyor.sen eniyisi 3 bardak abzolit votka peşine 1 bardak baylies peşine 2 bardak tekila(bunlar rakıdan daha lezzetli)bende hayatımda 4-5 kere sarhoş oldum ama çok değişik birşey hele gece eve geldikten sonrası dehşetttbizde yılbaşında memlekette olucazz ve bende içip dağıtmak istiyorum öyle cok alkol alan birisi eğilim 2-3 yılda bir hayatımda bir kez şarhoş olmak istiyorum..
Kocacık gelmek üzereymiş su masayı hazırlayim gelirim yine burda olursanızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?