- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
selam iyi geceler güzellerr ben geldimmmm ayy ben hayla hastalanmadım yaww bu ayy çok az takmıştım kafaya ondanmı geciktti ama çok az taktım minnacıck geçen ay hiç takmadım gününden 2 gün önce felan gelmişti bu ssefer gecikmemin 4. günü:18: aman yta düzenim kaçmasıın yinee offffff:84:
hemşoo hemen kötüye yorma lütfen belkide bebiş gelmiştir olamazmııı ben senii adet olsun sanıodumm hatta cevap yazdığımı hatırlıyorum ama ben şaşırdım galiba.hakkında hayırlısı canım inşallah Allahım gönlüne göre verir
kız yavyum niye sildin beni faceden bakiiim hııı? baktım herkeste varsın, beni silmişsin, bişii mi oldu benim haberim yook?
ayy benim bugun 5. ayım bitti 6 aya girdikaz kaldı dimi yaaa
inanmıyorum yaaaa....kocaman oldunuz laleeee!! vallahi dün gibi sanki haberini alalııııı
Sorma ya banada öle geliyor hastanede sonucu beklerken zaman akmıyordu sanki şimdi 6. aya girdi inşAllah kucagımada alırım
alacaksın tabii şekerim, azcık daha zaman varrrr... senide bekliycez idil gibiii
İnşAllah yaaaa
kısss seninde günün geldi heeee hadi bakalım senledir inşAllahhhhhh
sorma yaa...bu ay sokaklara attım ki kendimi oturup düşünmeye fırsatım olmasınbu haftayıda atlatmam lazım...
hahahahresimlerden takip ediyoruz canım seni
aman takma kafana gününğ bekleee
Yuppppiiii 9999 yakaladım sizi
Ayşe listende ben yokum ama çeyrek yaptım ben gizli gizli geldim arkanızdan şimdide 20tl var
Bide ben cuma günü aldım 110 tl ye haberin olsun
Ee sizler nasılsınız bakalım
iyiym gülümm.çok şükürr...tek sorunn çok bunalmam...çok bunaldım 1 aydır hep evde hep evdee...
evet evet harika olmuşş
Allah tamamına erdirsin canım inşallah
ayşe ben biriktiremedim yaa ilk öyle birikti ama bıraktım
beni listeden çıkarabilirsin
napıosunuz kızlarr off ne sıkıcı ya şu pazar
10.000
iyi akşamlar kızlarrr
bugün doktorumuza gittik..maşallah herşey yolunda dedi.istirahat iyi gelmiş,rahim ağzının incelmesi durmuş..2 haftadır ilerleme olmamış hiç.yine de her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi.yarın onu yaptırıcam..
bebişlerimizde çok iyilermiş..1170 gr olmuş sıpalardoktorumuz çok güzel gelişiyorlar dedi
kasılmalarım hala devam ediyor ama geçen haftakinden daha az..onlarda normalmiş artık..
bizden haberler bu kadar.. sizde ne var ne yok
ayse canm banada 60 euro yazabilirsin .
nerelerdesin özledik yaww topik cok sesiz kaldi .
geri dönün arkadaslar.
yıldızcım çok tebrik ederim canım...davşanın yine seni yalnız bırakmadı bak annesi
yıldız valla yemek yapıyorum biryandan senin sonuçların ne oldu diye ona bakmaya geldim.çok sevindim canım hemen halay çekiyorum
kupanıda veriyorum
inşallah busefer sağlıkla kucağına alırsın canım hep pozitif düşün ii olsun herşey
Yıldızcım canım hamilesinnn demekk çok sevindim senin adına !
Rabbim bekletmeden gönderdi yine meleğini sana... İnşallah herşey çok güzel olur yavrunu kucağına aldığın günleri de görürsün canım!
...
canım tekrar tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallah..
çok teşekkür ederim canlarım benimYIDIZZCANIMMMMMM HAMİLESİNN YENİDENNN DAVŞANIN SENİ BEKLETMEDEN HOPP GELİVERDİİ SANA ÇOOOOOOKKK TEBRİKKK EDERİMM TATLIMMM
canım çok sevindim. kız bebeklere bayılırımMerhaba canlar!kimsecikler yok ama
Doktordan geldik şimdi bebiş iyi çok şükür.Kan verdim 3lü tarama testi için...Haftaya sonuçlar gelicekmiş...
Bir de doktor %90 kızın olcak dedii...Sanırım ben de kız annesi olucamm çok mutluyum yuppiii:))
günaydın elifcim nasılsın
burda hava ne kadar soğukdonuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?