Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ohhh ne güzel doping olmuştur ikiniz içinde zaten yazdıklarındanda anlaşılıyor ne kadar çoşkulu oldugun
kızzzzz sana kaç kere yazdım ama sayfalar ilerleyince gözünden kaçımıştır sanırım.
ben eşime anlattım seni dedim izin verirsen bir gün görüşmek istiyorum eşimde izin verdi..en kısa zamanda görüşelim tatlım

canım benım (( yaa bılmıyodumm çok üzüldümmm (((

artık oluruna bıraktım ayşem yaa olacagı varsa olur artık her ay gidip test yaptırmayalım dedim eşime biraz ara verelim 3 ay sonra bidaha yaptırırız test, eşimde çok üzülüyor anlıyorum... bi rahim filmi çektirdim diyoki benim yüzümden böyle şeylere katlanıyorsun diyor o zamanda çok üzülüyorum elimden geldigince çok destek olmaya çalışıyorum ona...
bazen diyorki sende bi problem yok sorun bende bende iş yok diyor...kızıyorum böyle dedigi zaman ona..
artık lafını bile acmayalım istiyorum.. onada büyük stres oluyor problemin onda olması onu çok etkiledi...

öyle işte bitanem...

hoşgeldın canıkommmm

hoşbuldummm balımmm ayyy diziden sonra anca toparlandımm vallaaaa

ohhh bugündeee yeni yatagımızz gelioooo biranönce eve gidippp kendime aldıgım yeni yıl nevresim takımımı serippp uyumak ve uyumak istiorummmm.ayyy bide zeytinimi çokkk ösledim önce onunla oynucam ascıkkkk

canım biz geçen ay itibariyle tüpbebek yaptırmaya karar verdik ama eşime test yaptılar sperm sayısı 0 olunca bu süreçte tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktorlar...eşime ilaç felan verdiler işte...dün tekrar test yaptırdı yine 0 çıktı...yani tüpbebek yaptırcaz ama onuda yaptıramıyoruz en çok da bu koyuyor insana öyle işte tatlım ya...

:44:
Kendimi bir an Güzin abla gibi hissetmiştim haa yazarken de ne yalan söyleyeyim!

bende ilk yazıyı okurken öle hissettim vallahi sanki posta gazetesi okudum
yani tabi durum zor kıskançlık sanırım çok kötü bir his ama güzel çözüm ürettin güzin aplaaaa

Muhabbetin en güzel yerinde size veda ediyor olmak ne zor
ben çıkim kızlar annemi fizik tedaviye götürcem akşam gelirim ama kimsecikler kalmaz

Tamam canım o zaman süper.Şu yılbaşı olayını atlatalım ;ardından ikimize de en müsait olan günde oturup bir kahve içelim seninle :))

bu arada bayanlarr..1.5yıllık evliyim.aslında cocukları cook seviyorumm.cocuğum olmasınıda istiyorum ama kayınvalidem ve peder süerkli cocuk yapmamızı istedikleri için cocuk yapmakdan souğudum resmen onlar yuzunden bide eşimle sevgiliyken cocuk aldırdım ben bi hata yaptık ondan dolayı..kimse bilmiyor ama lise bitncede evlendik zaten smdi o cocuğuma haksızlık gibi hissdiyorum bide o var akılmda..hemen cocuk yapıcakdım madem neden onu aldrdım diyorum kendime.bde baskıdan sıkıldım benm ailem erken onn ailesi yappın dio onlara ne anlamıyorm.ama smdi en sonunda biz yapmadık die benm kayınvalide hamile kaldı 5aylık suanda allha analı babalı buyutsun sevniyorm onlar adına ama sanki bana inat yaparlarmıs gibi geliyor bana

Teyzoşlar biz çıkıyoruz artıkın, uykucuklarımız geldiiiiii öpildünüz mucu mucuuuuuuu
Hoşçakal canım :)

Dur canım benim!Daha ilaçlar yeni verilmiş;inşallah değer az da olsa yükselir.Biliyorsun onlar en küçük canlı spermi bile dölleyebiliyorlar.Umarım sayı artar risk azalır.
LAhha gönlündekini versin inşallah....

kızlar kuzucugumm şuruba başladııı parazitleri dökmesi içinnnn nasıl içrcem die düşünürken ööle bi içiokiii bütün şişeyi versemmm bitiriirrr

Eklentiler

• $SDC13156.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 19
bende ilk yazıyı okurken öle hissettim vallahi sanki posta gazetesi okudum
yani tabi durum zor kıskançlık sanırım çok kötü bir his ama güzel çözüm ürettin güzin aplaaaa

Şıu sitede bizim topiktekilere bir de Güzin abla köşesi varseler.
İçinde ihanet,aşk,seks,itiraf,acı,ölüm... her şey olsa :))
Tutar mı tutar

Muhabbetin en güzel yerinde size veda ediyor olmak ne zor
ben çıkim kızlar annemi fizik tedaviye götürcem akşam gelirim ama kimsecikler kalmaz

AKŞAM YAPRAK DÖKÜMÜ FİNAL var...Leyla da doğrudu taaa onunla başlamıştık çalışmalara hatırlıyorum...
Ben bu akşam İPTAL...Sadece onu izlerim artık.Gerçek anlamada
izlediğim tek dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…