günaydın kızlarrrrrrrr
zehselcim çok sevindim canım eşinle ilgili bir sorun çıkmadığına inş.hiç sorun kalmaz ve sende tez zamanda kavuşursun bebeğineeee inş. böyle fırlama bir oğlunyada böyle kokoş bir kızın bayanssulusmile olur sağlıkla huzurla gelir inş. bebişkooooooonn opuyorumnanaktan
evet ya ne kadar zor ben bile evdeyken iş güçten şikayet ediyorum sizlere haksızlık yapıyorum valla :)) eve bayan alman iyi olmuş canım bir de senin çocuğun var hangi birine yetişiceksin çok zor ya Allah kolaylık versin..GÜLÜM ÇALIŞIRKEN ZAMAN KISITLI OLDUĞU İÇİN HERŞEY PROGRAMLI PLANLI OLMAK ZORUNDA. EVDE OLSAM EMİNİM YAYA YAYA YAPARIM
YADA BUGÜN KALSIN YARIN YAPARIM DER OTURURUM GEZERİM FALAN.
ÇALIŞINCA ÖLE DEİLKİ BUGÜN BİTMEDEN ERTESİ GÜNÜN PLANINI YAPIYOSUN
ÇAMAŞIR ÜTÜ NE YEMEK YAPCAM FALAN
AMA ŞU VAR BEN AYDA BAZEN 1,5AYDA 1 KERE EVE Bİ BAYAN ALIYORUM CAM KAPI KOLTUK YERLER V.S. İÇİN... DİĞER TRLÜ HER İŞİMİ KENDİM YAPIYORUMsüprizzzzz
ne bileyim az önce lavaboya gittim yumurta akı kıvamında akıntı geldi yine kasık ağrımda seva ediyo yumurtalıklarımın tam üstü kızlar yoksa ben yenimi yumurtluyorum:roflol::roflol:
hoşgeldin canım günaydın:dance:
Şenaycım ebrulİcİm hoŞgeldİnİz
twetty ve ben kudurduk İkİmİzde test yaptık negatİf Çıktı sİnİr yaaa
hosbulduk canım nasılsın belırtılerın var galıba ınsallah bebiştendır
hayır olsun tweety:)
Zehsell hoŞgeldİn canım
ebrulİ bende arıyorum tabİkİde o gÜnlerİ
ama bİr İkİ gÜn sonra sıkılcaĞımı bİlİyorum
ay neyse İyİdİr ÇalıŞmak
ah canım inşallah yaaa pazartesiyi iple çekiyorum deliricem meraktan
SU evet canım oğlumla zor oluyo gerçektende.. bu sene dersleri de ağırlaştı SBSye girecek 6.sınıfta
bide onun derslerine yardımcı oluyorum
ama saat 10 dedinmi benim şarz bitiyo.
çalışma yoksa yatıyorum şarz oluyorum sabaha kadar:roflol:
suozdek canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?