hoşgeldinn tatlımmm
son günlerinde hareketli olman faydalıhoşbulduk şekerımmmm
ay kalksam da utulerımı yapsam dıorum hatta kalkıorummm
bu aradaaa kızım gece hiç uyumadı yaaa gaz sancısından mıdır nedir...nasıl ağlıyo ama var ya offf ben de ağladım onunla...karnına filan masaj yapıyorum ama gazını çıkaramıyo ya dayanamıyorum onu öyle görmeye....bir çözümü yok mu bunun
oo kimler gelmiş naber nasılsın ege bebiş nasılcanım ya gazı vardır yada açtır.sütün ne alemde..bebeği emzirmede sıkıntın oldumu bılmıyorum ama bebek acken memeye dayadıgında ya sınırlenır ya aglar koparırcasına sıkar anneyı..tavsıyem bır sut sagma makınesı edın otomatık olanından elektrıklı sag bakalım ne kadar var sutun ama ılk 1 hafta mutlaka emzır çok faydalı kolostrum 1 haftada gelıyor..ege nerdeyse hıc ayrı durmuyordu memeden hep yapısıktık bızz.ben zombı gıbı olmustum sut tam olmadıgından doymuyor o nedenlede fazla uyuyamıyor bebekler..sıkma canını zamanla duzelır..gazı ıcınde mutlaka gazını al emzırırken arada bıraktır gene al..sonra tekrar emzın...ayy..ne guzel ya
canım ya gazı vardır yada açtır.sütün ne alemde..bebeği emzirmede sıkıntın oldumu bılmıyorum ama bebek acken memeye dayadıgında ya sınırlenır ya aglar koparırcasına sıkar anneyı..tavsıyem bır sut sagma makınesı edın otomatık olanından elektrıklı sag bakalım ne kadar var sutun ama ılk 1 hafta mutlaka emzır çok faydalı kolostrum 1 haftada gelıyor..ege nerdeyse hıc ayrı durmuyordu memeden hep yapısıktık bızz.ben zombı gıbı olmustum sut tam olmadıgından doymuyor o nedenlede fazla uyuyamıyor bebekler..sıkma canını zamanla duzelır..gazı ıcınde mutlaka gazını al emzırırken arada bıraktır gene al..sonra tekrar emzın...ayy..ne guzel ya
son günlerinde hareketli olman faydalı
canım şimdi sorun yok emziriyorum...meme uçlarım çok küçük o yüzden sorun yaşadım hastanede ve pek yardımcı olmadılar ''yok meme uçların gayet iyi'' dediler geçiştirdiler...şimdi herşey yolunda silikon meme uçları satılıyo eczanelerde ondan aldım ve sorun yok...gayet güzel emiyo..sütüm de çok geliyo maşallahresmen şelale gibi akıyo
gazını çıkaramıyo ama ya...kıvranıyo resmen geceleri.. masaj yapıyorum ne bilim herşeyi denedim ama yine de sancılanıyor
slm kızlar bugün çok yogunluk var üst üste geliyor işler..off ne sıkıcı bir gün ya
bu arada kızlar eşimin test sonuçları çıkmış maalesef yine 0(
artık ne gün sayıcam ne de bu konu üzerinde durucam olmuyorsa olmuyor napayım yani demekki böylesi daha hayırlı...çok sıkıldım gerçekten...
bu aradaaa kızım gece hiç uyumadı yaaa gaz sancısından mıdır nedir...nasıl ağlıyo ama var ya offf ben de ağladım onunla...karnına filan masaj yapıyorum ama gazını çıkaramıyo ya dayanamıyorum onu öyle görmeye....bir çözümü yok mu bunun
slm kızlar bugün çok yogunluk var üst üste geliyor işler..off ne sıkıcı bir gün ya
artık ne gün sayıcam ne de bu konu üzerinde durucam olmuyorsa olmuyor napayım yani demekki böylesi daha hayırlı...çok sıkıldım gerçekten...
:2:
MERHABA....
TOPİCTE OKUYORUM SADECE ÜYE OLMADIM AMA ... GAZ SANCISINDAN DERT YANINDA DAYANAMADIM YAZMAK İSTEDİM... anne değilim ama annem ebe - hemşire ... ve biz annem emekli olunca çok bebiş büyüttük :) annemin hep tavsiye ettiği bir şeydir işe de yarar..
aktarlarda baharat olarak satılan hindistan cevizi vardır. böyle ceviz büyüklüğünde meyva olarak yenenin ceviz boyutunda olanı...dışında bir kabuk gibi kısım var. emzirirken bışagın ucuyla gösünüzün ucuna azcık o kabugundan tırtıklayıp koyun..emerken onu da almış olsun bebişiniz .. o gazını giderir
rahatlatır der annem hep...
bir de hem kendiniz hem de bebişiniz için rezene çayı için...sütünüzden bebişe geçsin ve gazını atıp rahat uyku uyusyn...bol bol ılık suyla banyo yaptırın ve karnını da bebe yağıyla hafif 2 parmagıızla basrtırmadan ovun..ayaklarını muhakak sıcak tutun..gaz ayaklardan girer...
umarım işe yarar...
şekerim nanemm canım herşeyin hayırlısı ne diyim çok üzüldüm
allah tez zamanda yoluna koyar herşeyi inşallahh
laleecim dikkat et sende yorma kendini
kızın kime benziyo
gökçe buralardaydı iyi yani maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?