Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oh ne güzel canım benim burda ankaralı turgut bile yok

koskocaaaa 5 günnnnnnnnnn..........

evet canım hatta bak cumadan yola çıkarsa dahada erken gelir iyi düşün azcık canım

oh ne güzel canım benim burda ankaralı turgut bile yok

evet canım hatta bak cumadan yola çıkarsa dahada erken gelir iyi düşün azcık canım

ayyy ben hastasıyımm bu adamın zatennn

bu arada beyazın yaprak dökümünü 2 dk kada çektigi videoyu izledinizmiii öldüm gülmekten yaaaaaa

Saman altından yürüttüm aslında alışeriş için biriktiriyorum ben harcamayim die çeyrek yaptım günede girdim ama onun gelmesine çooook var daha

Günaydın Kızlar nasılsınız

Ben bi kahvaltı hazırlayim gelim sonra sizde gelirsiniz belki

kızlarrr...
karasu msn den yazmış.hastanede yatışı 1 hafta daha uzamış..psikolojik olarak diplerde sanırımm.tsh hala düşmemişş..çok korkuyorum zeka gerililğinden diyo...bununda kaybedersem uzun bi süre bebek düşünmiycem ve tüp bebeğe geçicem ondan sonra diyo...çok kötüyümm.ilk defa kendimi bukadar saldım diyo..
ay üzdü beni sabah sabah yaa...
hepinize selamı varr..

anlık da olsa ınternetım geldı ve sıze yazayım dedım ay cok uzuldum ya..ama 10 gunde anca toparlanır tshı..korkmasın o kadar sen öle söle ona ben ona özel mesaj da attım kk dan açıkladım biraz ama okumadı herhalde sen öğrensene kaçmış tsh değeri ..ikiz gebelıktı ya demekkı bırden hormon ıhtıyacı oldu..allah yardımcısı olsun

Offf yaaa nolur üzülmesin o üzüldükçe bebek anlar onu dua etsin bol bol
Allah yardımcıları olsun
sende konuşursan benden çok selam söle olurmu yavrum

günaydınn kızlarrrr men geldim :86:
ayy ben hayla hastalanamadım yaaaaaa ama test yapmıcak daha 3 gün önce yaptım bişi çıkmadı bugün gecikmemin 5, günü:18: belkim gelir akşama kadar:84:

kızlar benim çarşıda işimi var çıkıyorumm herkesiii mucak mucak öptümmmmm allaha emanet olunnn bayyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar yılbaşı ıcın cook heycanlıyım yaa..geçen yılbaşı eşimle yalnızdık..çook ağlamıştım bebeğim olmuyo diye..o gece çok dua etmiştim...iç pilav yapmıştım oturup annemınkı daha guzel oluyo dıye ağlamıştım..meğer hamileymişim ege benimleymiş o duygusallıkta ondanmıs...bu yılsa yanı başımda olacak ..şapka maske falan aldık eşimle gırgırına takıncaz onlarıo gece...allaha şükürler olsun bu yeni yıl da hepimiz için çoook güzel geçer inşallah ..bazen en umutsuz anımızda hayat bıtmıs durmus gıbı gelir ama aslında hersey çok guzel olacaktır..karasuyummm senın ıcın de aynı sey gecerlı canım benım nolur yuregını ferah tut...

Günaydın Kızlar nasılsınız

Ben bi kahvaltı hazırlayim gelim sonra sizde gelirsiniz belki
günaydın canım hoş geldin
allahım acil şifa versin inşallah hiç bi aksilik olmaz

günaydıın...hayret ediyom bugun net geldı gıbı okula...ama her an gıebılır gıtmese keske ..sizleri özlüyom
günaydın canım bizde seni özlüyoz bebiş nasıl

günaydınn kızlarrrr men geldim :86:
ayy ben hayla hastalanamadım yaaaaaa ama test yapmıcak daha 3 gün önce yaptım bişi çıkmadı bugün gecikmemin 5, günü:18: belkim gelir akşama kadar:84:
hoş geldin 5 günmü silik falandamı yoktu

ahh canım benimmm belki gitmez kızzz üzlme hemencecikkk
bu arada egemuya kim bakıyor

apartmanda komşumuza bırakıyorum okadar zor ki hele bu hafta başları yok mu..bugun bırakırken özlemeye başladım allahım çok zor çalışan anne olmak..şimdilik iyi gidiyor ama şunu bilin kızlar istediğiniz kadar iyi biri olsun sizin bebeğinize sizden iyi kimse bakamaz..kuzumu görcen akşam alırken benı gordugu gıbı kafayı memeye vurmaya baslıyo..kokunuzu ozluyo ..allahım ayrılıgın bolesı olsun yıne de cok şükür...

günaydın canım hoş geldin
allahım acil şifa versin inşallah hiç bi aksilik olmaz

günaydın canım bizde seni özlüyoz bebiş nasıl

hoş geldin 5 günmü silik falandamı yoktu

bebiş iyi şükür ki...canım seni tebrik edemedim ben daha ..hayırlı olsun sağlıcakla al kollarına bebeğini canım benim...

bilmiyorumki kaçmış değeri.sorarımm...
mesajını almış..çok selam söyle dedi.neden cevap atmamış bilmiyorum ama moral olarak gerçekten kötüymüş sürekli ağlıyomuş..o yüzden yazmamıştır...
Offf yaaa nolur üzülmesin o üzüldükçe bebek anlar onu dua etsin bol bol
Allah yardımcıları olsun
sende konuşursan benden çok selam söle olurmu yavrum

baş üstüne canım benimm..söylerimm...

bu yılbaşı ben YİNE yalnızımm..yani kuzucuğumda var ama aşkitom yine yok.. Allahım seneye nasip etsinn inşallahh..:97:

oy bebeğim benimmm..anne gb olurmu tinker yaa...yerim onu benn..yavrum benimm...e kimin için çalışıyosunuzz.onun içinn.yoksa bırak işi.eşin çalışsınn bitek...napalımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…