Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim yaaa allahım inşallahhhh aynı acıları tekrarlatmaz ve ikiside çok çok iyi olurrrr.bendende çok slm söle canım dualarımız onlarlaaa

yıldızcım tebrik ederim hamilesin çok sevindim

# özlem76
# Yildiz10
# ay_she
# Yavyum
# MGUNER
günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınızzz

günaydın canım

günaydınn kızlarrrr men geldim :86:
ayy ben hayla hastalanamadım yaaaaaa ama test yapmıcak daha 3 gün önce yaptım bişi çıkmadı bugün gecikmemin 5, günü:18: belkim gelir akşama kadar:84:

EMOS merhaba benimde günüm 5 gün geçti. adet günümde ve 2 gün sonra test yaptım ikisindede çıkmadı. bu sabah yaptım çok hafifte olsa bi çizgi var gibi. Emin olamadığım için sevinemiyorum daha..birazdan gidip kan testi yaptıracam inş. ikimizde hamileyizdir..

benşmkide silik çıkmıştı çektinse fotoğrafını yollasana testinin bakalım

kızlar biz dün zeytincigi veterinere götürdük aşıları içinnn ama aşı yapmadılar çünkü dışkısında kan vardı onu söledim veteriner ablamızda parazit verdır önce onu tedavi edelim dedi şupup verdi kuzucugumaaaa.parazitleri döktükten sonra aşıları yapılcakkkk.
biide genel bi saglık taramasından geçtiii ateşini ölçtülerrr makatına soktular ateş ölçerii
ilk başlarda anlamadı tabi veteriner kuyrugunu kaldırdı o sanıyoki oynuyo oda geriye dönüp ısırmaya çalışıyo falan ateş ölçeri sokunca bi bagırmaya başladıııı çok komikti yaaaa kuzum benimmm

bide dişleri kaşındıgı için her şeyi ısırıyo dedim ilerde saldırgan olmaz dimi dedim yok sanmam ama eger sizi ısırırsa poposuna vurun ve kötü bişi oldugunu anlatmaya çalışın dedi bende ii ama poposuna vurunca bana hırlıyo sinirlenio dedim kadında o zaman kişilikli bi köpeginiz olucak dedii

yerim ben onu ya

hadi yaaa offf nasıl olacak yaaa çalşmasakta olmuyor çalışsakta olmuyor ne zor be kadın olmak

ya ben neden hala 6 kutuya geçmedim bir türlü anlamıyorum ben bu hesaptan yaa

canım maşallah sıpalarına..

allah yardımcısı olsun arkadasımızın . diger yavrusunu ona bagıslasın.

tıckerim aynı seyi ben düsündüm gecenlerde gecen sene bende aglıyodum bebegim olmuyo diye.... şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. egemuyla birlikte nice yıllar canımmm.

tabiki canım kim anneden iyi bakabilirki. ayy ne zorrr. allahım bize sdabırlar versin..

benşmkide silik çıkmıştı çektinse fotoğrafını yollasana testinin bakalım

yıldızcım seni tyebrik edememiştim. allahım eline almayı nasip etsin canım..

ayy köpeğinin fotosunu gördüm cok seker..

hadi yaaa offf nasıl olacak yaaa çalşmasakta olmuyor çalışsakta olmuyor ne zor be kadın olmak

benimde calısmam az kaldı.izin sürem su gibi akıp gitti. napıcamm yaaa.

çokk tatlıdırrr benimm kzıımmmmm

Ayyy ben dogmadan düşünmeye başladım valla sizin işiniz daha zor

evet o izin hele nasıl hemencecik bitiveriyor..ooof ben oğlumu özledim kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…