Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?

Olmamıııııııııııııııııııııııı süpper olmuş valla çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin, bu sefer sorunsuz dünyaya gelsin inşallah

tam günüm diye siliktir değil miiiiii... yarın bi test daha yaparım bennnnn canım ama oldu bu iş galibaaa

Tabiki tam günün olduğu için siliktir hayatım, bikaç gün geçince bak nasıl kpokoyu oluyo o

bende öyle hissediyorum, kız olucak galiba. ama bu sefer içim öyle ferah kiii... sağlık sorunumuzda olmayacak...

Aaaaaamiiiiiiiiiiiiiiinnnnn Ayyyyyyyyyyy kan sonucunu bekleyemicem testten belli zaten dimi hemen düzenlicem ben listeyiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

emos8935.......................22 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kadser.................................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

---------

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--Yildiz10--nurum84-pembedana --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)

PEMBECIMMMMMMMMMMM TEBRIK EDIYORUM HAYATIMMMMMMMMMMMM ALLAHIM SONUNA KADAR DEVAM ETTIRSIN INŞ. ALLAH GONLUNE GORE VERSINNNN

Bu arada kızlarr nasılsınızz
ben dun baya bı sancı yaşadımm
her 15dk bır sancı gırdıı belıme kasıklarıma :18::18:
o kadar korktum kı eşim sureklı hadı hastahaneye dedı ama ben gıtmek ıstemedımmm nıtekım de gıtmedımm
gece boynca uyudum uyandımmm
perşembe kntrolum var veeeeeeeeee anneciğim gelıyor ıst dann
hemen perşembe gelse de hem oğlumuuu hem anneciğimı gorsemmmm

hangı yazarınkını okuyorsun bılmıorum ama ben de okumuştum unı 4 tee ve harıkaydıııı...hurrem fenalık abıdesıı işvelı cılvelı resmen tuttuğunu kparan bı hatunnn

Demet Altınyeleklioğlu canımcım Alfa yayınları bizim müşterimizdi hediye etmişti bayagı bi kitap içindede bu vardı temmuzdan beri haa okuyim okudum okucam derken 3 günde yarıladım neredeyse ama çokkk sevdim
Çok zeki hatun herşeyden önce

kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?

Allllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Terazim geliyorrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

Canımcım çoooook sevindim okuyunca nedense hiç şaşırmadım senden bu atagı bekliyordum sanırımmmm
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAAAAHHHH

g
pembecim tebrikler diyorum tekrardan çook sevindim ya..sağsağlim al kucağına inşallah...

kız başak olcak sanırım yaaaa.. 10-11 eylül çıkıyorrrr :)))))) ya ben doktora gtsem mi hemencecikkkk bilemedim.

kız başak olcak sanırım yaaaa.. 10-11 eylül çıkıyorrrr :)))))) ya ben doktora gtsem mi hemencecikkkk bilemedim.

hadi bakalım..tabi canım istersen git hemen ..keseyi göremesende tsh tiroit testlerini hemen yaptır derım ..allah korusun bı aksılık olsa dahi gecikmemiş olursun..ben bır ıkı hafta gec gıttın kese gorunmustu ama hıpotıroıdı cıktı keşke daha once gıtseydım demıstım..gercı yıne gec kalmadım ama olsun..gıt bence hemen folık asıdıne basla derım..evde varsa hatta sen kendın de baslayabılırsın

selamm şekerciklerimmm...:92::92:
ben geldim sonunda evimdeyim..kısa bir tatil olmuş olsada evimi cok özledim ve sizide tabi...

pembemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız gördüklerim doğrumuuuuuu geldimi bebişinn.....yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok ama cok sevindim canımmmm bu ay senden cok umutluydum ve umutlarımı boşa cıkarmadın.
cokkkkk tebrik ederim hayatım rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş..
darısı bütün isteyenlere..

sağol canım yaaa...bu sefer herşey yolunda gidecek, içimden bir ses öyle diyor. çok pozitifimmmm ama saak gibiyim de bugün. şok geçiriyorum resmen...

ne güzel...pozitif düşün enerjini yay evrene ..sana öle geri dönsün...güzel taktik ben inanırım..ama bana da öle geliyor sanki bu sefer kız mı olcak ne içimden öle geldi gerçi benimkinin hep tersi çıkar ama..hayırlısı

sağol canım yaaa :) daha bu sabah yaptım testi ve silik çıktı. bu hafta bi doktor yapmak lazım bence... olumsuzluklar yaşanmasın sonundaa..

ahhhh bu arada yeni yılda giremedim kızlarrr..
hepinizin yeni yılını en içtem dileklerimle kutluyorummm ve hepimize ailelerimizle sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum..hamişlere sağlıklı evlatlar bebiş isteyenlerede en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun diyorum...

sağol canım yaaa :) daha bu sabah yaptım testi ve silik çıktı. bu hafta bi doktor yapmak lazım bence... olumsuzluklar yaşanmasın sonundaa..

valla canım yaa kendim hamile kalmış kadar cok sevindim..bencede en kısa zamanda git dr. gereken bütün testlerin yapılsın önlemler alınsın inş. bundan sonra herşey daha güzel olucak..,
ee gününe ne kadar vardı erken yaptın sanırım testi sen..

3 aydır folik alıyorum ben zaten canım yaaa... ben bu haftasonu eşimle gideyim doktoruma. ne olur ne olmaz dediğin gibi...

öyle yaptım vallahi sildimmm... sıra sendeeee

aaa bebişim inşallah kızzz sen artıkım hamiş bir bayansın benim için çok çok dua etmelisinnn hade sende benim kankim ollll ardından benide çek kızzz buarada benimde bugün kırmızılar geldii ilkdefa hamiş olmadığıma sevindim çünkü hem doktorum kızacaktı hemde alkol aldım vicandım sızlardı valla

şimdiii kızlar ben birdahaki günümü nasıl hesaplıcam adetimin 33.günü oldum yanii 5-6 gün geciktimmm aşağı yukarı 1 şubat diyelimde hadii kızlar benide ekleyinn listeye 3 ay sonra yeniden çalışma aşamasına geçtim ve yeniden listedeyimmm inanın kızlar buna bile çok sevindimmçok yakında gelecek benim bebişimde

selam kızlar kaç gündür uğrayamadım kuzenin düğünü abimin eşide doğurdu gelen gidennn ayy evime bile gelemedim 3 gündür yaaa bu arada ben hala adet olmdım yaaa test yaptım 3 gün önce ama yine bişi yokkkkkk bu günle tam 11 gün geçti ama sabır sabır saabredicem doktora gitmicem bakalım ne olcakkkkkk:26:
pembem tebrik ederimmmmmmmm cnm çokkk sevindimmmm sonunda olduuuuu darısı bekleyen arkadaşlaraa ve banaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…