olmuş olmuş çok güzel bir kız görünüyor
tamam canım önemli değil...ama bence sen hepsini sill bence anlaşılıorr yazılardan yada biz biliyoruz diye anladık
Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?
tam günüm diye siliktir değil miiiiii... yarın bi test daha yaparım bennnnn canım ama oldu bu iş galibaaa
bende öyle hissediyorum, kız olucak galiba. ama bu sefer içim öyle ferah kiii... sağlık sorunumuzda olmayacak...
Eki Görüntüle 121929
hangı yazarınkını okuyorsun bılmıorum ama ben de okumuştum unı 4 tee ve harıkaydıııı...hurrem fenalık abıdesıı işvelı cılvelı resmen tuttuğunu kparan bı hatunnn
kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
Eki Görüntüle 121929
Allllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Terazim geliyorrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Canımcım çoooook sevindim okuyunca nedense hiç şaşırmadım senden bu atagı bekliyordum sanırımmmm
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAAAAHHHH
g
pembecim tebrikler diyorum tekrardan çook sevindim ya..sağsağlim al kucağına inşallah...
kız başak olcak sanırım yaaaa.. 10-11 eylül çıkıyorrrr :)))))) ya ben doktora gtsem mi hemencecikkkk bilemedim.
sağol canım yaaa...bu sefer herşey yolunda gidecek, içimden bir ses öyle diyor. çok pozitifimmmm ama saak gibiyim de bugün. şok geçiriyorum resmen...
selamm şekerciklerimmm...:92::92:
ben geldim sonunda evimdeyim..kısa bir tatil olmuş olsada evimi cok özledim ve sizide tabi...
pembemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız gördüklerim doğrumuuuuuu geldimi bebişinn.....yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok ama cok sevindimcanımmmm bu ay senden cok umutluydum ve umutlarımı boşa cıkarmadın.
cokkkkk tebrik ederim hayatım rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş..
darısı bütün isteyenlere..
sağol canım yaaa :) daha bu sabah yaptım testi ve silik çıktı. bu hafta bi doktor yapmak lazım bence... olumsuzluklar yaşanmasın sonundaa..
hadi bakalım..tabi canım istersen git hemen ..keseyi göremesende tsh tiroit testlerini hemen yaptır derım ..allah korusun bı aksılık olsa dahi gecikmemiş olursun..ben bır ıkı hafta gec gıttın kese gorunmustu ama hıpotıroıdı cıktı keşke daha once gıtseydım demıstım..gercı yıne gec kalmadım ama olsun..gıt bence hemen folık asıdıne basla derım..evde varsa hatta sen kendın de baslayabılırsın
öyle yaptım vallahi sildimmm... sıra sendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?