kızlarrr...
karasu msn den yazmış.hastanede yatışı 1 hafta daha uzamış..psikolojik olarak diplerde sanırımm.tsh hala düşmemişş..çok korkuyorum zeka gerililğinden diyo...bununda kaybedersem uzun bi süre bebek düşünmiycem ve tüp bebeğe geçicem ondan sonra diyo...çok kötüyümm.ilk defa kendimi bukadar saldım diyo..
ay üzdü beni sabah sabah yaa...
hepinize selamı varr..
canım benim yaaa allahım inşallahhhh aynı acıları tekrarlatmaz ve ikiside çok çok iyi olurrrr.bendende çok slm söle canım dualarımız onlarlaaa
kızlar yılbaşı ıcın cook heycanlıyım yaa..geçen yılbaşı eşimle yalnızdık..çook ağlamıştım bebeğim olmuyo diye..o gece çok dua etmiştim...iç pilav yapmıştım oturup annemınkı daha guzel oluyo dıye ağlamıştım..meğer hamileymişim ege benimleymiş o duygusallıkta ondanmıs...bu yılsa yanı başımda olacak ..şapka maske falan aldık eşimle gırgırına takıncaz onlarıo gece...allaha şükürler olsun bu yeni yıl da hepimiz için çoook güzel geçer inşallah ..bazen en umutsuz anımızda hayat bıtmıs durmus gıbı gelir ama aslında hersey çok guzel olacaktır..karasuyummm senın ıcın de aynı sey gecerlı canım benım nolur yuregını ferah tut...
üf dedim sölemicektik güya
eltim ne dese bize diğerini söylemedin 3 aylık olana kadar diyo bende dedim ne ara üç aylık olmuş iki aylık bile olmadan düştü dedim
günaydın canımmmmmmmmmm
seni özledik ya ayşecim evet hamileymişim özelden mesajına bi karşılık veremedim daha kesin değildi . inş bi daha yaşamayız aynı acıları hepimiz
yeni işine alıştınmı
# özlem76
# Yildiz10
# ay_she
# Yavyum
# MGUNER
günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınızzz
yıldızcım tebrik ederim hamilesin çok sevindim
günaydın canım
saol canım benim inş. bu sefer kucağıma alırımbebiş iyi şükür ki...canım seni tebrik edemedim ben daha ..hayırlı olsun sağlıcakla al kollarına bebeğini canım benim...
saol canım darısı sana inş.yıldızcım tebrik ederim hamilesin çok sevindim
günaydın canım
günaydın şekerim hoşgeldin ev şi noldu hallettinizmii
günaydınn kızlarrrr men geldim :86:
ayy ben hayla hastalanamadım yaaaaaaama test yapmıcak daha 3 gün önce yaptım bişi çıkmadı bugün gecikmemin 5, günü:18: belkim gelir akşama kadar:84:
benşmkide silik çıkmıştı çektinse fotoğrafını yollasana testinin bakalımEMOS merhaba benimde günüm 5 gün geçti. adet günümde ve 2 gün sonra test yaptım ikisindede çıkmadı. bu sabah yaptım çok hafifte olsa bi çizgi var gibi. Emin olamadığım için sevinemiyorum daha..birazdan gidip kan testi yaptıracam inş. ikimizde hamileyizdir..
saol canım benim inş. bu sefer kucağıma alırım
saol canım darısı sana inş.
[
kızlar biz dün zeytincigi veterinere götürdük aşıları içinnn ama aşı yapmadılar çünkü dışkısında kan vardı onu söledim veteriner ablamızda parazit verdır önce onu tedavi edelim dedi şupup verdi kuzucugumaaaa.parazitleri döktükten sonra aşıları yapılcakkkk.
biide genel bi saglık taramasından geçtiii ateşini ölçtülerrr makatına soktular ateş ölçerii
ilk başlarda anlamadı tabi veteriner kuyrugunu kaldırdı o sanıyoki oynuyo oda geriye dönüp ısırmaya çalışıyo falan ateş ölçeri sokunca bi bagırmaya başladııııçok komikti yaaaa kuzum benimmm
bide dişleri kaşındıgı için her şeyi ısırıyo dedim ilerde saldırgan olmaz dimi dedim yok sanmam ama eger sizi ısırırsa poposuna vurun ve kötü bişi oldugunu anlatmaya çalışın dedi bende ii ama poposuna vurunca bana hırlıyo sinirlenio dedim kadında o zaman kişilikli bi köpeginiz olucak dedii
apartmanda komşumuza bırakıyorumokadar zor ki hele bu hafta başları yok mu..bugun bırakırken özlemeye başladım allahım çok zor çalışan anne olmak..şimdilik iyi gidiyor ama şunu bilin kızlar istediğiniz kadar iyi biri olsun sizin bebeğinize sizden iyi kimse bakamaz..kuzumu görcen akşam alırken benı gordugu gıbı kafayı memeye vurmaya baslıyo..kokunuzu ozluyo ..allahım ayrılıgın bolesı olsun yıne de cok şükür...
iyi akşamlar kızlarrr
bugün doktorumuza gittik..maşallah herşey yolunda dedi.istirahat iyi gelmiş,rahim ağzının incelmesi durmuş..2 haftadır ilerleme olmamış hiç.yine de her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi.yarın onu yaptırıcam..
bebişlerimizde çok iyilermiş..1170 gr olmuş sıpalardoktorumuz çok güzel gelişiyorlar dedi
kasılmalarım hala devam ediyor ama geçen haftakinden daha az..onlarda normalmiş artık..
bizden haberler bu kadar.. sizde ne var ne yok
kızlarrr...
karasu msn den yazmış.hastanede yatışı 1 hafta daha uzamış..psikolojik olarak diplerde sanırımm.tsh hala düşmemişş..çok korkuyorum zeka gerililğinden diyo...bununda kaybedersem uzun bi süre bebek düşünmiycem ve tüp bebeğe geçicem ondan sonra diyo...çok kötüyümm.ilk defa kendimi bukadar saldım diyo..
ay üzdü beni sabah sabah yaa...
hepinize selamı varr..
kızlar yılbaşı ıcın cook heycanlıyım yaa..geçen yılbaşı eşimle yalnızdık..çook ağlamıştım bebeğim olmuyo diye..o gece çok dua etmiştim...iç pilav yapmıştım oturup annemınkı daha guzel oluyo dıye ağlamıştım..meğer hamileymişim ege benimleymiş o duygusallıkta ondanmıs...bu yılsa yanı başımda olacak ..şapka maske falan aldık eşimle gırgırına takıncaz onlarıo gece...allaha şükürler olsun bu yeni yıl da hepimiz için çoook güzel geçer inşallah ..bazen en umutsuz anımızda hayat bıtmıs durmus gıbı gelir ama aslında hersey çok guzel olacaktır..karasuyummm senın ıcın de aynı sey gecerlı canım benım nolur yuregını ferah tut...
apartmanda komşumuza bırakıyorumokadar zor ki hele bu hafta başları yok mu..bugun bırakırken özlemeye başladım allahım çok zor çalışan anne olmak..şimdilik iyi gidiyor ama şunu bilin kızlar istediğiniz kadar iyi biri olsun sizin bebeğinize sizden iyi kimse bakamaz..kuzumu görcen akşam alırken benı gordugu gıbı kafayı memeye vurmaya baslıyo..kokunuzu ozluyo ..allahım ayrılıgın bolesı olsun yıne de cok şükür...
benşmkide silik çıkmıştı çektinse fotoğrafını yollasana testinin bakalım
kızlar biz dün zeytincigi veterinere götürdük aşıları içinnn ama aşı yapmadılar çünkü dışkısında kan vardı onu söledim veteriner ablamızda parazit verdır önce onu tedavi edelim dedi şupup verdi kuzucugumaaaa.parazitleri döktükten sonra aşıları yapılcakkkk.
biide genel bi saglık taramasından geçtiii ateşini ölçtülerrr makatına soktular ateş ölçerii
ilk başlarda anlamadı tabi veteriner kuyrugunu kaldırdı o sanıyoki oynuyo oda geriye dönüp ısırmaya çalışıyo falan ateş ölçeri sokunca bi bagırmaya başladııııçok komikti yaaaa kuzum benimmm
bide dişleri kaşındıgı için her şeyi ısırıyo dedim ilerde saldırgan olmaz dimi dedim yok sanmam ama eger sizi ısırırsa poposuna vurun ve kötü bişi oldugunu anlatmaya çalışın dedi bende ii ama poposuna vurunca bana hırlıyo sinirlenio dedim kadında o zaman kişilikli bi köpeginiz olucak dedii
hadi yaaa offf nasıl olacak yaaa çalşmasakta olmuyor çalışsakta olmuyor ne zor be kadın olmak
benimde calısmam az kaldı.izin sürem su gibi akıp gitti. napıcamm yaaa.
canım maşallah sıpalarına..
allah yardımcısı olsun arkadasımızın . diger yavrusunu ona bagıslasın.
tıckerim aynı seyi ben düsündüm gecenlerde gecen sene bende aglıyodum bebegim olmuyo diye.... şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. egemuyla birlikte nice yıllar canımmm.
tabiki canım kim anneden iyi bakabilirki. ayy ne zorrr. allahım bize sdabırlar versin..
yıldızcım seni tyebrik edememiştim. allahım eline almayı nasip etsin canım..
ayy köpeğinin fotosunu gördüm cok seker..
Ayyy ben dogmadan düşünmeye başladım valla sizin işiniz daha zor
canım maşallah sıpalarına..
allah yardımcısı olsun arkadasımızın . diger yavrusunu ona bagıslasın.
tıckerim aynı seyi ben düsündüm gecenlerde gecen sene bende aglıyodum bebegim olmuyo diye.... şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. egemuyla birlikte nice yıllar canımmm.
tabiki canım kim anneden iyi bakabilirki. ayy ne zorrr. allahım bize sdabırlar versin..
yıldızcım seni tyebrik edememiştim. allahım eline almayı nasip etsin canım..
ayy köpeğinin fotosunu gördüm cok seker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?