Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydııınnn herkeslereeeee

yine uykususz bi gece geçirdimmm poooffff uyumakk istiyoruuuummmm ama olmuyoooo

aaa gece gece ne bunalım yapmışsın öyle yaaa...
ama bişey söyliyimmi isyan eder gibi konuşmuşsunn ablacım.çok günahh.bidaha yapma olurmu..sen Allaha inanmıyormusunn..O'nun isterse sana hiç olmadık bi anda verebileceğini bilmiyomusunn.üstelik bu dünyadan anne olamadan göçüp gidenler varr.Rabbim sana nur gb çocuk vermişş...şükretmelisinn.benim dayımın kızının 11 yıl olduu.tık yokk...
hepimiz çok inandık..Hatice ozaman hepten koyversinn.kızın kaçtane kaybı olduu.sen uğraşmadığın halde olmuyor olmaz deyip isyan ediyorsunn...hepimiz acı tecrübeler yaşadık ama Allaha inandık.hazinesinde çok bizede verecekk..verir dedikk.çok şükürr sıraylada veriyorr.bak karasuya sabrının mükafatını nasılda verdi Rabbimm...bu şekilde konuşma lütfen birdaha...
ŞÜKRET VE SABRETTT...

günaydinn canlar...
al benden de o kadar uyumak istyorummm:84:

çok bunaltıcı biş uykususzluk saat 4 ten beri ayaktayımm

günaydın fıstıklar neden uyuyamıyorsunuz?

mrb selizz
yaauu artık son haftalarr iice ağırlaştımm yatıyorum küt gibi bi tarafımdan bi tarafıma dönemiyorumm karnım ağırlık yapıyo artık zonklamalr oluyooo sıkıntı basıyo bunalıyorum ayyhh daraldımmm doğursamda kurtulsam diicem ama o zmnda uykususzluk dahada artıcakkk

gunaydın arkadaşlarrr

dun acılen dr a gıtmiştim bılıyorsunuz kı
gerçekten de ıyıkı gıtmişimmm ultrasonla baktı dr bebeğin suyunda bşey gorunmuyor dedı kılosu gelişimı her şeyı maşallah gusel dedı ama bır de alttan bakalım dıyınce bole kalakaldımmm ılk defa alttan muayene olacaktım hamıleliğim boyuncaaaa
neyse yukarı çıktık alttan muayene oldum kı dr evet az az suyun gelıyor gbı dedıı tabı bana orda ınme ındı yıneee çok korktummm
dr korkacak bı durum yok dedı olabılır dedı antıbıyotık verdı su ıltıhaplanma yapmasın dıye ve yarn tekrar alttan bakacak sanırımmm bılmıorum zaten aşırı aşağıda baskı hıssedıyorummm , gecelerı donemıorumm uyuyamıorum bazı bazı nefes alamıo gbıyımmm değişikk ben dıorum erken doğacak oğlum oyle hısssedıorumm artı şu an ağlıcamm gece hıç kıpırdamadı oğlumm şuanda kıpırdamıoooo offffffffff
dun nst ye de bağlandımm gayet gusel dedı dr sancın yok dedı . zaten sancım yok bunu bılıorum ama adet ağrısı gbı ağrım var,ve beyaz akıntılarım var,ıdrar yollarımda da bşey yokkk :44:....

gece boyunca da ruyalarımda bebek gordum
annem benı normal doğumla doğurtuyormuş ne alakaysa :44: neyse sonraa kızım 5 yaşında doğuyormuş sankı ve sarışın maviş bı kızz sevımlııı onu emzırıyormuşuummm daha sonra oğlum doğuyorrr onu da normalle doğurmuşumm guluyormuşş bı bakıyorumm on dişleri çıkmış oğlumunnn eşime seslenıorumm bak dişleri çıkmış doğmuş dıye o da dıyor bu normal boyle doğanlar da var dıyorrr :44::44: oyle işte kızlarrr

benden bu kadar
sıkıntılıyım azcıkk
sabah kalktım kahvaltımızı yaptık eşimı gnderdım konuşmk ıstemedım bıle
allah razı olsun benı çok ıyı anlıyorrrr nazlıyorrrr ....
umarım sızler de ıyısınızdır canlarımmm

Allah kurtarsın canım...insanın biryeri ağrıınca uyku uyuyamıyor dön Allah dön.bide tutki koca bir göbekle dediğin gibi dönemiyorsun,yüzüstü yatamıyorsun eminim sırt üstü yatmaktan bıkmışsındır..
senin kaç ay oldu canım?

günaydın koca göbüklü bayanlarrr...
Ayy hatta katıla katıla güleyimde başıma gelsinnn...

GÖKÇEEEEE...geliyomu kızzz mertişkoooooo....
ayy Allahım yaa..süper bişey buu...Rabbim bizede nasip etsin o heyecanlı bekleyişlerriii..sakın korkmaa.kafanı patlatırımm.oğlunu emzireceğin anları düşünnn.Allahımmmm....

gökçeeee canım sen canını sıkmaaa olağan şeylerr bunlarr suyu iyiyse problem yokk sen artık 8. ayın içindesinn aşağıya baskı yapması çok normal ben geçen haftaya kadar öyle acı çektim kii çok baskı yapıyo benimkide ayağımın üstüne basamıyodum o derece iki büklüm kalıyodum benimde akıntım çok fazla oluyoo böyle her ufak bi problemde sana inme ineceksee ohoooo hareketleridee artıkk büyüdüğü için çok normall bugün dinle kendini hareket eder ama eskisi gibi zıp zıp zıplamaz sende onu beklediğin için farketmiyo olabilirsin biliyosun benimde geçenlerde hareketsizlik olduu dr. kontrolünde olduktan sonra büyük bi problem deil canını sıkmaaa içiniğ ferah tut bu evhamla bebek mi büyütülürr kızzz hiiçç üzülmee bana taaaaa 1.5 ay önce hazırlıklı ol heran doğurabilirsin dediler nerdeyse günüm geldi hala yık yokk rahat ol senn

Son düzenleme:

günaydin canimm,
hosgeldin.skma canini bak dr iyi demis kipirdamamasida normaldir annesi bende de oluyo yerleri daris ama emin olmak icin
karnini hafifce salla ve ayakta iken oturur gbi dizlerini bük kalk bunu tekrala bana ebem ögretmisti eger bebek skintida degilse hareket edr diye gercektente öyle..

merhba seliz.
son haftalarin verdigi bunalimdan uyuyamiyoruz.
uykuyu özledimmm
anlaşılan seninde son haftalar galiba senide Allah kurtarsın arkadaşım

gökçe herşeyin normal olması ve yolunda gitmesine çok sevindimm ozaman sen Allahın izniyle 1 haftaya kadar doğurursun kızz idilden önce doğurucansakın korkma canım bak nediyorum ben keşke sizin gibi olsam koca bir göbek bebğimin gelmesini beklesemAllahım sana oğlunu nasip etmiş hep bunu düşün ve güçlü ol.Allahım güç kuvvet verir zaten...

ben 9. ayımdayım selizz 9 gün kaldı doğuma bekliyoruzz dediğin gibi yüzüstü yatılmıyo sırt üstüde yatılmıyoo bebek büyüdüğü için yukarı doğru kayıyo miğdeye gelio o zmn sadece yanlarda yatabiliyorum oda yat yat uyuşuyo bi taraftan diğer tarafada dönmek ölümm gibiii ağır vasıta gibi iki saattteee

günaydın koca göbüklü bayanlarrr...
Ayy hatta katıla katıla güleyimde başıma gelsinnn...

güüll güllll valllaa gelsin başına inş...
ne kadar yakınsamda zor olsada çöçok güzel Allah herkese bu beklemeleri nasip etsinnn AMİNNNN

tmm canım senin sat ne ??

günaydınnnn kızlarrrrrrr
nabersiniz bakimm...
hamişler siz hala dogurmadınızmı hıı ne işiniz var sabah sabah burda gidin dogurun anacımmm aaa :)))

gökçemmm balımmmm benim korkma Allahın izniyle saglıklı bir şekilde dogurursun kucagına da alırsın..bak gör nasılda unutuvericeksin bugünleri...
isterse erken gelsin paşamız yeterki sağlıklı olsun dimi...güzel düşün güzel olsun emi tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…