Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

süpersin yaaa.

çok hosuma gitti bu. Işallah o günleride görücez..

Yani hep burdayızz

dilemmacım benim yaptıgım testler ..tsh..fsh..lh...prolaktin.

Valla ben 7 ydır ihmal ettim aslında bastan yaptırmak varmıs. Kızlr ihmal etmeyin ...

Aslında ben daha önce gebelik yaşadım.Ama sonlandırıldı ,malesef.
Üzerinden 6 ay geçtiğinden bu testleri yaptırabileceğimi söyledi doktor.Eşime de spermiogram. Daha önce olmayan sorun; şimdi oluşmuş olabilir mi acaba? Neyse bunun öğrenmenin yolu testleri yaptırmak zaten

neyse kızlar sizlere doyum olmazz..ben cıkıyorum.kendinize dikkat edin.herşey gönlünüzce olsun inş...bekleyen arkadaşlarda umarm hamişsinizdir..

kesinlikle canım. Bir sorun yoksada en azından insanın kafası rahat oluyo. Bak benim bir degerim yüksek çıktı ama. Onun için mesela hemen ilaç kullanıyorum. Yani önceden yaptırsaydın sorunun ne oldugunu ögrenmiş olacaktım.
Ama kısmet bugüneymiş.
Sakın üzülme canım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz...

Öyle tabi.Artık hayırlısı diyorum hep.Tevekkülle karşılıyorum her ay.Aynı acı sonu yaşamak istemem.
Hepimizin sağlıklı bebeişleri olsun inşallah hayırlısıylaa.s.

tinkerbell, mestitosh ay kızlar gördüm çizgilerinizin fotolarını nihayet ya, allahım biz de görebilecek miyiz bir gün böyle ya, ay dünden beri içimde kaldıydı niye göremiyorum diye, meger benim çocuk için K 9 programı var ya onun ayarlarındanmış

kızlar ben çıkmak zorundayım yoksa eşim boşayacak artık, işten geldiğimden beri burdayım, hadi görüşürüz sabah iyi geceler herkese, böyle kıvır kıvır saçlı kızçeler, kocaman kocaman gözlü kızanlar görelim rüyamızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…