Ben bu akşam erken kaçacağım kızlar.Kocaman öpyorum sizi.Güzel ve içi dolu haberlerle dolu bin küsürüncü sayfalar olsun inşallah....
Ben bu akşam erken kaçacağım kızlar.Kocaman öpyorum sizi.Güzel ve içi dolu haberlerle dolu bin küsürüncü sayfalar olsun inşallah....
evet yaaa bende kesin bebeği görmeden kalp atışlarını duymadan annemlere bile söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim ve siii biliceksiniz hatta siz çift çizgiyi görür görmez biliceksinizzzz:dance::dance:
şu çevredekilerin yorumlarına meraklarına uyuz oluyorum ya sizene diyip geçiceksin aslında ama olmuyor ben kimseye söylemedim her sorduklarında da kısmet diyip geçiyorum onlara ne !! sinirlendim yine :))
kaydirigubbakcemile3 amiiiiiiiinnnnnnnnnnevet ya bende anlamıyorum sanki bizim elimizde kısmet dğil olmuyo işte daha 7 ay oldu sanki kısırmışım gibi bakmaya konuşmaya başladılar bi hamile kalayım karnımı gözüne sokucam onların ya bak bende sinirlendim Allahım nolur isteyen herkese verde şu çok konuşanların ağzı kapansın
kızlar bende yatıyorum uyku geldi bedene hepinizi öpüyorum yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese
şaziye senin günün bugün müydü dur ben bi listeye bakıp geleyim
günaydın kıııızzzzlar bende geldim şaziyecim umarım hamişsindir bizi mutlaka bilgilendir gelişmelerden
bıldırcem canım ama ıste önce bıkac gün beklemek ıstıyom belkıde gecıkır adetım olurya stresten felan bakalım hayırlısı olsun.. benım komsum 9haftalık hamıleymıs dün ögrendi cok sevınclıydi darısı basımızaaaaaaaaa
Günaydın kızlar...Hayırdır ipek?
Valla ne bileyim ruhum sıkılıyo.Hafta sonu geliyo yorgunluk mu bilmiom ama evde battaniye altında kumanda elimde sızmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?