yoksa hamıle mısın hahahhhhahhahha aspirin çekmiş canı allahımmm yarabbım yaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnn :92::92::92:
Kepeleklerim günaydıııııııııııınnnnçok ösledim valla sizi ama bugünler benim için çok zor geçiyo, öğürüp böğürmekten mahvoldum bütün gün ya uyuyorum ya çıkarıyorum dün miniğimizin kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama biraz yavaş sanki dedi doktor, korkuyoruz bi aksilik olmaz inşallah, bir iki defa kusarken zorlamaktan kahverengi lekelenmelerim oldu doktora söyledim, progestan alıyorum, onun dışında iyi gidiyo sayılır, bir an önce karnımın çıkması için sabırsızlanıyorum daha hiç çıkmadı hatta daha da içe göçtü resmen
Arada bir gelip haber vermeye çalışıcam ama eskisi gibi sık girebileceğimi sanmıyorum artıksizi çok seviyorum bizi unutmayın anacııııııııııııııımmmmm
günaydınn herkesee
aaa 4.kutuya geçmişim ne çabuk büyüyor yaa
günaydınnn suyum hoşgeldinnn
günaydınn herkesee
yokkk kızzz degilim hamileee ayyyy nasıll bööle kokusu gelio burnumaaa
günaydınnn suyum hoşgeldinnn
günaydınn herkesee
ben neden geçmedımm 9.kutuyaaaaa geçmem lazımdıçnku 9.aya gırdım benn
sağol canım ya onuda deneyelim kenekort denedim zaten
36 haftaya basladıgında gececeksin cnm son kutuya
hımmm 9 ay 10 gun hesabı sanırım yoksa 9.aya gırdım bennnn :92::92::92::92::92:
hoşgeldın canmmm
hosbulduk canım.. ayy ne heyecanlı günler yasıyosunuz. kuzucuklarınızı bide elinize aldıgınızda heyecanlar tavan yapıyor. mutluluk tarifsiz.. idilde buügn doguracakk. allahım yardımcısı olsun..gökcecim sende face varmı
obacicegümmmm.. topuklumm kız sen neden cevap yamıyon bana bakim.. nasılsın seker. bebişler nasıl.
günaydın kızlarrrr
geldim ama azıcık geçmiş okuyayaım derken uykum geldigözlerim kapanıyor..
gökçecim mert kağan sana oyun oynuyormuş:87: bekler inşallah gününü minik sıpacık..
ben bugün daha iyiyim sanki..moral olarak da tavan durumdayım..dün akşam çok ağladım,deşarj oldum sanırımsünger bob izlerken birden hıçkırarak ağlamaya başladım eşim de çizgi film izlerken ağlayan tek insan olarak tebrik ediyorum seni diyor hamilelik bunalımı x 3 benimkisi
ayyy canımm benimmmmmmmmmmm çizgi filmdede aglarmışşşşşgünaydın kızlarrrr
geldim ama azıcık geçmiş okuyayaım derken uykum geldigözlerim kapanıyor..
gökçecim mert kağan sana oyun oynuyormuş:87: bekler inşallah gününü minik sıpacık..
ben bugün daha iyiyim sanki..moral olarak da tavan durumdayım..dün akşam çok ağladım,deşarj oldum sanırımsünger bob izlerken birden hıçkırarak ağlamaya başladım eşim de çizgi film izlerken ağlayan tek insan olarak tebrik ediyorum seni diyor hamilelik bunalımı x 3 benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?