Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilcim allah yardımcın olsun bebegını kollarına alınca tum acıları unutacaksın canımö

kızlarr mrbbb bugünn net yoktuu sinir oldum gelemedim hiççç

allahımmm idil doğuruyomuş inş..sırasıylaaa o doğursun sonra elmi sonra da ben inş...

Allah idilime sabır versin bir avazda kurtulsun inş...

ıyı akşamlar kızlarr
ben bugun dr daydımm
nst ve ultrason vs
bebeğimın suyu gayrt ıyı ama suyum da yavaş yavaş gelıyor gbıymişşş bılemıorum artıkk
hayırlısı olsunnn
cuma tekrar gdeceğiz dr a
bu sefer alttan da muayene varrr :18::18::18::18:

IDILIMMMMM CANIMMMMM doğumdaymışsınnn ALLAHIM kurtarsınn
baharımıza kavuşuyorsunn ohh ne gusell
darısı bızım başımızaaa
gusel hberlerını beklıyorummmmm :

günaydın kızlarrr...
idilden haber vardır diye bi umutla açtım ama yok ((((
işyerinde face e giremiyorum..faceten haber çıkarsa burayada yazın oldumu??

off hala idilden haber yok yaa geceden beri onu düşünüyorum naptı acaba diye :18: :18: :18:

gökçecim canım benim inş sende sağsalim dogurursun mert kaanı...stres yapma kendine sakın tamammı...

bu arada günaydın kızlarrr

gunaydın gusellerımmmm
ŞEKERIM NANEMMM inş. vaktınde gelır merk kağanımızzz azcık daha anneciğinın göbüşünde buyusun yavrum yaaa

İDİLİŞKOM dan haber yokmuş ama bence kesın doğumu yapmıştırrr bıu kadr uzun surmez de tabı bebekdı anneydı derken telaştalardır yazamayabılırler hemennnn ınş. her şey gusel gıtmıştr fıstık gbı sağlıklı guseller guselı bır prenses dunyaya gelmiştirrr

salıyı 4gozle beklıorumm bakalım trbazondakı dr um ne dıyecekk cuma gunu burdakı dr yıne gel dedı ama ben gıtmeyeceğimmm alttan muayene vs sıkılıorum bennn ıstemıorummm

günaydınn kuşummmmmmmmmm

günaydın tatlımm

günaydın balımmmm

günaydın bitanemm...ah bi idilden haber alsaydık rahatlayacaktım valla :18:
inşallah balım benim mert kaan üzmez seni vaktinde gelir yavrucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…