- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
benimde 36 hafta. merakla bekliyorum oğlumuu. tatlişkom benim doğsunda ananesinin ona aldığı cicişleri giydirelim artıkkkk. hepsini yıkadık herşeyi hazırladık onu bekliyoruzzzzz. evi temizledi ananesi kalorifer taktırdık üşümesin popişi diye. herşeyimiz hazırrr
ohhhh herşeyi hazırmışşş minik prensinşimdi sağlıkla gelmesi kalmışş...kalorifer taktırdığın çok ii olmuşşş tamda kışın ortasında doğuracaksın malum o cicişlerini giydirmek için çok sabırsızlanıyorsunn eminim gidip dolabını açıp açıp bakıyorsundur çok değil en geç 4 haftaya kdr giyecek onları inşallah..
yok bakamıyorum kıyafetlerine. evde kalmıyorum kayınvalidemde kalıyoruz doğuma kadar işteerken doğum riskim oldu ya o zaman bi gittik bi daha çıkamadık bende artık bu saatten sonra ev kirlenmesin diye gitmiyorum açıkçası. doğsun gidelim evimize evimi çok özledimmm kocişimle başbaşa kalmayı çok özledim bebişimizde gelsin evimizde huzurla oturalım. gerçi doğunca bu seferde kaynanam bize gelcek bişey değişmicek yani ama en azından evimizde olcazz
napacaksın canım bu birlikteliğe mecburuz biz.bende hamile olsam heralde benide kocamla hiç başbaşa bırakmazlardoğduktan sonrada ailecek hergün bende olurlar bunu çok iyi biliyorum oyüzden cesaret edipte hemen düşünemedim çocuğu 1 yıl geçtikten sonra başladım...şimdide benim çocuğum olmuyor hayırlısı....seninde çok az kalmış canım sabret doğru diyorsun evi gidipte kirletme bencede bebiş gelince mis gibi oturursunuzz kendi evin gibi rahat olmaz hiçdeğilse canın ister çekersin kapını kocişinide içeri alırsın bebişinide....kayınvaldende gelene gidene bakar onlarla meşgul olur..
idilll doğuruyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlarrr suni sancı veriyorlarmışşşşşşş suyu gelmişşşşşşşş Allahım yardımıcıs olsun yaaaa
suni sancıyı vermişler idile!!!!! geliyor baharrrrrrrrr!!!!! çabucak çok kolay olur doğumu inşallahhhh!!!
hala internette ididlde, bize haber veriyor kuzum yaaaaa
bahar internet kızı olacak napıo şimdiii idil acaba???????????????
ay epidural olcak mıydı kiii???? çok acıcakkkkk...
NEEEE idill doğuruyomuuuu oleyyyy geliyo adaşımmmmmbende doğurmak istiyorum artık yaaaaaa :84: hadi sağsağlim doğsun inşallahhhh
idilll doğuruyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlarrr suni sancı veriyorlarmışşşşşşş suyu gelmişşşşşşşş Allahım yardımıcıs olsun yaaaa
ay epidural olcak mıydı kiii???? çok acıcakkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?