Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ben zaten hissediyorum dedin diye umutlandım sneina adına.Sen yine de kendini dinleme olurmu!üzülmeni istemem;ama tabi eğer olursa BİLİYORDUM :) demek de çok keyifli olur :)

valla canım ben salı test yapıcam pozitif çıkarsa çarşamba hemen kan testi yaptırıcam kesinleşsin pazar günüde eşimin doğum günü testi sarıp yemekte hediye olarak vericem tabi öncesinde adet oldum dicem sonra sürpriz olsun dimi ama

ben hamile olduğumu öğrendiğim anda yedi sülale duyar heralde kaydirigubbakcemile3 hayatta bekleyemem kaydirigubbakcemile3

Ben çok ketum bir insanımdır ;bakmayın burda paylaştığıma.Siz ve eşim hariç en yakına rkadaşım bile denemlerden habersiz.

göğüslerde sızı bendede var bide uçları hassaslaştı ama kaşınıyolarda biliyomusun benimde sağ göğsümde yukarı doğru uzanan bi damar var ama benim o geçen ayda vardı o yüzden dikkate almıyorum

E,tabi canım!Süpriz olsun :) benim de geçen ay buna benzer hayalim vardı eşimin doğum ünü de bu ay ama olmadı tabi :) inşallah seninki olur :)

Ben zaten hissediyorum dedin diye umutlandım sneina adına.Sen yine de kendini dinleme olurmu!üzülmeni istemem;ama tabi eğer olursa BİLİYORDUM :) demek de çok keyifli olur :)

evet yaa eğer hamileysem belirtilerden değil ama hissetmek gerçekten en büyük belirti dicem

Ben çok ketum bir insanımdır ;bakmayın burda paylaştığıma.Siz ve eşim hariç en yakına rkadaşım bile denemlerden habersiz.

denemelerden bende kimseye bahsetmiyorum o konuda bende ketumum :)) ama hamile kalırsam bas bas bağırıcammmmmmm :))

denemelerden bende kimseye bahsetmiyorum o konuda bende ketumum :)) ama hamile kalırsam bas bas bağırıcammmmmmm :))

Ben onun için de beklerim herhalde ya;eşim hariç söylemem bir süre kimseye!Doktora giderim, herşeyin yolunda olduğunu öğrenirim,6.hafta ultrasonda görürüm ondan sonra söylerim muhtemelen.

ya benim denemelerimi herkes biliyo ama keşke söylemeseydim her gördüklerinde daha tutmadımı diyolar sinir oluyorum adet tarihimi ezberlediler bile ama napiyim yaaa deniyoruz demesem bu sefer akıl vermeye başlıyolar yok çok geç kalıyonuz sonra çok arasınız olmaz falan aslında ben çok fazla üzülmüyorum çünkü ben 24 eşim 25 yaşında daha

canıım üzülme bir iki gün daha bekle tekrar yaparsın belki geç döllenmedir eğer olmazsan kan testi yaptırırsın o kesin sonuç

adetim 1 gün gectigin de kan werdim sonuc 17 cıktı yarın 4 gün gecmiş olucak ama idrar da yok bişizaten deger cok düşük

Ben bu akşam erken kaçacağım kızlar.Kocaman öpyorum sizi.Güzel ve içi dolu haberlerle dolu bin küsürüncü sayfalar olsun inşallah....

Ben onun için de beklerim herhalde ya;eşim hariç söylemem bir süre kimseye!Doktora giderim, herşeyin yolunda olduğunu öğrenirim,6.hafta ultrasonda görürüm ondan sonra söylerim muhtemelen.

evet yaaa bende kesin bebeği görmeden kalp atışlarını duymadan annemlere bile söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim ve siii biliceksiniz hatta siz çift çizgiyi görür görmez biliceksinizzzz:dance::dance:

sen çok sabırlısın valla canım ama bi yöndende haklısın herşeyin yolunda olduğunu bilip söylemek daha mantıklı çünkü kötü birşey olsa herkesin hevesi kursağında kalır..bi hamile kalalımda düşünürüz bunları kaydirigubbakcemile3

adetim 1 gün gectigin de kan werdim sonuc 17 cıktı yarın 4 gün gecmiş olucak ama idrar da yok bişizaten deger cok düşük

canım o zaman sen git yarın bi kan testi daha yaptır eğer değerlerin yükselmise hamilesindir zaten böyle oturup düşünmektense çin rahatlar

şu çevredekilerin yorumlarına meraklarına uyuz oluyorum ya sizene diyip geçiceksin aslında ama olmuyor ben kimseye söylemedim her sorduklarında da kısmet diyip geçiyorum onlara ne !! sinirlendim yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…