maşallah canım bır mucıze buu...dıgerlerı nerde goremedım
hepsini, tek karede göstermiyo ultrason sanırım,
naber şekerim
ıyı cnm ne olsun bebek bakıyoz napalım senınkı dogmamısmıydı tıcker yapsana artık
hayırrr aslaaaa..asla sana laf söylemek gibi bi niyetim yoktu...kızlarda topik eskisi gb değil. herkese bişeyler oldu deyip duruyodu...sende öyle söyleyincee..
yoksa ben memnunmuyum bu halindenn...içinizde şu topikteki muhabbette en çok ihtiyaç duyan benimdirr.çünkü akşamları yalnızımm.burdaki geyik muhabbetini özlüyorumm...ama hepimizin uğraşları değişti...yanlış anlamadın umarım beini...
evet bitanemm..şükürler olsun duyduk..çok güzel bi duyguymuşş..hareketlendiğinide görürüz inşallaahhh..kıpır kıpır olduğunuda görürüzz..zsen nasılsınn.öğrenin artık şu cinsiyeti yafuuu....
17.11 da doğdu doğmasınada tickerı hatice yaptı ama ben nereye yapıştırcağımı bilemedim
Yapsana bana bi tickher tinkerım
Tamam şekercim boşver sen sıkma canını topik eski haline gelir yakında azıcık zamana ihtiyacımız var :13:
Ya bende sordum ama görmedin sanırım çok şükür kalbini gördüysenn gerisi su gibi akar gelir
Tekmesini duyman için çoook var daha sabır azcıkkkk
lllum nerdesin sen görüşemiyoruz
Sedefcım gordun umarım yazdıklarımı
iyiyis bizde canım
maşallahh çok şükür sağlıklı olsun inşallahhh
önkkkkkkkkkkkkalla alla diyorum çocuğu yokki yelizin
çoook şeker maşallahh severim köpekleri
ama evde besleyecek kadar deil
2 kez aldık oğlum çok istedi balkonda baktık
ama çok zor oldu çocuğun gibi bakım gerekiyor
bi dahada almam dedim ancak bahçeli bi ev olursa
eneeeeeeço ksevindim canım senin adına
sağlıklı olsun inşallahhh
Unuttun sen bizi prensesi buluncabide bana çakıyor çakarsam sana bi dene görürsün
kkuşum gördümde neden 3aylık çıkıyo
17.11.2010 doğum tarihi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?