Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımm çok sevindim diğer pıtırında kalp atışlarını duymuşsunuz..
mide bulantıları da başlamış,Allah yardımcın olsun canım biraz zorluyo
ama minnaklar için herşeye değer:) ben de ilk zamanlar sürekli kustuğum için çok zayıflamıştım
ama sonra topluyosun göbüşünde çıkıyo merak etme:)
kendine iyi bak canım,bebişlerinle beraber Allah'a emanet olunn

hımmm 9 ay 10 gun hesabı sanırım yoksa 9.aya gırdım bennnn :92::92::92::92::92:

hoşgeldın canmmm

hosbulduk canım.. ayy ne heyecanlı günler yasıyosunuz. kuzucuklarınızı bide elinize aldıgınızda heyecanlar tavan yapıyor. mutluluk tarifsiz.. idilde buügn doguracakk. allahım yardımcısı olsun..gökcecim sende face varmı

obacicegümmmm.. topuklumm kız sen neden cevap yamıyon bana bakim.. nasılsın seker. bebişler nasıl.

sağsalım kucağına almayı nasıp etsın yaa
evet doğum yapacak bugunnnn :18:
hayır canm benm face ım yokkk

günaydın kızlarrrr
geldim ama azıcık geçmiş okuyayaım derken uykum geldi gözlerim kapanıyor..
gökçecim mert kağan sana oyun oynuyormuş:87: bekler inşallah gününü minik sıpacık..

ben bugün daha iyiyim sanki..moral olarak da tavan durumdayım..dün akşam çok ağladım,deşarj oldum sanırım sünger bob izlerken birden hıçkırarak ağlamaya başladım eşim de çizgi film izlerken ağlayan tek insan olarak tebrik ediyorum seni diyor hamilelik bunalımı x 3 benimkisi

obacicegümmmm.. topuklumm kız sen neden cevap yamıyon bana bakim.. nasılsın seker. bebişler nasıl.

bebekim görmüyorumdur valla yaa.. çok fazla takılamıyorum nette..midem bulanıyor gibi oluyor,kapatıyorum..ondandır yazmamam..yoksa görsem neden yazmayayım kuşum..bugün daha iyyim bebişlerimde iyiler sanırım,bol bol tekmelediklerine göre sen nasılsın,mert nasıl?

merhaba çiğdemcımm
evet sanırım mert kağan paşa oyunlarına başadı ama ınş. dediğin gbı zamnında gelır bakalımm bugun yıne kntrole gdeceğim ne dıyecek dr

ayy ben senın o bebeklerını yerımm yaaa maşallahhhh bbol bol dınlen yat uyu kıçını buyut boşverrrrrrrrrrrrrr

ayyy canımm benimmmmmmmmmmm çizgi filmdede aglarmışşşşş kıs hadi senin hamişlikten benim için hiçç farketmio vallaaa ben de aglayıveriorum çizgi film izlerken falan dünnn öyle bir geçer zamandada çok agladımm

günaydın canımm..moralinin düzelmesine sevindim
sen iyi ol ki bebişlerin de iyi olsun annesi :):)
sakın kendini yorma,yat dinlen güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…