Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tamam ballı böreklerr..Rabbim korusunn onu..O na emanett...bidaha içmem..parol içerim çok zorlanırsamm...

ohhh ohhhhh canım benim herrr işinide halledermişşş sonrada ah başım ah k.... Die dert yanarmışşş
Canım ben hiçç anlamıyom şekerden falan:26:

hoşgeldin gökçeee Allahh kavuştursun oğluşunlaaa inş...

maşallahhh kız ne hamartsınn valla bende doğurucam die 2 gündür iş yapıyorum şimdide çamaşır asıcam bi makina daha yıkıcamm çıkan çamaşırları anında yıkıyorum kii kalmasın nolur noolmazz

kıssllarrr yaaa dün nişan geldide kanlı akıntıı
şimdidee kan geldi 2 damlaa koyu kırmızıı nedir buu ???

maşallah maşallah aman nazar degmesin canım
kız ne zorun var dinlene dinlene yapsana hepsini birarada yapıyorsun
için rahat edicekse yaptır canım şeker testi

tamam ballı böreklerr..Rabbim korusunn onu..O na emanett...bidaha içmem..parol içerim çok zorlanırsamm...

Allah hepsini korusun canım

kıssllarrr yaaa dün nişan geldide kanlı akıntıı
şimdidee kan geldi 2 damlaa koyu kırmızıı nedir buu ???

valla canım hiçbir fikrim yok bence doktorunu ara sor hemen canım...

Allah hepsini korusun canım

valla canım hiçbir fikrim yok bence doktorunu ara sor hemen canım...

tekrarlarsa ararım canım yaa zaten iki damla dünde hastanede kadınlar knşuoduu biride demişti benim doğumdan önce kan gelmişti 1-2 saat sonra sancılarım başladı demişti internettende baktımm nişandan sonra ikinci adımmış bakalım ben bekliyorum halaaa eheuehuehu bu gidişle daha çok beklerimm

ohhh ohhhhh canım benim herrr işinide halledermişşş sonrada ah başım ah k.... Die dert yanarmışşş
Canım ben hiçç anlamıyom şekerden falan:26:

aynnen eşim de boyle dıyooo işinı halledene kadar bşey yok işin bıttıkten sonra ahh başım ahh kı.... dıyıp duruyosun ama ne yapayımm yaaaaaaaaaaaaa

amın canm benım cumlemızı rabbım bebeğiyle kavuştursun tez zamandaaa ben daha temızlık yapmadım zaten yapamam daa ama dun gece geldiğimden berı çamaşır yıkadımm astım utuler benı beklerr daha beyazlıları atıcam ama akşama atarım eşim önlüğünu getırır muhtemelenn o da yıkansınnn oyle işteeee ...senın de az kaldı maşallahhhh hadı bakalım ınş. bı avaz da kızzzz

maşallah maşallah aman nazar degmesin canım
kız ne zorun var dinlene dinlene yapsana hepsini birarada yapıyorsun
için rahat edicekse yaptır canım şeker testi

benım de yapım bu hepsi bıtecek kı ben rahatlayacağımmm ne yapayımmmm şekerım nanemmm yaaa
aslında şeker testı yapılmıştı bşey çıkmadııı ama ben rahat etmek için bı daha yapıcamm bakalım hahyırlısı

günaydin kizlarr..

günaydın canım hoşgeldin...

öle deme kızzzzz:) ne kaldı şunun şurasında bugün yarın doğuracan inşallah...

günaydınn cnaım hoşgeldinnn

tickerin gününü tamamlamış şekerim hala yok mu bi işarett ????

hosbuldum tatlim..
yok hic birbelirti bu gün beklenen dogum tarihi ama kizimin pek niyeti yok.
sen hala dogurmadin mi ben dedim kesin gitmissindir.dr.unun aradin mi kan gelmis. sen gidersin bu gün kesin kendini cok yorma

bende öleyim iş bitmeden bi rahat oturamam hepsi bitcek ben de bitcemki rahat edeyim...
yaptır bakalım canım ne çıkıcak...ama içini ferah tut bence yine bişey çıkmaz inş..

gökce kiz bende öyleyim icim yaniyo.sonradan seker cikma ihtimali varmi ..
ban hep dogum yaklasinca cok su icme ihtiyaci oluyomus seninde dogumun yakindir dediler .seker hic aklima gelmedi :26labilirmi acaba

hosbuldum tatlim..
yok hic birbelirti bu gün beklenen dogum tarihi ama kizimin pek niyeti yok.
sen hala dogurmadin mi ben dedim kesin gitmissindir.dr.unun aradin mi kan gelmis. sen gidersin bu gün kesin kendini cok yorma

ayy elmi varya vallaa sıkıldımmm stresten artıkkk milletde bıktııı

bi doğsada ne zmn ne zmn derdinden kurtulsammm dr.lar erken olma ihtimalki var dediler bende beklentiye girdimm aralığın başından beri bekliyorum ama gününü beklicek heralde ama bugün çok sancım varr gelip gidio hemdee

bende öleyim iş bitmeden bi rahat oturamam hepsi bitcek ben de bitcemki rahat edeyim...
yaptır bakalım canım ne çıkıcak...ama içini ferah tut bence yine bişey çıkmaz inş..

evtt yaaaaa
yaptırayım bakalım hayırlısı olsunnn

gökce kiz bende öyleyim icim yaniyo.sonradan seker cikma ihtimali varmi ..
ban hep dogum yaklasinca cok su icme ihtiyaci oluyomus seninde dogumun yakindir dediler .seker hic aklima gelmedi :26labilirmi acaba

evet evet içim yanıo sankıı aşırı sıcaklamalar falannnn
valla sonradan şeker çıkma ıhtımalı var mı bılmıorum ama huylandım bı baktırayım bakalım içim de rahatlar en aıncznnn
ama doğumu yaklaşanların su içme ıhtıyacının arttığını ılk defa duydum belkı de ondandır bakk bılemedım şimdııı :26:

cok iyi anliyorum seni insanlarin sormasi strese sokuyo ister istemez.
ama senin yakin canim sonuna gelmissin zaten 30du senin tarihin dimi kesin gelir sancilarinda basladiysa allah yardincin olsun umarim bu dönemi cabuk atlatir kizini kucana alirsin.

gökçee kızz bendee öyleee bence telaş edilcek bi durum deil son zamanlarda su ihtiyacı artıyoo ama rahat ediceksen yaptırr test.

meloşum bence sen bugun doğurursunnn ne eğlencelı yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…