Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bılmıorumkı gelıyormukı elifcım yaaa :26: korkmuyorumm heyecanım tavan yapmış vazıyette sadeceee nasıl olacak ne olacakk offfff o kadar karmaşıkkı kafamızzz çnku doğumu trabzonda yaptrmayı duşunuyoruz ama bole acıl bşey olursa bayburtta olacakk ee nasıl olacakk orda ozelde olacaktı ama burda ozel yokk ve gerçkten eşim dr dıye çarşafları değiştrdıler vs vs o kadar pis geldıkııı allahımmmm hadı bunu da geçıorummm yaa ınsanın alıştığı bı dr vardır dımıı ben sureklı mecburıyetten dr değiştrdım ee trbzondakı tmmdır dedıkkk all işteee ..allahım hayırlısını sağlıklıısını nasıp etsın ınş..tabı dr erkenden doğum olabılır demedı elbettee ama az az su gelıyor dedı çarşmba bır daha bakıcam dedıı hayırlısı olsunn yaaaa

evet canm suyu ıyı gorunuyor dedı ama az az su gelıyor da dedııı ben bugun 9.aya gırrdımmmm
cıddı anlamda baya bı baskı varr dediğim gbı karnım one doğruuu sıpsıvrııı olduu ne çorap gıyınıyorum ne ayakkabaııı nee başka bşeyyy

bu arada mert kağann hareketlenmeye başladı allahıma şukur hıssedıyorummm canım oğlummm

günaydın güzel annelerrrrrr....
bakıyorum son ayın içindesiniz hepiniz, kış bebekleri az kaldı geliyorrrr

günaydın canım hoşgeldin:80:

melojj sen 9.ayındaysan tickerinda 38 hafta 4 gün yazıyor?ben şu doğumu pek hesaplayamıyorum 9ay10gün derler e sen geçmisşin:26::26::26:

hoşbulduk hayatımmm
tmm soyledıklerını yapacağım saolasınnn

yok canm oyle hemen doğum olacağını sanmıorum olsa dr sıoylerdııı onlem aldık hepsi oo azcık heyecan varr ellerımın içi terledı dun yuzum nar rengınde olmuş eşim soyledıı korkudan mı heyecandan mı poanıkten mı bılmıorumkııı :26: neyse dediğinız gbı hayırlı sağlıklı gelsın de başka bşey ıstemıorumm

rabbım sana ve tum ısteynelere de nasıp etsın bu duyguları

amınnn tek ısteğimm o sağlıklı sıhhatlı dunyaya gelmesıı
gusel düşünmeye çalışlıorum ınş. her şey gusel olurr

sat tarihim 22 mart canim.
saol seliz evet 40. haftamdayim.
Günaydin SEKERNANE
ahh dogurabilsek dogurucazda nerdeee
bizim kizlar cok nazli

günaydın canım hoşgeldin:80:

melojj sen 9.ayındaysan tickerinda 38 hafta 4 gün yazıyor?ben şu doğumu pek hesaplayamıyorum 9ay10gün derler e sen geçmisşin:26::26::26:

kıızzzzz tmm işteee 9. ayın içindeyimm 40 hafta tamamlanınca 9 ay bitmiş oluyoo ben 38.5 haftalık hamileyiimm 1 hafta 3 günüm var iştee nesini anlamadınn kiii ztn ay olarak hesaplamak karışıklık yaptığı için hafta hafta hesaplanıyoo

Günaydin SEKERNANE
bizim kizlar cok nazli

kızzzz idil sen ben 1 er gece araylaa hamiş kalmışız heeaa

idilin 21 mart senin 22 mart benim 25 ehuehue

heee tamam ben ay olarak hesapladığım için karıştırıyorum ozaman anladım şimdi

Günaydin SEKERNANE
bizim kizlar cok nazli

kız milleti işte doğarken bile naz yapıyor
hakkaten ya 3ünüzde (idil meloj ve sen) kız doğuracaksınız bu kadar olur yani ne kadar nazlı bunlar böyle :))
gökçeminkine bakın erkek ya hemen çıkmak istiyor daha günü gelmeden doğuverecek valla:))

heehhuuuu kızzllaaaaaa aşuuree yapıcam bugünnnn geceden hazırladım malzemeleri birazdan başlııcaaamm varsa canı çekennn buyursuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…