Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnn kızlarrrrr..
nasılsınız...
yıldızz canım tebrik ederim hamişlik kesinleşti galibaa cok tebrik ederimm rabbim bu defa sağlıklı kucaklamayı nasip etsin inş. allahım seni ve bebişini korusunn..kan değerin kac cıktı..
şeroocumm haberini akşam eliften duydumm cok ama cokk üzüldüm rabbim diğer minnakımıza sağlık versin onu sana bağışlasın inş. bundan sonra herşey yolunda gider sizi seviyprum..
bu arada kızlarr bizde hiç korunmuyoruz tabiki bebek için değil ama takke alamadık bir türlü daha doğrusu aklımıza gelmiyo unutuyoz akşam oluncada takke makke demeden atış serbest yapıyoz ama hemen kalkıp yıkıyorum hayırlısı ne yapimm olucanı sanmıyorum zatenn..
neyseee kocam öptümm hepinizi yıldızı tebrik edeyim diye girdimm sizlerii en ocamanındann öpüyorumm mucuuu mucuuu şekerlerrrrr..

Son düzenleme:
çok saool bitanem değerim 1000 çıkmış

dimek atış serbest sen ne kadar yıkasanda olacağı varsa oolur hiç korunuyoz sanma şekil a da görüldüğü üzre
(hemen kalkmak kalıcı bel ağrılarına sebep oluyomuş sen yinede hemen kalkma) bana son zamn öle demişlerdi bende biras yatmıştım
aman hayırlısı de senden kaynaklı bişi yok nasılsa olursada olur diyorum ya ben 7.de kavuşanı biliyorum

günaydın elifcim nasılsın
burda hava ne kadar soğuk donuyorum

günaydın yıldızcımm...
görmedim..yapmayın nolur hemen sitem etmeyinn..işe gelir gelmez sinir küpü oldum zatennn...az biraz birbirimizi tanıyoruz dimi...bilerek selam vermemiş olamam..lütfen bu sitem olayını yapmayın artıkk...

iyi tamam sitem yapmıyoz sinirlenme hemen

bu arada çok tebrik ederimmm seni...Rabbim hepimizin kucağına versin evlatlarımızı..
HATİCE günaydın balımm.neden gidiyosun hemen..özledimmm...

bu arada çok tebrik ederimmm seni...Rabbim hepimizin kucağına versin evlatlarımızı..

saol tatlım amin inş. benim eltim ve görümcem ağzımdan aldı ya dünden beri sinir oldum ne meraklılar hasta oldunmu kaç gün geçer tahllil yaptırdınmı yemin et :44::44::44::44::44::44::44:

canım çarşıya cıkıcam saclarımı kestiricem şekli kalmadı hiç size bakim bir dedimdi..
bende sizi cok özledimm neyse az kaldı pazar günü dönüyoruzzz pazaretsi bol bol görüşürzzzşimdilikk öpüyorummmcanımcım bendeeee....

saol tatlım amin inş. benim eltim ve görümcem ağzımdan aldı ya dünden beri sinir oldum ne meraklılar hasta oldunmu kaç gün geçer tahllil yaptırdınmı yemin et :44::44::44::44::44::44::44:

hadi yaa...
sende geldi kırmızılar dee...Allah allahh..merak etmelerini anlarımda..
ne zaman paylaşmak istersen o zaman paylaşırsın sonuçta...

Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr

yıldızcıımmm çok sevındım tatlımm :))) inşallah sağlıkla sürer gider hamılelıgınnn :)))

aynı acuıları tekrar yasamaz sağlıkla kucaklarsın yavrunu :))

valla kötü bi hafta sonu geçirdimm...
işe gelir gelmez çok sinirlendimm..
hıncımı senden çıkarırımmm...
bende pek iyi geçirdim sayılmaz aman hıncını benden çıkarma
hem bebişin var sana sinirlenmek yasak

hım daha tam bi hafta var pazartesi :26::26::26:

kötü kedide hastanedeymişş allahım inşallah hiççç bişicik olmaz ve sag salim biran önce düzelir herşeyyyyyyyyyy

günaydınnnn atşemmmm bende kumbarama 40 tl daha attım zar zor eşimde üzerini tamamlayıp bi çeyrek aldııı.ama sanırım ben bu para biriktirme işini beceremiorum o yüsden beni listeden çıkar sen istersennn..
bu arada sen napıyosun tatlım özledim valla yaaaa işin nasıl gidiooo

hadi yaa...
sende geldi kırmızılar dee...Allah allahh..merak etmelerini anlarımda..
ne zaman paylaşmak istersen o zaman paylaşırsın sonuçta...
üf dedim sölemicektik güya
eltim ne dese bize diğerini söylemedin 3 aylık olana kadar diyo bende dedim ne ara üç aylık olmuş iki aylık bile olmadan düştü dedim günaydın canımmmmmmmmmm
seni özledik ya ayşecim evet hamileymişim özelden mesajına bi karşılık veremedim daha kesin değildi . inş bi daha yaşamayız aynı acıları hepimiz
yeni işine alıştınmı

bende pek iyi geçirdim sayılmaz aman hıncını benden çıkarma
hem bebişin var sana sinirlenmek yasak

valla elimde değil.dünden beri gerginimm.kocişimi özledimm...

Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr

ayşem hoşgeldinn..çok özledim yafuuu..gel artıkkk...

# özlem76
# Yildiz10
# ay_she
# Yavyum
# MGUNER
günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınızzz
günaydın canımmm...

günaydın canım ben kendi adıma iyiyim
inş canım

valla elimde değil.dünden beri gerginimm.kocişimi özledimm...

ayşem hoşgeldinn..çok özledim yafuuu..gel artıkkk...

günaydın canımmm...

günaydınn şekerlerrrrr.bende iiyim şükürrr haftasonum çokkk güsel geçtiii cumartesi kocişle istikbale gittik ve bi yatakla şahaneee bi nevresim takımı aldımmm mutlu ettim kendimi
akşamda arkadaşlarrr geldiii demlendikkk azcıkkk
vee allah izin verirse yılbaşı gecesi feridun düz agaç dinlemeye gidicessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…