inşallah tatlım birşey olmaz ama birdahakine daha dikkatli ol olurmu balımartık ilaçlarını hamilelerin kullanabilecegi ilaçlardan al ve çantanda evde bulunsun mecbur kalmadıkça yine içmezsin ama böle zamanlarda ihtiyacın olunca alırsın hem içinde rahat olur tatlım
canım inanki biliyorummm o agrıyı çünkü ben hamile oldugumu bilrek geçen 3 haftada ve ögrenmeden önceki 2 hafta yani toplamda 5 hafta sürekli sabah akşam uykudan uyanıyodum baş agrısıyla ki benim tek belirtim oydu aynı zamanda ben 20 yaşından beri migren agrısı çekiyorum.ama sen hamilesin illaki bi hap içiceksen minoset veya parolmu neyse işte ondan içiceksinnn ööle vermidon falan olmaz tinkerinde dedigi gibi bakkallarda satılıyo o ilaçlarr düşün yanii şimdi bişi olmaz ama dikkat etttt bundan sonraaa
canlarım gunaydınnnnnnnnnnnnnn
Gusel dıleklerınız ıçin teşekkur ederımmm dediğim gbı haftaya bır daha gıdeceğiz bakalımmm mert kağan paşamız o zaman nasıl olacakkk ama maşallahımız var şuandaaaAyy ama gormelsınızz cıdden emre altuğ gbı köfte köfte dudakları var yhaaaaaaa
Bı doğsunn onu ılk open kadın ben olacağım hahahahah
Bır de bu arada kızlar bşey soracağım yaaa
ben aşırı su içmeye başladım sankı cığerlerım yanıyorr anlatammm o duyguyu gecelerı uyanıp uyanıp su ıçıyorum soğuk meyve suları içiyorumm
haftaya baktırayım tekrardan dıorum şekerıme falannn ne bıleyım huylandımmm yahuuu
Artıı sabahtan berıı k....dan ter çıktıııı yayla çorbası yaptım
turlu yemeği yaptım
şimdı de pılavımı salacağımmmm ama belım koptuuuu
gusel dıleklerınız ıçin teşekkur ederımmm dediğim gbı haftaya bır daha gıdeceğiz bakalımmm mert kağan paşamız o zaman nasıl olacakkk ama maşallahımız var şuandaaaayy ama gormelsınızz cıdden emre altuğ gbı köfte köfte dudakları var yhaaaaaaa
bı doğsunn onu ılk open kadın ben olacağım hahahahah
bır de bu arada kızlar bşey soracağım yaaa
ben aşırı su içmeye başladım sankı cığerlerım yanıyorr anlatammm o duyguyu gecelerı uyanıp uyanıp su ıçıyorum soğuk meyve suları içiyorumm
haftaya baktırayım tekrardan dıorum şekerıme falannn ne bıleyım huylandımmm yahuuu
artıı sabahtan berıı k....dan ter çıktıııı yayla çorbası yaptım
turlu yemeği yaptım
gusel dıleklerınız ıçin teşekkur ederımmm dediğim gbı haftaya bır daha gıdeceğiz bakalımmm mert kağan paşamız o zaman nasıl olacakkk ama maşallahımız var şuandaaaayy ama gormelsınızz cıdden emre altuğ gbı köfte köfte dudakları var yhaaaaaaa
bı doğsunn onu ılk open kadın ben olacağım hahahahah
bır de bu arada kızlar bşey soracağım yaaa
artıı sabahtan berıı k....dan ter çıktıııı yayla çorbası yaptım
turlu yemeği yaptım
tamam ballı böreklerr..Rabbim korusunn onu..O na emanett...bidaha içmem..parol içerim çok zorlanırsamm...
kıssllarrr yaaa dün nişan geldide kanlı akıntıı
şimdidee kan geldi 2 damlaa koyu kırmızıı nedir buu ???
Allah hepsini korusun canım
valla canım hiçbir fikrim yokbence doktorunu ara sor hemen canım...
günaydin kizlarr..
ohhh ohhhhh canım benim herrr işinide halledermişşş sonrada ah başım ah k.... Die dert yanarmışşş
Canım ben hiçç anlamıyom şekerden falan:26:
hoşgeldin gökçeee Allahh kavuştursun oğluşunlaaa inş...
maşallahhh kız ne hamartsınn valla bende doğurucam die 2 gündür iş yapıyorum şimdide çamaşır asıcam bi makina daha yıkıcamm çıkan çamaşırları anında yıkıyorum kii kalmasın nolur noolmazz
maşallah maşallah aman nazar degmesin canım
kız ne zorun var dinlene dinlene yapsana hepsini birarada yapıyorsun
için rahat edicekse yaptır canım şeker testi
günaydin kizlarr..
tekrarlarsa ararım canım yaa zaten iki damla dünde hastanede kadınlar knşuoduu biride demişti benim doğumdan önce kan gelmişti 1-2 saat sonra sancılarım başladı demişti internettende baktımm nişandan sonra ikinci adımmış bakalım ben bekliyorum halaaa eheuehuehu bu gidişle daha çok beklerimm
günaydınn cnaım hoşgeldinnn
tickerin gününü tamamlamış şekerim hala yok mu bi işarett ????
benım de yapım bu hepsi bıtecek kı ben rahatlayacağımmm ne yapayımmmm şekerım nanemmm yaaa
aslında şeker testı yapılmıştı bşey çıkmadııı ama ben rahat etmek için bı daha yapıcamm bakalım hahyırlısı
günaydın canım hoşgeldin...
öle deme kızzzzz:) ne kaldı şunun şurasında bugün yarın doğuracan inşallah...
hosbuldum tatlim..
yok hic birbelirti bu gün beklenen dogum tarihi ama kizimin pek niyeti yok.
sen hala dogurmadin mi ben dedim kesin gitmissindir.dr.unun aradin mi kan gelmis. sen gidersin bu gün kesin kendini cok yorma
bende öleyim iş bitmeden bi rahat oturamam hepsi bitcek ben de bitcemki rahat edeyim...
yaptır bakalım canım ne çıkıcak...ama içini ferah tut bence yine bişey çıkmaz inş..
gökce kiz bende öyleyim icim yaniyo.sonradan seker cikma ihtimali varmi ..
ban hep dogum yaklasinca cok su icme ihtiyaci oluyomus seninde dogumun yakindir dediler .seker hic aklima gelmedi :26labilirmi acaba
ayy elmi varya vallaa sıkıldımmm stresten artıkkk milletde bıktııı
bi doğsada ne zmn ne zmn derdinden kurtulsammm dr.lar erken olma ihtimalki var dediler bende beklentiye girdimm aralığın başından beri bekliyorum ama gününü beklicek heralde ama bugün çok sancım varr gelip gidio hemdee
evtt yaaaaa
yaptırayım bakalım hayırlısı olsunnn
evet evet içim yanıo sankıı aşırı sıcaklamalar falannnn
valla sonradan şeker çıkma ıhtımalı var mı bılmıorum ama huylandım bı baktırayım bakalım içim de rahatlar en aıncznnn
ama doğumu yaklaşanların su içme ıhtıyacının arttığını ılk defa duydum belkı de ondandır bakk bılemedım şimdııı :26:
ayy elmi varya vallaa sıkıldımmm stresten artıkkk milletde bıktııı
bi doğsada ne zmn ne zmn derdinden kurtulsammm dr.lar erken olma ihtimalki var dediler bende beklentiye girdimm aralığın başından beri bekliyorum ama gününü beklicek heralde ama bugün çok sancım varr gelip gidio hemdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?