Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gökkçemmm canımmmm neyseki mertcikte bişi yokmuş çok şükür. tatlımmm hiçç korkma bak doktor suyun azar azar gelmesinde bi sakınca yok demiş o yüzden hiçç endişelenme canım hastane konusuna gelince tatlım mertimiz ve sen saglıklı olduktan sonra nerde dogurursan dogur hiçç farketmezz bi tanemmm benimmmm

# melojj
# SeKeR_NaNe+
# Seliz
# ParadiesAngel
# Yavyum
# gokcegokce
günaydınn ballı börekklerimmmmmmm

gökkceee oyarımm seniiii üzülmee sakınnn müstakbel damadımıda üzmeee ehuehuehu hemende kondum çocuğaaa ee şimdiden ii aile çocuğu araştırması yapıorzzz

oğluma resmnen göz koydunn olmazkı ammmaaa
ayyyy ınş. rabbım o gunlerı de gosterıırrr gelınımle bırlıktee gelır elımı operrrr annecığım dıye boynuma sarılırrrrr pofffffffffff ben oğlumu nasıl paylaşcaksammm

evet hayatım çok şukur bşey yok mertciktee
ıyıkı varsınız yaaa boyle konuşmalarınızz benı motıve edıyorrrr saolun hepinızz saol yelızımmm

hoşbuldukkk kıslarrrrr

gökçecimmmm canımmmm seninki sabırsızlanıyormuş galibaaa hade hayırlısıylaaa sağlıklı kolay doğum yaparsın inşallahh korkmaa tamammı rabbimm kolaylık verir canmm

veeee sabırsızlıklaa bebeklerini bekleyen arkadaşlarımm sizdeee sağlıcaklaa kolay bi doğum gerçekleştirirsiniz inşallahhhhhh :81::81:

ahhh ahhh bu heycanlar ççok güzelll yaaaa rabbimm yaşamak isteyenlerede yaşatsın bu duyguyu

heehhuuuu kızzllaaaaaa aşuuree yapıcam bugünnnn geceden hazırladım malzemeleri birazdan başlııcaaamm varsa canı çekennn buyursuunnn

ben ben ben ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn

# melojj
# SeKeR_NaNe+
# Seliz
# ParadiesAngel
# Yavyum
# gokcegokce
günaydınn ballı börekklerimmmmmmm

günaydınn tatlımmmmm hoşgeldinn

Günaydııııııııııııııııııııın..

günaydın prenses...

saol hayatim aminnnn .darisi bütün isteyenlerin basina

gökkceee oyarımm seniiii üzülmee sakınnn müstakbel damadımıda üzmeee ehuehuehu hemende kondum çocuğaaa ee şimdiden ii aile çocuğu araştırması yapıorzzz

tmm canm benımmm saoll
hoşgeldın bu aradaaaa

hade kızzz ordann o zmn kaynana olursun cadı olursun kıskanırsın gelinini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…