ayyy canımm benimmmmmmmmmmm çizgi filmdede aglarmışşşşşkıs hadi senin hamişlikten benim için hiçç farketmio vallaaa ben de aglayıveriorum çizgi film izlerken falan dünnn öyle bir geçer zamandada çok agladımm
sanırsam şu ekinoks dan kaynaklı seninde bunalımların..neyse dün gece bitti ekinoks zımbırtısırahatlarsın bugün
canlarım ben çıkıyorum artık..biraz uyumak istiyorum.gece uyuyamadım,sabah da çok erken kalktım,bastırdı iyice..
sizleri çok seviyorummmm
kendinize ve miniklerinize iyi bakınnn
kızlarr nasılsınızzz. gökçecim noldu yaa. sancınmı geldi noldu.
hoşgeldım cnmcımmm
evet sancılarım başladı benımmmmm sancı da demek ıstemıorum sancı değil aslındaa adet sancısı gbıı
vee aşırı akıntım var
pzts dr su gelıyor gbı dedıı
bugun tekrardan alttan bakacakkk :18::18::18: Bakalım bugun ne dıycekk
sen nasılsın pekı hımm
bebekim görmüyorumdur valla yaa.. çok fazla takılamıyorum nette..midem bulanıyor gibi oluyor,kapatıyorum..ondandır yazmamam..yoksa görsem neden yazmayayım kuşum..bugün daha iyyimbebişlerimde iyiler sanırım,bol bol tekmelediklerine göre sen nasılsın,mert nasıl?
canlarım ben çıkıyorum artık..biraz uyumak istiyorum.gece uyuyamadım,sabah da çok erken kalktım,bastırdı iyice..
sizleri çok seviyorummmm
kendinize ve miniklerinize iyi bakınnn
aynen seninle aynı durumdayım jel geliyo benimde ve sancım var ama kesik kesik sancım oluyo sürekli olmuyor adet ağrısı bendede sürekli var bu üç gecedir hiç uyuyamadım.Artık doğsun benim yakışıklım yaaa. Göreyim o güzel yüzünüüü :98:
slm kızlarr ben geldimm
aynen bu gece ben de uyuyamadım ağrıdannnn
Ayyyy benım yakışıklım da gelsın hemencecık yaaaa :97::97::97:
hosgeldin selizcim..
hoşgeldin yowrim
hoşşşgeldünnnnnnnnn
idil hastandeymişş suyu gelmişşşş:18: aaaa inşallah kuzu gibi doğurur benim idilcim yaaa
AYYY inşallah hemencecik doğarda artık bekletmez nazlı kız idilimizi
ayy hadi inşallaaaaaaahhhh
senin nekdr oldu canımmm epey olmuştur demi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?