çalışırız ipekcim yaaaa...buna alıştık çünkü..ama zevk olsun diye çalışırız..kendim için söylüyorum açarım bi büro istediğim saatte gider gelirim canımın istediği davaları alırım öyle takılırım
Bende imkanım olduğu halde çalışıyorum 10yıldır hemde :1rolleyes:
7sene özel bi firmada çalıştım 3yıldır da eşimle beraber çalışıyorum
evet bazen bıkkınlık veriyo ama 1-2gün dinlendimmi yetiyo cumt.pazar mesela
evde yapacak iş yoksa sıkılıyorum uzun tatili sevmiyorum
şey bu faal olmayı seviyorum yada alışkanlık sanırım yada yapı meselesi bilemiyorum:bbo:
ipek seni yazmak isterdim ama sen zaten 5 aylık hamilesin değilmi:) o zaman çok önce hamile olduğun için ocak ayına nasıl yazıcam :))
ya sucum gerçekten çok umutlandırıyorum kendimi galiba gerçekten hüsrana uğramaktan sizide yanlış yönlendirmekten korkuyorum şu pazartesi bi geçsin bugün sadece sabahtan beri mide bulantım var o kadar Allah hayra çıkarsın yaaa bilmiyorum belkide farkında olmadan çok bilinç altı yaptım umarım hissettiklerimin hepsi gerçektir:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ipekcim belirtiler ne zaman ortaya çıkmaya başlıyo?adetimiz geciktikten sonramı?
bence de çalışmak her zaman güzel her ne kadar yorucu olsa da o sabah uykuları tatlı olsa da :)) ben de bekarken çalışıyordum şimdi çalışmıyorum ama evde olmakta sıkıcı oluyor bazen.. ben işlere zor yetişiyorum ya siz birde çalışırken nasıl yemek temizlik vs.. yapıyorsunuz vallahi tebrik ediyorum:)))
ya sucum gerçekten çok umutlandırıyorum kendimi galiba gerçekten hüsrana uğramaktan sizide yanlış yönlendirmekten korkuyorum şu pazartesi bi geçsin bugün sadece sabahtan beri mide bulantım var o kadar Allah hayra çıkarsın yaaa bilmiyorum belkide farkında olmadan çok bilinç altı yaptım umarım hissettiklerimin hepsi gerçektir:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende kendimi etkiliyomuyum diye düşünüyorum ebruli...umarım bebiş vardır ve hissettiklerinde doğrudur:Saruboceq::CüvCüv:
tamam canım bekle zaten şurda 2 güncük kaldı kaydirigubbakcemile5bilmemmi bile bile yaptım ohaoldumsmile
tickerbell 4gün varken çıktı testte ne bilimohaoldumsmile
yok zati bi daha da denemem bekliyorum valla Şeniz
günaydınnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile2son 6 günzemuszemus
Günaydın kızlar ben yine bomba bir rüyayla giriş yapayım topiğeekaydirigubbakcemile3 rüyamda (hayır olsun dediğinizi duyar gibiyim) test yapıyorum veeeeeeeeeeeeeee çift çizgi çıkıyoooo inanamıyorum bir tane daha yapıyorum yine çift çizgiiii akşam 2 test almıştımda iş çıkışı onları yaptım heralde kaydirigubbakcemile3 tabi o gazla sabah uyandığım gibi test yaptım tek çizgi malesef :roflol: ama adetime 3 gün var daha geçmesini bekliycem bakalım...
Bide çalışınca sanki para konusu daha rahat para harcamak daha zevkli gibi geliyo ne bilim
eşler arasında para problem olmaması lazım ama yinede eşten bişiler istemek şunu al bu kadar ver
çekiniyorum ben.. lise 1den beri beri çalıştığım için belkide.
bence de çalışmak her zaman güzel her ne kadar yorucu olsa da o sabah uykuları tatlı olsa da :)) ben de bekarken çalışıyordum şimdi çalışmıyorum ama evde olmakta sıkıcı oluyor bazen.. ben işlere zor yetişiyorum ya siz birde çalışırken nasıl yemek temizlik vs.. yapıyorsunuz vallahi tebrik ediyorum:)))
canım benim ya işallah psikolojik değildir ama beni en çok umutlandıran gününde gelen leke oldu canım ya bu da tesadüf olamaz heralde(
valla para konusuna gelince evet çalışmak çok güzel dilediğin gibi harcıyosun 1 maaş başka 2 maai daha başka ama ben bazen evde oturmak bol bol temizlik yapmak hatta ev gezmelerine gitmekte istiyorum ama ilk evlendiğimde 3 ay çalışmadım kafayı yiyiyodum evde parasızlık cabasıydı
Ya clearblue kullanan bi kaç kişi vardı ovulasyon topiğinde ama gebelik testini mi ovulasyonunu mu yaptılar bilmiyorum ALMAYIINNNN yalan hep deyip duruyorlardı.tabi memnun olan da çok.
bi dene bakalım beğenirsen biz de aloırız ondan.
bu arada hani teste göre 16sında çatladı ya benim yumurta güya;asıl 17 ya da 18 i olmalı deyip duruyordum ya hakikaten de 18inde yumurtlama döneminde olan akıntıdan oldu.Gerçi 16sında da olmuştu hangisine inanacağım bilemedim.Tabiii ben çalışmayı 16sında sonlandırmıştım. naniknanik
Bu durumda test yanlışsa hani olup olmayacağı da zaen belli değil ama benim bu ay yatar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?