hım bu hafta düğün dolayısıyla gelemedi sende özledinşurda cumartesiye ne kaldı canimmmmmmmmmmm
oh ne güzel canım benim burda ankaralı turgut bile yokgünaydınn şekerlerrrrr.bende iiyim şükürrr haftasonum çokkk güsel geçtiii cumartesi kocişle istikbale gittik ve bi yatakla şahaneee bi nevresim takımı aldımmm mutlu ettim kendimi
akşamda arkadaşlarrr geldiii demlendikkk azcıkkk
vee allah izin verirse yılbaşı gecesi feridun düz agaç dinlemeye gidicessss
koskocaaaa 5 günnnnnnnnnn..........
oh ne güzel canım benim burda ankaralı turgut bile yok
evet canım hatta bak cumadan yola çıkarsa dahada erken gelir iyi düşün azcık canım
ayyy ben hastasıyımm bu adamın zatennn
bu arada beyazın yaprak dökümünü 2 dk kada çektigi videoyu izledinizmiii öldüm gülmekten yaaaaaa
Saman altından yürüttümseni gidi seniiiiiii :))) afferım kız sarı şekerimmm iyi yapmıssın
o yırmı tl yı ocak basındakı yenı lıstede yazıcam sımdı dııl oki :))
nası gidio hamışlıkk :))) buyutmusunuz fasulyeleri yaaa maşallahh
kızlarrr...
karasu msn den yazmış.hastanede yatışı 1 hafta daha uzamış..psikolojik olarak diplerde sanırımm.tsh hala düşmemişş..çok korkuyorum zeka gerililğinden diyo...bununda kaybedersem uzun bi süre bebek düşünmiycem ve tüp bebeğe geçicem ondan sonra diyo...çok kötüyümm.ilk defa kendimi bukadar saldım diyo..
ay üzdü beni sabah sabah yaa...
hepinize selamı varr..
kızlarrr...
karasu msn den yazmış.hastanede yatışı 1 hafta daha uzamış..psikolojik olarak diplerde sanırımm.tsh hala düşmemişş..çok korkuyorum zeka gerililğinden diyo...bununda kaybedersem uzun bi süre bebek düşünmiycem ve tüp bebeğe geçicem ondan sonra diyo...çok kötüyümm.ilk defa kendimi bukadar saldım diyo..
hepinize selamı varr..
Günaydın Kızlar nasılsınız
Ben bi kahvaltı hazırlayim gelim sonra sizde gelirsiniz belki
günaydınn kızlarrrr men geldim :86:
ayy ben hayla hastalanamadım yaaaaaaama test yapmıcak daha 3 gün önce yaptım bişi çıkmadı bugün gecikmemin 5, günü:18: belkim gelir akşama kadar:84:
ahh canım benimmm belki gitmez kızzz üzlme hemencecikkkgünaydıın...hayret ediyom bugun net geldı gıbı okula...ama her an gıebılır gıtmese keske ..sizleri özlüyom
günaydın canım hoş geldinGünaydın Kızlar nasılsınız
Ben bi kahvaltı hazırlayim gelim sonra sizde gelirsiniz belki
allahım acil şifa versin inşallah hiç bi aksilik olmazkızlarrr...
hepinize selamı varr..
günaydın canım bizde seni özlüyoz bebiş nasılgünaydıın...hayret ediyom bugun net geldı gıbı okula...ama her an gıebılır gıtmese keske ..sizleri özlüyom
hoş geldin 5 günmü silik falandamı yoktugünaydınn kızlarrrr men geldim :86:
ayy ben hayla hastalanamadım yaaaaaaama test yapmıcak daha 3 gün önce yaptım bişi çıkmadı bugün gecikmemin 5, günü:18: belkim gelir akşama kadar:84:
ahh canım benimmm belki gitmez kızzz üzlme hemencecikkk
bu arada egemuya kim bakıyor
günaydın canım hoş geldin
allahım acil şifa versin inşallah hiç bi aksilik olmaz
günaydın canım bizde seni özlüyoz bebiş nasıl
hoş geldin 5 günmü silik falandamı yoktu
anlık da olsa ınternetım geldı ve sıze yazayım dedım ay cok uzuldum ya..ama 10 gunde anca toparlanır tshı..korkmasın o kadar sen öle söle ona ben ona özel mesaj da attım kk dan açıkladım biraz ama okumadı herhalde sen öğrensene kaçmış tsh değeri ..ikiz gebelıktı ya demekkı bırden hormon ıhtıyacı oldu..allah yardımcısı olsun
Offf yaaanolur üzülmesin o üzüldükçe bebek anlar onu dua etsin bol bol
Allah yardımcıları olsun
sende konuşursan benden çok selam söle olurmu yavrum
kızlar yılbaşı ıcın cook heycanlıyım yaa..geçen yılbaşı eşimle yalnızdık..çook ağlamıştım bebeğim olmuyo diye..o gece çok dua etmiştim...iç pilav yapmıştım oturup annemınkı daha guzel oluyo dıye ağlamıştım..meğer hamileymişim ege benimleymiş o duygusallıkta ondanmıs...bu yılsa yanı başımda olacak ..şapka maske falan aldık eşimle gırgırına takıncaz onlarıo gece...allaha şükürler olsun bu yeni yıl da hepimiz için çoook güzel geçer inşallah ..bazen en umutsuz anımızda hayat bıtmıs durmus gıbı gelir ama aslında hersey çok guzel olacaktır..karasuyummm senın ıcın de aynı sey gecerlı canım benım nolur yuregını ferah tut...
apartmanda komşumuza bırakıyorumokadar zor ki hele bu hafta başları yok mu..bugun bırakırken özlemeye başladım allahım çok zor çalışan anne olmak..şimdilik iyi gidiyor ama şunu bilin kızlar istediğiniz kadar iyi biri olsun sizin bebeğinize sizden iyi kimse bakamaz..kuzumu görcen akşam alırken benı gordugu gıbı kafayı memeye vurmaya baslıyo..kokunuzu ozluyo ..allahım ayrılıgın bolesı olsun yıne de cok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?