Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sagol canımya ınsallah sonuçlarda temız olur bakalım dua edın bızlere amın canım amın ınsallah tez zamanda olur bebegım benım ve ısteyen herkesın Allah yardımcımız olsun

Şenaycım ebrulıcım hoŞgeldınız

twetty ve ben kudurduk ıkımızde test yaptık negatıf Çıktı sınır yaaa

evet ya ne kadar zor ben bile evdeyken iş güçten şikayet ediyorum sizlere haksızlık yapıyorum valla :)) eve bayan alman iyi olmuş canım bir de senin çocuğun var hangi birine yetişiceksin çok zor ya Allah kolaylık versin..

ne bileyim az önce lavaboya gittim yumurta akı kıvamında akıntı geldi yine kasık ağrımda seva ediyo yumurtalıklarımın tam üstü kızlar yoksa ben yenimi yumurtluyorum:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 ayy öyle şeyler okuyorumki neden olmasın diyesim geliyor:))) adete yakın zamanlar oluyor zaten akıntı ama yine de değerlendir istersen :)))

ya kızlar benim yumurtan niye hala 27 sinde duruyo bugün 28 olması gerekiyodu bilen varmı nedenini

Zehsell hoŞgeldın canım

ebrulı bende arıyorum tabıkıde o gÜnlerı
ama bır ıkı gÜn sonra sıkılcaĞımı bılıyorum
ay neyse ıyıdır ÇalıŞmak

Şenaycım ebrulİcİm hoŞgeldİnİz

twetty ve ben kudurduk İkİmİzde test yaptık negatİf Çıktı sİnİr yaaa

hoşbulduk canım biz size boşuna demiyoruz gününüz geçmeden yapmayın diye bakın ben nasıl sabrediyorum aslında kuduruyorum meraktan ama salı günü yapıcam adet olmazsam

SU evet canım oğlumla zor oluyo gerçektende.. bu sene dersleri de ağırlaştı SBSye girecek 6.sınıfta
bide onun derslerine yardımcı oluyorum
ama saat 10 dedinmi benim şarz bitiyo.
çalışma yoksa yatıyorum şarz oluyorum sabaha kadar:roflol:

tweety canım bu arada benım esım rentıpa gıttı çok ılgılenmısler ama esınde gıderse doktora 1 yıldır düşünüyoruz olmuyor desın yoksa testlerı yapmıyorlar haberın olsun özel muane 69.12tl ultrason ve sperm testıde yapılacak cumartesı günü toplam 172.80tl tutmus özelde ama bız hiç ödemedık özel sıgorta karsılıyomus hepsını ıstersenız sızde sorun sgortalı olanlar ne kadar ödücek dıye

valla ben yapmam normalde testte almam
bu ovylasyon testlerinin içinde hediye testler vardı
dünde tinkerbell 4gün önceden pozitif çıkınca
ay dedim hazır testte var yapim belki vardır
zıkkımm çıkmadı işte yok gene:enbuyukkk:

Zehsell hoŞgeldİn canım

ebrulİ bende arıyorum tabİkİde o gÜnlerİ
ama bİr İkİ gÜn sonra sıkılcaĞımı bİlİyorum
ay neyse İyİdİr ÇalıŞmak

evet ya bencede çalışmak herşeye rağmen güzel en azından kafan dağılıyo para kazanıyosun daha rahat bi yaşantın oluyo birikiminde daha rahat yapabiliyosun

ah canım inşallah yaaa pazartesiyi iple çekiyorum deliricem meraktan

canım ya sımdı beklemek zordur anlıyorum senı ama ben senın yerınde olsaydım ve böyle belırtılerım olup hıssetseydım sanırım duramazdım yerımde gıder kanda baktırırdım

kaydirigubbakcemile3 valla iyi yapıyorsun yoksa bünye nasıl dayanıcak..erkek olmak varmış şu dünyada kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…