GÖKÇEEEEE...geliyomu kızzz mertişkoooooo....
ayy Allahım yaa..süper bişey buu...Rabbim bizede nasip etsin o heyecanlı bekleyişlerriii..sakın korkmaa.kafanı patlatırımm.oğlunu emzireceğin anları düşünnn.Allahımmmm....
gökçeeee canım sen canını sıkmaaa olağan şeylerr bunlarr suyu iyiyse problem yokk sen artık 8. ayın içindesinn aşağıya baskı yapması çok normal ben geçen haftaya kadar öyle acı çektim kii çok baskı yapıyo benimkide ayağımın üstüne basamıyodum o derece iki büklüm kalıyodum benimde akıntım çok fazla oluyoo böyle her ufak bi problemde sana inme ineceksee ohoooo hareketleridee artıkk büyüdüğü için çok normall bugün dinle kendini hareket eder ama eskisi gibi zıp zıp zıplamaz sende onu beklediğin için farketmiyo olabilirsin biliyosun benimde geçenlerde hareketsizlik olduu dr. kontrolünde olduktan sonra büyük bi problem deil canını sıkmaaa içiniğ ferah tut bu evhamla bebek mi büyütülürr kızzz hiiçç üzülmee bana taaaaa 1.5 ay önce hazırlıklı ol heran doğurabilirsin dediler nerdeyse günüm geldi hala yık yokkrahat ol senn
günaydınnnn kızlarrrrrrr
nabersiniz bakimm...
hamişler siz hala dogurmadınızmı hıı ne işiniz var sabah sabah burda gidin dogurun anacımmm aaa :)))
gökçemmm balımmmm benim korkma Allahın izniyle saglıklı bir şekilde dogurursun kucagına da alırsın..bak gör nasılda unutuvericeksin bugünleri...
isterse erken gelsin paşamız yeterki sağlıklı olsun dimi...güzel düşün güzel olsun emi tatlımm...
günaydin canimm,
hosgeldin.skma canini bak dr iyi demis kipirdamamasida normaldir annesi bende de oluyo yerleri daris ama emin olmak icin
karnini hafifce salla ve ayakta iken oturur gbi dizlerini bük kalk bunu tekrala bana ebem ögretmisti eger bebek skintida degilse hareket edr diye gercektente öyle..
anlaşılan seninde son haftalar galiba senide Allah kurtarsın arkadaşım
gökçe herşeyin normal olması ve yolunda gitmesine çok sevindimm ozaman sen Allahın izniyle 1 haftaya kadar doğurursun kızz idilden önce doğurucansakın korkma canım bak nediyorum ben keşke sizin gibi olsam koca bir göbek bebğimin gelmesini beklesem Allahım sana oğlunu nasip etmiş hep bunu düşün ve güçlü ol.Allahım güç kuvvet verir zaten...
günaydınnnn kızlarrrrrrr
nabersiniz bakimm...
hamişler siz hala dogurmadınızmı hıı ne işiniz var sabah sabah burda gidin dogurun anacımmm aaa :)))
gökçemmm balımmmm benim korkma Allahın izniyle saglıklı bir şekilde dogurursun kucagına da alırsın..bak gör nasılda unutuvericeksin bugünleri...
isterse erken gelsin paşamız yeterki sağlıklı olsun dimi...güzel düşün güzel olsun emi tatlımm...
günaydın canım hoşgeldin:80:
melojj sen 9.ayındaysan tickerinda 38 hafta 4 gün yazıyor?ben şu doğumu pek hesaplayamıyorum 9ay10gün derler e sen geçmisşin:26::26::26:
günaydın canım hoşgeldin:80:
amınnn tek ısteğimm o sağlıklı sıhhatlı dunyaya gelmesıı
gusel düşünmeye çalışlıorum ınş. her şey gusel olurr
sat tarihim 22 mart canim.
saol seliz evet 40. haftamdayim.
Günaydin SEKERNANE
ahh dogurabilsek dogurucazda nerdeee
bizim kizlar cok nazli
hoşbuldum canım benim
heh şöylee olucak inş olucak bitanem sen rahat tut içini
kızzzz idil sen ben 1 er gece araylaa hamiş kalmışız heeaa
idilin 21 mart senin 22 mart benim 25 ehuehue
kıızzzzz tmm işteee 9. ayın içindeyimm 40 hafta tamamlanınca 9 ay bitmiş oluyoo ben 38.5 haftalık hamileyiimm 1 hafta 3 günüm var iştee nesini anlamadınn kiii ztn ay olarak hesaplamak karışıklık yaptığı için hafta hafta hesaplanıyoo
aaaatesaadüfe bak resmen öyle.
bakalim kim önce dgurcak
sat tarihim 22 mart canim.
saol seliz evet 40. haftamdayim.
Günaydin SEKERNANE
ahh dogurabilsek dogurucazda nerdeee
bizim kizlar cok nazli
selammmmmmm kızzlarrrr herkeseee günaydınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?