Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sanırsam şu ekinoks dan kaynaklı seninde bunalımların..neyse dün gece bitti ekinoks zımbırtısı rahatlarsın bugün

canlarım ben çıkıyorum artık..biraz uyumak istiyorum.gece uyuyamadım,sabah da çok erken kalktım,bastırdı iyice..
sizleri çok seviyorummmm
kendinize ve miniklerinize iyi bakınnn

sanırsam şu ekinoks dan kaynaklı seninde bunalımların..neyse dün gece bitti ekinoks zımbırtısı rahatlarsın bugün

kıss valla bak iyi bi tespit ya ben kaç gündür bunalımdayımmm eve gidiom hiçç bişi yapasım gelmio ööle oturuyom mal mal bide aşırı derecede sinirliyim kök söktürüyom cemle zeytinee

kızlarr nasılsınızzz. gökçecim noldu yaa. sancınmı geldi noldu.

hoşgeldım cnmcımmm
evet sancılarım başladı benımmmmm sancı da demek ıstemıorum sancı değil aslındaa adet sancısı gbıı
vee aşırı akıntım var
pzts dr su gelıyor gbı dedıı
bugun tekrardan alttan bakacakkk :18::18::18: bakalım bugun ne dıycekk
sen nasılsın pekı hımm

aynen seninle aynı durumdayım jel geliyo benimde ve sancım var ama kesik kesik sancım oluyo sürekli olmuyor adet ağrısı bendede sürekli var bu üç gecedir hiç uyuyamadım. Artık doğsun benim yakışıklım yaaa. Göreyim o güzel yüzünüüü :98:

canım mertter bende iyiyiz çok sükür . artık herseye tepki vermeye basladı.

canlarım ben çıkıyorum artık..biraz uyumak istiyorum.gece uyuyamadım,sabah da çok erken kalktım,bastırdı iyice..
sizleri çok seviyorummmm
kendinize ve miniklerinize iyi bakınnn

kendine çok iyi bak canım

aynen bu gece ben de uyuyamadım ağrıdannnn

ayyyy benım yakışıklım da gelsın hemencecık yaaaa :97::97::97:

kızlar şimdilşk cıkıyorum hava çok güzel oglumu sıkıca giydirip 5 dk hava aldırayım . ögleden sonra gelirim gene. öptüm hepinizi..

gökce ve süperisim... çok az kaldı canlarım. heyecanınızı anlıyorum.. şimdiden uykuları depolayın sonra cok uykusuz kalacaksınız...

ayy hadi inşallaaaaaaahhhh

senin nekdr oldu canımmm epey olmuştur demi???

benimde 36 hafta. merakla bekliyorum oğlumuu. tatlişkom benim doğsunda ananesinin ona aldığı cicişleri giydirelim artıkkkk. hepsini yıkadık herşeyi hazırladık onu bekliyoruzzzzz. evi temizledi ananesi kalorifer taktırdık üşümesin popişi diye. herşeyimiz hazırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…