boşver sen yine devam et çalışmalara ben bu ay olmazsa yine başlıcam çalışmalara gelicekler biliyorum bebişlerimiz bak başladı bile 5 te 3
valla smartcım bende um normalde bakınca hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum ama en önemlisi hissediyorum ama eğer hamile değilsem eşimin dediği gibi kendimi kafayı yemiş ilan edicem ama ben bu y hiç belirti aramadım geçen aydan tövbeliydim okadarçok hissediyorumki yormamak elimde değil
tweety ve ebruli arka arkaya;10-11 ocakta da bir patlama yaşayabilirzi ibi geliyoo bana.Ha bu arada bu ay hamişlik olursa sevgililer gününe kadar saklayabilir miyiz acaba;hani hediye vereceğiz ya ondan söylüyorum :))
Hoş ben hediye diye zıbın alıp vereceğim hangi gün olursa olsun ama 14 şubatta fena değil :)
Gün mü yok;bahane çoookk :)
ben hamile olduğumu öğrendiğim anda yedi sülale duyar heralde kaydirigubbakcemile3 hayatta bekleyemem kaydirigubbakcemile3
benimde akıntım kesildi yalnız bende göğüslerde kaşıntı yok sızlama var birde sağ göğsümün üzerinde yeşil bir damar belirmiş yukarıya doğru çıkıyor aynada farkettim yemyeşil bir damar o nedir anlamadım bilmiyorumkismile
valla canım ben salı test yapıcam pozitif çıkarsa çarşamba hemen kan testi yaptırıcam kesinleşsin pazar günüde eşimin doğum günü testi sarıp yemekte hediye olarak vericem tabi öncesinde adet oldum dicem sonra sürpriz olsun dimi ama
Ben zaten hissediyorum dedin diye umutlandım sneina adına.Sen yine de kendini dinleme olurmu!üzülmeni istemem;ama tabi eğer olursa BİLİYORDUM :) demek de çok keyifli olur :)
E,tabi canım!Süpriz olsun :) benim de geçen ay buna benzer hayalim vardı eşimin doğum ünü de bu ay ama olmadı tabi :) inşallah seninki olur :)
Ben çok ketum bir insanımdır ;bakmayın burda paylaştığıma.Siz ve eşim hariç en yakına rkadaşım bile denemlerden habersiz.
kızlarrr moralim cok bozukk korkuorumm test negatif cıktıı daha erken oldugundan cıkarmıı
denemelerden bende kimseye bahsetmiyorum o konuda bende ketumum :)) ama hamile kalırsam bas bas bağırıcammmmmmm :))
denemelerden bende kimseye bahsetmiyorum o konuda bende ketumum :)) ama hamile kalırsam bas bas bağırıcammmmmmm :))
canıım üzülme bir iki gün daha bekle tekrar yaparsın belki geç döllenmedir eğer olmazsan kan testi yaptırırsın o kesin sonuç
Ben onun için de beklerim herhalde ya;eşim hariç söylemem bir süre kimseye!Doktora giderim, herşeyin yolunda olduğunu öğrenirim,6.hafta ultrasonda görürüm ondan sonra söylerim muhtemelen.
Ben onun için de beklerim herhalde ya;eşim hariç söylemem bir süre kimseye!Doktora giderim, herşeyin yolunda olduğunu öğrenirim,6.hafta ultrasonda görürüm ondan sonra söylerim muhtemelen.
adetim 1 gün gectigin de kan werdim sonuc 17 cıktı yarın 4 gün gecmiş olucak ama idrar da yok bişizaten deger cok düşük
ya benim denemelerimi herkes biliyo ama keşke söylemeseydim her gördüklerinde daha tutmadımı diyolar sinir oluyorum adet tarihimi ezberlediler bile ama napiyim yaaa deniyoruz demesem bu sefer akıl vermeye başlıyolar yok çok geç kalıyonuz sonra çok arasınız olmaz falan aslında ben çok fazla üzülmüyorum çünkü ben 24 eşim 25 yaşında daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?