hoşgeldin canımm yok burda herkes ama bi suskunluk varrrrrr :)) ne yaptın bakalım
iyi geceler kızlar, ben bugün erken kaçıyorum, yarın yolculuk var malum...
işallah canım bu ay uğraşmıcaktım ya rejim falanda yapıyorum ama yine aklım kayıyoooo kaçırmayim diyee mafoldumben
bişey yapmıyorum ya aslında çok kötüyüm kasık ağrım devam ediyo tatlı tatlı göğüslerim kaşınıyo ve bu akşam çok uyku bastırdı uyudum ama ne bileim yaaaa eğer hamiş değilsem ne bunlar dicem çünkü o kadar bariz hissediyorumki ve bugün mide blntım başladı ama akıntım kesldi
geldim cnımcım ama ben geldim herkes gitmişşş yaaa:sinifsinif:
canım sen yine yap rejimini zaten fazla kilon yok çok sıkı yapma ama çalışmaları ihmal etme biz çalışmazsak gökten gelcek değilya bebiş:roflol::roflol:
canım yaa sen böyle anlattıkça o kadar heyecanlanıyorumki anlatamam :)) resmen hamilelik belirtisi bunlarr işallah umudumuz boşa çıkmaz yaa baksana kaşıntı uyku falanda başlamışş zemuszemus
Çıkmak zorunda kaldım yaaa ;ama geldim :) ebruli senin durum ne olacak .çok merak ediyorum ben yaaa...
ya evet bende o kadar heyecanlıyımki anlatamam pazartesiyi nasıl edicem bilmiyorum 3-4 gün geçsin öyle test yaparım diyodum ama dayanamıcam pazartesi olmazsam salı hemen test yapıcam
ebrulicim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun? bnede senin gibi çok umutluyum bu ay regl günümün bir an önce gelip geçmesini bekliyoruö bugün 2 test aldım günüm geçsin hemen yapıcam benimde reglime 6 gün varken kırmızılık gelmişti wc deiken ardından hafif bir kahverengilik seninde böyle bişi olmuştu yanılmıyorsam boshayallersmile
Çıkmak zorunda kaldım yaaa ;ama geldim :) ebruli senin durum ne olacak .çok merak ediyorum ben yaaa...
nereye gittin senklava:
tweety ve ebruli arka arkaya;10-11 ocakta da bir patlama yaşayabilirzi ibi geliyoo bana.Ha bu arada bu ay hamişlik olursa sevgililer gününe kadar saklayabilir miyiz acaba;hani hediye vereceğiz ya ondan söylüyorum :))
Hoş ben hediye diye zıbın alıp vereceğim hangi gün olursa olsun ama 14 şubatta fena değil :)
Gün mü yok;bahane çoookk :)
:roflol: evet canım haklısın ama ne bileyim sıkıldım artık yani öyle günaşırı falan uğraşmıcaktım ama yine de aklım orda çaktırmıyorum kendimee :roflol:
evet canım benimde dün yerleşme günümdü ve khva-pembe bi leke geldi kesildi arkasından akıntımda kesildi bende salı test yapıcam
Unuttun sanırım;içinde artık fasulye olmasa da mutfakta benim hala yanmış bir tencerem varcokacimcoook
canımm ya hemen pztesi olsun lütfeeeeeen sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?