Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet senin o şansın var.şanslısın.bizler özelde çalışmak zorundayız..

Bide çalışınca sanki para konusu daha rahat para harcamak daha zevkli gibi geliyo ne bilim
eşler arasında para problem olmaması lazım ama yinede eşten bişiler istemek şunu al bu kadar ver
çekiniyorum ben.. lise 1den beri beri çalıştığım için belkide.

bence de çalışmak her zaman güzel her ne kadar yorucu olsa da o sabah uykuları tatlı olsa da :)) ben de bekarken çalışıyordum şimdi çalışmıyorum ama evde olmakta sıkıcı oluyor bazen.. ben işlere zor yetişiyorum ya siz birde çalışırken nasıl yemek temizlik vs.. yapıyorsunuz vallahi tebrik ediyorum:)))

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979...................................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

bende kendimi etkiliyomuyum diye düşünüyorum ebruli...umarım bebiş vardır ve hissettiklerinde doğrudur:Saruboceq::CüvCüv:

Günaydın kızlar ben yine bomba bir rüyayla giriş yapayım topiğeekaydirigubbakcemile3 rüyamda (hayır olsun dediğinizi duyar gibiyim) test yapıyorum veeeeeeeeeeeeeee çift çizgi çıkıyoooo inanamıyorum bir tane daha yapıyorum yine çift çizgiiii akşam 2 test almıştımda iş çıkışı onları yaptım heralde kaydirigubbakcemile3 tabi o gazla sabah uyandığım gibi test yaptım tek çizgi malesef :roflol: ama adetime 3 gün var daha geçmesini bekliycem bakalım...

ipekcim belirtiler ne zaman ortaya çıkmaya başlıyo?adetimiz geciktikten sonramı?

yok canım ben adetten 1 hafta önce yerleşme kanaması gördüm. Ondan önce belirti vermiyor. Yerleşme kanamasını adet başlangıcı sandım ama 2 gün bekledim gelmedi devamı zaten bir kaç damlaydı benim bazılarının daha çok oluyomuş.Ctsi gördüm kanamayı ptesi belirtiler başladı.Tansiyon yerlerde....Göğüslerden sonraki ilk belirti bir de bulduğun yerde uyuyasın geliyo.Adete 3 gün kala test yaptırdım + çıktı.

valla para konusuna gelince evet çalışmak çok güzel dilediğin gibi harcıyosun 1 maaş başka 2 maai daha başka ama ben bazen evde oturmak bol bol temizlik yapmak hatta ev gezmelerine gitmekte istiyorum ama ilk evlendiğimde 3 ay çalışmadım kafayı yiyiyodum evde parasızlık cabasıydı

canım benim ya işallah psikolojik değildir ama beni en çok umutlandıran gününde gelen leke oldu canım ya bu da tesadüf olamaz heralde (

bilmemmi bile bile yaptım ohaoldumsmile
tickerbell 4gün varken çıktı testte ne bilimohaoldumsmile
yok zati bi daha da denemem bekliyorum valla Şeniz
tamam canım bekle zaten şurda 2 güncük kaldı kaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile2son 6 günzemuszemus

günaydın canımmmm hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

ya işte bende bundan korktuğum için yapmıyorum test belki vardır ama erken olduğu için teste çıkmaz hem hani adet günü geçmeden test yapmak yoktu kuralı ihlal ediyosunuz kızlarklava: ama inşallah test yanılıyordur

paraya karşı bi güven oluyo bu kesin ama zaten harcamalar amaçlar ortak olduğu için ben çok kazandım sen çok kazandın olmuyo.yanı hayat değmiyo aslında 2 kazanca ömrün boyu bir ev bir araba iki kuruş bankada paraya.

GÜLÜM ÇALIŞIRKEN ZAMAN KISITLI OLDUĞU İÇİN HERŞEY PROGRAMLI PLANLI OLMAK ZORUNDA. EVDE OLSAM EMİNİM YAYA YAYA YAPARIM
YADA BUGÜN KALSIN YARIN YAPARIM DER OTURURUM GEZERİM FALAN.
ÇALIŞINCA ÖLE DEİLKİ BUGÜN BİTMEDEN ERTESİ GÜNÜN PLANINI YAPIYOSUN
ÇAMAŞIR ÜTÜ NE YEMEK YAPCAM FALAN
AMA ŞU VAR BEN AYDA BAZEN 1,5AYDA 1 KERE EVE Bİ BAYAN ALIYORUM CAM KAPI KOLTUK YERLER V.S. İÇİN... DİĞER TRLÜ HER İŞİMİ KENDİM YAPIYORUMsüprizzzzz

canım benim ya işallah psikolojik değildir ama beni en çok umutlandıran gününde gelen leke oldu canım ya bu da tesadüf olamaz heralde (

ne bileyim az önce lavaboya gittim yumurta akı kıvamında akıntı geldi yine kasık ağrımda seva ediyo yumurtalıklarımın tam üstü kızlar yoksa ben yenimi yumurtluyorum:roflol::roflol:

ben de öyle çalışmıyorken evde sıkılıyordum çalışıyorken de ah keşke evde olsam da uyusam temizlik yapsam falan derdim :)) ikisininde kendine göre artıları var..

canım senın dedıgın clear blue gebelık testı hanı erken pozıtıfı gösterıyomus falan dıyorlarlar ondan bahsedıyosun bende okudum onları ama forteldı sanırsam benım okuduklarım her zaman göstermıyor o adetıne 1 hafta kala testte çıkıyo dıyorlar ama herkesde de çıkmamıs ben ondan almadım zaten ovulasyon testı benımkı bu farklı ovulasyon oluyorsa çıkıyormus olmuyorsa çıkmıyormus ondan bunu aldım dıjıtal dıye çızgılerle ugrasmak ıstemedım çünkü yanılıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…