slmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
smartçım hoşşgeldinnn
şerocummmm çokk sevindim canım herşey yolunda ne güsel bak allahım inşallah böyle devam ettirir
İyiyim canım!Aynen devam işte.Eşim geldi gitti bir on günlüğüne.Gezdik dolaştık yedik içtik...
Onun dışında herşey aynı...Görüşemedik bir türlü seninle de;eşin olmadığı bir zaman ayarla da buluşma planımızı gerçekleştirelim.
canım benım(( yaa bılmıyodumm çok üzüldümmm (((
hoşgeldın canıkommmm
Başak oğlak karışımı güzel olmuştur eminim. Severim ben başağın temel bir takım özelliklerini.
Teşekkür ederim efenniiim;hem katıldığınız hem de Türkçeme yaptığınız iltifatla ilgili
slmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
smartçım hoşşgeldinnn
şerocummmm çokk sevindim canım herşey yolunda ne güsel bak allahım inşallah böyle devam ettirir
Teyzoşlar biz çıkıyoruz artıkın, uykucuklarımız geldiiiiiiöpildünüz mucu mucuuuuuuu
Teşekkür ederim ballı böööreğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmyepisyeni bi kickerımız var artık minnakımla
Canım aşılamayla başlayın isterseniz;ya da hiç uğraşmayın direk tüp bebekten girin olaya.Anatolia Tüp Bebek Merkezi Ankarada bu konuda bir numara.Orda Bülent beydi sanırım adı tam aklımda yok sitelerine girersen net görürsün en az benim tanıdığım iç arkadaşımın bu yöntemle ilk seferde hamile kalmasına vesile oldu.Üstelik biriniki ikiz :) Ocakta 1 yaşına girecekler.
Kafayı yemekten birbirnizi germektense bir an önce harekete geçin mutlu sonb çok yakınında bence.Sıkma canını.Devlet zaten karşılıyor büyük miktarını biliyorsun.
:44:
Kendimi bir an Güzin abla gibi hissetmiştim haa yazarken de ne yalan söyleyeyim!
Teyzoşlar biz çıkıyoruz artıkın, uykucuklarımız geldiiiiiiöpildünüz mucu mucuuuuuuu
Sen de hoşgeldin canım :))
Tamam canım o zaman süper.Şu yılbaşı olayını atlatalım ;ardından ikimize de en müsait olan günde oturup bir kahve içelim seninle :))ohhh ne güzel doping olmuştur ikiniz içinde zaten yazdıklarındanda anlaşılıyor ne kadar çoşkulu oldugun
kızzzzz sana kaç kere yazdım ama sayfalar ilerleyince gözünden kaçımıştır sanırım.
ben eşime anlattım seni dedim izin verirsen bir gün görüşmek istiyorum eşimde izin verdi..en kısa zamanda görüşelim tatlım
öyle işte bitanem...
Hoşçakal canım :)Teyzoşlar biz çıkıyoruz artıkın, uykucuklarımız geldiiiiiiöpildünüz mucu mucuuuuuuu
canım biz geçen ay itibariyle tüpbebek yaptırmaya karar verdik ama eşime test yaptılar sperm sayısı 0 olunca bu süreçte tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktorlar...eşime ilaç felan verdiler işte...dün tekrar test yaptırdı yine 0 çıktı...yani tüpbebek yaptırcaz ama onuda yaptıramıyoruz en çok da bu koyuyor insana öyle işte tatlım ya...
bende ilk yazıyı okurken öle hissettim vallahi sanki posta gazetesi okudum
yani tabi durum zor kıskançlık sanırım çok kötü bir his ama güzel çözüm ürettin güzin aplaaaa
Muhabbetin en güzel yerinde size veda ediyor olmak ne zor
ben çıkim kızlar annemi fizik tedaviye götürcem akşam gelirim ama kimsecikler kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?