evt ablam yani ayşee :)
ayhh bacımm bena artık yatayımm sonra öğlene kdr uyyorum oda kötü oluyooo
öptüm senide kızınıdaaa muaahhh
ablacımm nasılsınn
elif canım sen nasılsın
nasıl gidiyor hamileliğin
herşey yolunda dimi
hoşgeldin güzelim iyiyim ben şükür
minik uyuyo şimdi
çamaşır topladım katladım şimdi ascam gene :)
minikim olduğundan beri hep çamaşır hep çamaşır :)
sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım
Merhaba canlar!kimsecikler yok ama
Doktordan geldik şimdi bebiş iyi çok şükür.Kan verdim 3lü tarama testi için...Haftaya sonuçlar gelicekmiş...
Bir de doktor %90 kızın olcak dedii...Sanırım ben de kız annesi olucamm çok mutluyum yuppiii:))
Doktordan geldik şimdi bebiş iyi çok şükür.Kan verdim 3lü tarama testi için...Haftaya sonuçlar gelicekmiş...
Bir de doktor %90 kızın olcak dedii...Sanırım ben de kız annesi olucamm çok mutluyum yuppiii:))
hoşgeldin canımm.ben başından beri kız tahmin ediyodumm.tuttu sanırım....
Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn..çok sevindimmm...
canımmmmmmm çoooooook sevindim ben senin kızın olacağını biliyordum çok güzel bir haber bu kız annesi olmak herkese nasip olmazsağlıkla alırsın kucağına inşallah.artık bundan sonra pembişleri almaya başlarsın inşallah saçlarıda annesine benzer bu topik kız anneleriyle dolup taşacak
çiğdemm kocaman bu..yirim onu bennn....maşallahh suphanallahhh...
iyiiym ablacımm.çok şükür yolunda herşeyyy...
senin minikiin nasılll???
ohhh ohhh maşallahh fındıgaaaa hiç bi sorunda çıkmamış geç oldu ama çok sevindim ablacımm.
bende iiyim çok şükürrr napıyım ufakk bi tane kızım var benimde adıda zeytinnevde onunla boguşup duruyorummm
buda kızımın resmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?