Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet yaaa bende kesin bebeği görmeden kalp atışlarını duymadan annemlere bile söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim ve siii biliceksiniz hatta siz çift çizgiyi görür görmez biliceksinizzzz:dance::dance:

bencedee ilk bize söyleee :)) en çok biz hakediyoruz valla ben de hamile olursam ilk size söylicemm işallah :)))

şu çevredekilerin yorumlarına meraklarına uyuz oluyorum ya sizene diyip geçiceksin aslında ama olmuyor ben kimseye söylemedim her sorduklarında da kısmet diyip geçiyorum onlara ne !! sinirlendim yine :))

evet ya bende anlamıyorum sanki bizim elimizde kısmet dğil olmuyo işte daha 7 ay oldu sanki kısırmışım gibi bakmaya konuşmaya başladılar bi hamile kalayım karnımı gözüne sokucam onların ya bak bende sinirlendim Allahım nolur isteyen herkese verde şu çok konuşanların ağzı kapansın

kızlar bende yatıyorum uyku geldi bedene hepinizi öpüyorum yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 amiiiiiiiinnnnnnnnnn
kızlar bende yatıyorum uyku geldi bedene hepinizi öpüyorum yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

ben de gidiyorum canım öptümmmmm iyi gecelerrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese

şaziye senin günün bugün müydü dur ben bi listeye bakıp geleyim

smartgirl Bugun benım adet günüm ama daha bıseyler yok geceye kadar bekleyıp yazarım gelıp gelmedıgını ona göre lısteye eklersın canım öpt

yumurtlama günümü gectıgım halde ıste bı 4gündür felan akıntı gelıyo bende az az ayaga kalktıkca felan. bu sabah da altıma işedım sandım okadar ıslaktım kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun inşallah, test yaptın mı hiç, eğer varsa çıkıyor diyorlar ya ondan sordum aslında en iyisi geçmesini beklemek bence de

günaydın kıııızzzzlar bende geldim şaziyecim umarım hamişsindir bizi mutlaka bilgilendir gelişmelerden

günaydın kıııızzzzlar bende geldim şaziyecim umarım hamişsindir bizi mutlaka bilgilendir gelişmelerden

bıldırcem canım ama ıste önce bıkac gün beklemek ıstıyom belkıde gecıkır adetım olurya stresten felan bakalım hayırlısı olsun.. benım komsum 9haftalık hamıleymıs dün ögrendi cok sevınclıydi darısı basımızaaaaaaaaa

sucum seni görüyorum aşağıda okuyosun galiba hiç gelmiyosun muhabbete hamişlik nasıl gidiyo

amin canım hepimizin başına:Saruboceq:

ya kızlar gün mü sıkıcı yoksa ben mi sıkıntılı başladım?Bugün akşam olur mu sizce?boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…