Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim nedemekkkkk ben hepinisiii çokk seviorummmm

aşuremiiiiii yicezzzzzzz melojjjjjjjj heeeee çok severimmmmmmm

heee kızzz toplanın geliinn hemde çok yapıyorummm herkese yeterrr nerdeyse bütün kanallardaa aşure yapıolar nasıl canım çekti bende yapıcammmmm hepiniz davetlimsiniz takılın naneyee

aman bananeeeeee ne zaman düşünuyorlarsa o zaman doğursun yapsınlar bebeklerınıı ben karışmam hç de onaylamam bunu bennn

canım benim nedemekkkkk ben hepinisiii çokk seviorummmm

allahımmmmmm çok çikin buuuuuuuuu

gözlerini yirimmm ben bununnnnnn

anammm köpüşünde örgüsüde çok şirin =))) güle güle kullansın emeğine sağlık..

Allahım ne kadar tatlı kızz bu böyle aman aman kazagınıda yesinler oyy yavrum benim:))

Burası çok güzel bir bilgi paylaşımı olmuş kızlar tebrikler =)))

27. haftamdayım =)))

canım evettt burdaki dostluklarrrr bi tanedirrrr allah tamamına erdirsin inşallah kucagına aldıgın günleride nasip etsnnnn.

ayyy çokk çikinn dimi benim zeytinimmmm bi tanemm o benimm yaaaaaa kazagıda süper ama evde başka renk ip yoktu mecburen bu renk yaptım ama daha neler örcem ben tontişimeeeeee

aman bananeeeeee ne zaman düşünuyorlarsa o zaman doğursun yapsınlar bebeklerınıı ben karışmam hç de onaylamam bunu bennn

ayy evt çokk yanlışş ama var öylelerideee Allhın sevgili kuluymuşummm benimki karışmaz öleeee

ayy evt çokk yanlışş ama var öylelerideee Allhın sevgili kuluymuşummm benimki karışmaz öleeee

bızımkısı de sureklı dıyıp dıyıp duruyorduuuu aama bız daha var falan dıyordukkk hanı soulememıştıkkk bşeyyy şimdı de tuttrdular kardeş ne zaman geljek dıyeee allahım hayırlısıyla bı doğursam bunu

heee kızzz toplanın geliinn hemde çok yapıyorummm herkese yeterrr nerdeyse bütün kanallardaa aşure yapıolar nasıl canım çekti bende yapıcammmmm hepiniz davetlimsiniz takılın naneyee

hehehhehehe sağol canmmm ahhh ayn ıyerlerde olaydıktaaa birbirimizinn böylee şeylerine gelebileydikkk:))))

anamm kız daha bunu dogurmadan kardeşmi diolar bideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…