Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

senle çirkefleşirdim ama karnımdaki izliyordur

İyiyim şekerparem kızım tekmelemeye başladı onu dinliyorum yakında kafayıda yerim

Adı kesin değil ama İNCİ istiyorum bakalım zaöman ne göstercek

Dogum nisana geliyor ben 17 nisanda dogurmak istiyorum nasılsa sezeryan olacak kankimle benim dogum günlerimiz 1 gün arayla onun kızı ile benim kızım aynı gün olsun istiyoruz bakalım doktor amcamız ne dicek bu duruma

Beril hanımcık nasıllar testleri temiz çıkmış şükür ıssırmalık olmuştur şimdi o

ayyy süper olur valla aynı gün ne güzel
inci çok güzel isim adıyla yaşasın kuşum
beril iyi mızıldıyo şimdi uyuyodu uyandı
öpüyorum kuşumm

ayyyyyyyyyyyyy çok tatlı oldu
tinkerım çokkk tşk ederim gülüm

kızlar çıkıyorum misafir gelcek
öpüyorum cümletenn

öpüyorum kuşumm

Öp yerime
aslında benimde merak ettigim bişi var abisi nasıl berille arası nasıl çok merak ediyorum
sıpa aynı heyecanla karşıladımı kardeşini

öpüyorum kuşumm

olmuşşşş ben yaptım ben yaptım...
Canım yılbası temalıyı sevmedıysem yenı yapayım (havayada gırdım be)

Ya bende sordum ama görmedin sanırım çok şükür kalbini gördüysenn gerisi su gibi akar gelir
Tekmesini duyman için çoook var daha sabır azcıkkkk

duyduk canım çok şükürr.geçen hafta bugün duymuştukk.6+4 te..

kızlar yaaa..bu hafta eşimin amca oğlunun düğünü vardı..gidip gitmemekte çok kararsız kaldımmgitmedimm...öyle kös kös oturdum evde bütün günn..tam tembelim yani..temizlik yapmam lazımdı yapmadımm...
aslında dr. sakınca yok demişti ama 1 gün için gitmiyim dedim amagitmeyide çok istedimm.çok sıkıldımm.1 aydır kimseyi gördüğüm yok...

ben de demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sağlıcakla kucağına alamyı nasıp etsın ınşşşş

olmuşşşş ben yaptım ben yaptım...
Canım yılbası temalıyı sevmedıysem yenı yapayım (havayada gırdım be)

fıstık naber sanada yapşayımmı bı tıcker bende degıstırdım yenı yıl temalı olduu

Şükür canımcım

Gitseydin de iyi olurdu doktor git dedikten sonra gerisi Allaha emanet
Neyse artık gitmediysen boşver
Tembelliğe gelince ilk aylarda çok olur ben hiç ayık gezmezdim düşününce şimdi o günleri hayal gibi bir insan 24 saatin kaç saatti uyuyabilir ya ben en fazla 8 saat oda zorla ayık kalıyordum

Şükür canımcım

Gitseydin de iyi olurdu doktor git dedikten sonra gerisi Allaha emanet
Neyse artık gitmediysen boşver
Tembelliğe gelince ilk aylarda çok olur ben hiç ayık gezmezdim düşününce şimdi o günleri hayal gibi bir insan 24 saatin kaç saatti uyuyabilir ya ben en fazla 5-6 saat oda zorla ayık kalıyordum

Ayy kıyamam sıkılmışsındır tabii.Ama bazen insanın hiçbir şey yapası gelmiyor.Onca işin arasında tembellik yapası geliyor.Sık sık bana da oluyor canım merak etme:))Neyse inşallah yine bir vesile olurda görürsün sevdiklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…