kızlar oglumun son fotosu avatardaki
ay idil ne oldu acaba yaaaa.... çook merak ediyorummm
off hala idilden haber yok yaa geceden beri onu düşünüyorum naptı acaba diye :18: :18: :18:
gökçecim canım benim inş sende sağsalim dogurursun mert kaanı...stres yapma kendine sakın tamammı...
bu arada günaydın kızlarrr
gunaydın gusellerımmmm
ŞEKERIM NANEMMM inş. vaktınde gelır merk kağanımızzz azcık daha anneciğinın göbüşünde buyusun yavrum yaaa
İDİLİŞKOM dan haber yokmuş ama bence kesın doğumu yapmıştırrr bıu kadr uzun surmez de tabı bebekdı anneydı derken telaştalardır yazamayabılırler hemennnn ınş. her şey gusel gıtmıştr fıstık gbı sağlıklı guseller guselı bır prenses dunyaya gelmiştirrr
salıyı 4gozlebeklıorumm bakalım trbazondakı dr um ne dıyecekk cuma gunu burdakı dr yıne gel dedı ama ben gıtmeyeceğimmm alttan muayene vs sıkılıorum bennn ıstemıorummm
günaydınn kuşummmmmmmmmm
günaydın tatlımm
gunaydın gusellerımmmm
ŞEKERIM NANEMMM inş. vaktınde gelır merk kağanımızzz azcık daha anneciğinın göbüşünde buyusun yavrum yaaa
İDİLİŞKOM dan haber yokmuş ama bence kesın doğumu yapmıştırrr bıu kadr uzun surmez de tabı bebekdı anneydı derken telaştalardır yazamayabılırler hemennnn ınş. her şey gusel gıtmıştr fıstık gbı sağlıklı guseller guselı bır prenses dunyaya gelmiştirrr
salıyı 4gozlebeklıorumm bakalım trbazondakı dr um ne dıyecekk cuma gunu burdakı dr yıne gel dedı ama ben gıtmeyeceğimmm alttan muayene vs sıkılıorum bennn ıstemıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?