Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

mervecim lütfen kendini üzme bilirim öyle salak çocukları her dönemde olur bizim zamanımızdada vardıı birkaç tane malesef bir türkiye gerçeiğ buu nasıl aileleri var aklım almıyor sende disipline ver müdüre falan söyle hamilesin canım bak lütfen bukdr üzülme ne ağlaması bırak ya takmaa canına yazık bebğine yazıkkkk birgün konuşalım senle biraz dertleşelimmm rahatla tamammı cnm

Haklısın canım...
İşte keşke izinde gitseydiniz ama o zamanda aileyi görme ihtiyacı daha ağır bastı haklı olarak.
Olsun canım niye bir ara bir fırsatını bulup gidersiniz inşallah sen sıkma canını

bencede az baskı yap başnın etini ye kadın dırdırı mutlaka bunalır ve istediğini yapar

gecende böyle olduu hamile kalmadan önce gidelim diye diye bir hal oldum tamam dedi durdu ama icrat yok..
ee sonrada ne oldu hamileyim sanki hamile kaldım ne oldu yine aynı kayıpp..
belkide o zaman gitmiş olsaydık şimdi bebeğim sağlıklı annesinin karnında olacaktı..
cokta baskı yapmak istemiyorum sonucta uzun yol gideceğimiz yer allah korusun başımıza birşey gelse meslekten men olma durumuda var.kacarak gidersek eğer..izin al diyom onuda almak istemiyoo ayyy vallahi kalkıp kendim gidicem ama dr. söylediklerini oda duysun istiyom sonrasına ben yanlızda giderim..:97:.

canım eşinde haklı ama oda çok üzüldü yıprandıı izindede ailesinin yanına gitmek memlekete gitmek onada iyi geldi bence ikinizede moral olduu inşallah bu ay olmazsa öbür aya canım sen de fazla üstüne gitme herşey olacağına varırr üzme tatlı canını inşallah 1 günlük izin bari alrısınızz ben dua ediecem senin için herşey düzelecek tamammı

güle güle tatlımm iyi gecelerrr..
kolay gelsinn güzel besle koçişinii...

Allah razı olsun hayatımm çok sağol düşünmen yeterlii tabiki dertleşelim kendimi baya bir depresyonda ve yalnız hissediyorum şu aralar dost desteğine de çok ihtiyacım var gerçekten de..
Sen şimdi kocişinle ilgilen bakıyımmm kuzum güzel güzel beslenin ekşınlanın emii :))İyi geceler canımmm

haticem neolurr canım bukadar sıkma kendini sakın yalnız gitme biraz daha sabır hayatım bak 6 yıl bekledin birkaç ay daha bekleyebilirsin acele iş hiçbirzaman güzel olmaz yavaş oldun geç olsun güç olmasın.eşinde bi kafasını toparlasınn canım o zaten alır izni götürür seni birkere gittinizmi gerisi zaten gelecek canım bukdr üzülme lütfen herşey olacağına varacak sende üzüldüğünle kalma lütfen strestten uzak kalman lazımmm

selamm tatlışlarrr ben geldimmmm ayyy akşamdan beri ağdayla uğraşıyorum ne zorr bu iş yaaaaa ama değdi valla cillop gibim oldummmyarın doktorcuma ayıp olmasınnn:94: bakalım ne çıkcak bende bu günle tam 15 gün geçmiş oldu ayy bide bakrmışım bebişimin kalp atışlarını duyarmışım ne şok amaa ayyyy ne yaprımki öle bişi olursa düşer bayılırım heraldeee:86:

izinde gitmeyi teklif ettim ama senin dediğin gibi ailesi daha ağır bastı..neyse benim için değişiklik oldu..güc olmasında gec olsun varsınn elbet zamanı var onu bekliyoruz..

canımm allah razı olsun inşallah kuzumm yaaa herşey artık yoluna girsinnnn cok istiyorum..
yoksa seneye doğuya gidicez orda hiç yaptıramayız ve iyi dr,lar bulamayız..

güle güle tatlımm iyi gecelerrr..
kolay gelsinn güzel besle koçişinii...

ayy sizi bırakıp gidemiyorum kociş bile gelmiş kimle konuşuosun bukdr beni ihmal ediyosun dio bende seninle küsken ben bu arkadaşlarımla dertleştim ben şimdi girme aramıza dedimneyse kızlar busefer gitmek zorundayım kızıyor gerçekten hazırlayım meyvesini.öptüm kızlarrr sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

neyseee haklısın galiba 6 yıl beklemişim şunun şurasında 2-3 ay beklesem ne olacakki..
canlarım desteğiniz için cok sağolun allah razı olsunn hepinizdenn...
sizde olmasanız en bu sıkıntılarımı kiminle paylaşıcam....

hoşgeldin emoşummm....
hadi güle güle kullan..
yarın senin için öyle bir mucizenin olmasını cok isterimm inş. herşey dediğin gibi olsun..
ama öylede birşey yoksa artık gelsin şu kırmızılar cok gecikmiş..:18:

canımm sen ilgilen koçişinle biz hep burdayızz yarın bol bol görüşürüzzz...:80:
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hoşgeldin canımcım :) Hadi bakalım Allah yardımcın olsun da iyi haberlerle gel inşallah! En doğrusu bu canım gitmende çok fayda var için rahat etsin hem bekle bekle nereye kadar...

kızartma. ay ne lezzetli hamsiydi bu yaaa...kaçırdın vallahiii

bencede yoksa gelsin iyice gerildim benn yaaa ama inşallah vardırda müjdeyi veririm sizede eşimede ailemede ayyyyyyy ne çok bekleyen var benden bu müjdeyiii bilsenizzzz

Hoşgeldin canımcım :) Hadi bakalım Allah yardımcın olsun da iyi haberlerle gel inşallah! En doğrusu bu canım gitmende çok fayda var için rahat etsin hem bekle bekle nereye kadar...
ay beklemek zor yaa ister istemez sıkıntı geliyo insana ha geldi ha gelcek diye bekledim ama gelmeye niyeti yok hafif ağrılar giriyoo diyom bu gün gelmezse hamileyim kesin diyorum gelmiyo ee ümitleniyo insan haliyle ama yarın akla kara belli olcak bakalım umarım hamileyimd,rrr

neyse bacular ben çıkıyorumm zaten ağda acısından bitap düştüm yarın saat 9 da hazırlanıp çıkmam gerek eğer müjdeyi alırsam haber veririm hastaneden sizee faceden kk:) yazarımmm öptümm sizi bu gece yatmadan kendiniz için dua ederken içinizden benide geçirin inşallahh yarın müjde alırımm deiye tamammı :))

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende aynı dertten muzdaribim maalesef 1,5 yıl oldu bebişimiz gelmiyo hala ....inş hepimiz birgün o çift çizgiyi görürüz...

Canlarım benım yatmam gerekiyor yavastan sanırm...
Kocişte bir uyudu koltukta saatlerdir uyuyor nasıl kaldırcam ben bu adamı şimdi...
Beni dinledınız yanımda oldunuz bir kez daha iyiki varsınız diyorum..Dualarım her daim sizlerle sizleri çok seviyorum!!
İyi gecelerınız olsun güzellerim!

neyse kızlarrr size doyum olmazzzzz hepinizi en kocamanından öpüyorummm...
tatlı rüyalarr hepinizee..
emoşş canım yarın inş. güzel haberlerle gelrsin..
mervişim sende cok stres yapma olurmu kısceni düşünn sen sıkıntılı olursan oda sıkıntılı olur..
hadin başşşş başşşş...

iyi geceler canımmm güle güle git güle güle gel inşallahhhhhhhh...iyi yada kötü haberlerini bekliyoruzz...
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende aynı dertten muzdaribim maalesef 1,5 yıl oldu bebişimiz gelmiyo hala ....inş hepimiz birgün o çift çizgiyi görürüz...
canım hoşgeldin aramızaaaa güzel paylaşımlar dilerim..
allahım inş. sana ve bütün bebiş isteyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
bizim topiğimize gelenlerin coğu hamiş kalıyo eğer ciddi bir sorun yoksa..
inşallah sanada uğurlu gelir..
en kısa zamanda cift cizgiyi görmen dileğiyle...

canım iyi gecelerrr...
bende cok teşekkür ederim bana destek verdiğin ve beni yatıştırdığın için..
bende seni seviyorum canımm dikkat et kendine ve bebişee hiçbirşey kızından önemli değil bunu unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…