Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canımm yok burda herkes ama bi suskunluk varrrrrr :)) ne yaptın bakalım

bişey yapmıyorum ya aslında çok kötüyüm kasık ağrım devam ediyo tatlı tatlı göğüslerim kaşınıyo ve bu akşam çok uyku bastırdı uyudum ama ne bileim yaaaa eğer hamiş değilsem ne bunlar dicem çünkü o kadar bariz hissediyorumki ve bugün mide blntım başladı ama akıntım kesldi

işallah canım bu ay uğraşmıcaktım ya rejim falanda yapıyorum ama yine aklım kayıyoooo kaçırmayim diyee mafoldumben

canım sen yine yap rejimini zaten fazla kilon yok çok sıkı yapma ama çalışmaları ihmal etme biz çalışmazsak gökten gelcek değilya bebiş:roflol::roflol:

canım yaa sen böyle anlattıkça o kadar heyecanlanıyorumki anlatamam :)) resmen hamilelik belirtisi bunlarr işallah umudumuz boşa çıkmaz yaa baksana kaşıntı uyku falanda başlamışş zemuszemus

geldim cnımcım ama ben geldim herkes gitmişşş yaaa:sinifsinif:

ebrulicim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun? bnede senin gibi çok umutluyum bu ay regl günümün bir an önce gelip geçmesini bekliyoruö bugün 2 test aldım günüm geçsin hemen yapıcam benimde reglime 6 gün varken kırmızılık gelmişti wc deiken ardından hafif bir kahverengilik seninde böyle bişi olmuştu yanılmıyorsam boshayallersmile

Çıkmak zorunda kaldım yaaa ;ama geldim :) ebruli senin durum ne olacak .çok merak ediyorum ben yaaa...

canım sen yine yap rejimini zaten fazla kilon yok çok sıkı yapma ama çalışmaları ihmal etme biz çalışmazsak gökten gelcek değilya bebiş:roflol::roflol:

:roflol: evet canım haklısın ama ne bileyim sıkıldım artık yani öyle günaşırı falan uğraşmıcaktım ama yine de aklım orda çaktırmıyorum kendimee :roflol:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979...................................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

canım yaa sen böyle anlattıkça o kadar heyecanlanıyorumki anlatamam :)) resmen hamilelik belirtisi bunlarr işallah umudumuz boşa çıkmaz yaa baksana kaşıntı uyku falanda başlamışş zemuszemus

ya evet bende o kadar heyecanlıyımki anlatamam pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum 3-4 gün geçsin öyle test yaparım diyodum ama dayanamıcam pazartesi olmazsam salı hemen test yapıcam

ya evet bende o kadar heyecanlıyımki anlatamam pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum 3-4 gün geçsin öyle test yaparım diyodum ama dayanamıcam pazartesi olmazsam salı hemen test yapıcam

canımm ya hemen pztesi olsun lütfeeeeeen sositososito

evet canım benimde dün yerleşme günümdü ve khva-pembe bi leke geldi kesildi arkasından akıntımda kesildi bende salı test yapıcam

tweety ve ebruli arka arkaya;10-11 ocakta da bir patlama yaşayabilirzi ibi geliyoo bana.Ha bu arada bu ay hamişlik olursa sevgililer gününe kadar saklayabilir miyiz acaba;hani hediye vereceğiz ya ondan söylüyorum :))

Hoş ben hediye diye zıbın alıp vereceğim hangi gün olursa olsun ama 14 şubatta fena değil :)
Gün mü yok;bahane çoookk :)

Çıkmak zorunda kaldım yaaa ;ama geldim :) ebruli senin durum ne olacak .çok merak ediyorum ben yaaa...

valla smartcım bende um normalde bakınca hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum ama en önemlisi hissediyorum ama eğer hamile değilsem eşimin dediği gibi kendimi kafayı yemiş ilan edicem ama ben bu y hiç belirti aramadım geçen aydan tövbeliydim okadarçok hissediyorumki yormamak elimde değil

ben hamile olduğumu öğrendiğim anda yedi sülale duyar heralde kaydirigubbakcemile3 hayatta bekleyemem kaydirigubbakcemile3

:roflol: evet canım haklısın ama ne bileyim sıkıldım artık yani öyle günaşırı falan uğraşmıcaktım ama yine de aklım orda çaktırmıyorum kendimee :roflol:

boşver sen yine devam et çalışmalara ben bu ay olmazsa yine başlıcam çalışmalara gelicekler biliyorum bebişlerimiz bak başladı bile 5 te 3

evet canım benimde dün yerleşme günümdü ve khva-pembe bi leke geldi kesildi arkasından akıntımda kesildi bende salı test yapıcam

benimde akıntım kesildi yalnız bende göğüslerde kaşıntı yok sızlama var birde sağ göğsümün üzerinde yeşil bir damar belirmiş yukarıya doğru çıkıyor aynada farkettim yemyeşil bir damar o nedir anlamadım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…