Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şerooo (

çok üzüldüm arkadaşım
allah diğerine sağlık versin inşallah gülüm
güçlü ol korkma dua et inşallah onu alacaksın sağlıkla kucağına
allahın izniyle tabi..

ohhh ohhh maşallahh fındıgaaaa hiç bi sorunda çıkmamış geç oldu ama çok sevindim ablacımm.
bende iiyim çok şükürrr napıyım ufakk bi tane kızım var benimde adıda zeytinn evde onunla boguşup duruyorummm

Merhaba canlar!kimsecikler yok ama
Doktordan geldik şimdi bebiş iyi çok şükür.Kan verdim 3lü tarama testi için...Haftaya sonuçlar gelicekmiş...

Bir de doktor %90 kızın olcak dedii...Sanırım ben de kız annesi olucamm çok mutluyum yuppiii:))

hoşgeldin canımm.ben başından beri kız tahmin ediyodumm.tuttu sanırım....
Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn..çok sevindimmm...

canımmmmmmm çoooooook sevindim ben senin kızın olacağını biliyordum çok güzel bir haber bu kız annesi olmak herkese nasip olmaz sağlıkla alırsın kucağına inşallah.artık bundan sonra pembişleri almaya başlarsın inşallah saçlarıda annesine benzer bu topik kız anneleriyle dolup taşacak

hoşgeldin canımm.ben başından beri kız tahmin ediyodumm.tuttu sanırım....
Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn..çok sevindimmm...

Evet Elif im tahminin tuttu gerçekten de:) Aminn canım aminn Rabbim hepimize yaşatsın o güzelliği inşallah. Mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim hayatım...

Canım benim ya çook teşekkür ederim sana da...Yanımda oldunuz heyecanımı mutluluğumu paylaştınız.İnşallah bize vatanına milletine hayırlı bir kız olur.Darısı basına yavrum en kısa zamanda...

iyiiym ablacımm.çok şükür yolunda herşeyyy...
senin minikiin nasılll???

iyiyis bizde canım
maşallahh çok şükür sağlıklı olsun inşallahhh

önkkkkkkkkkkkk alla alla diyorum çocuğu yokki yelizin

buda kızımın resmiii

çoook şeker maşallahh severim köpekleri
ama evde besleyecek kadar deil
2 kez aldık oğlum çok istedi balkonda baktık
ama çok zor oldu çocuğun gibi bakım gerekiyor
bi dahada almam dedim ancak bahçeli bi ev olursa

eneeeeee ço ksevindim canım senin adına
sağlıklı olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…