canım ya sımdı beklemek zordur anlıyorum senı ama ben senın yerınde olsaydım ve böyle belırtılerım olup hıssetseydım sanırım duramazdım yerımde gıder kanda baktırırdım
evet ya bencede çalışmak herşeye rağmen güzel en azından kafan dağılıyo para kazanıyosun daha rahat bi yaşantın oluyo birikiminde daha rahat yapabiliyosun
ya aslında şeytan diyo git baktır ama işte bi yanım korkuyo adetin kaç gün geçti diye sorarlarsa bide negatif çıkarsa rezil olurum bak beni gaza getirmeyin yarın gider yaptırırım ama nerde yaptırıcamki hiç yaptırmadım şimdiye kadar
zehsellll canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:1hug:
canım iyiyim sen nasılsınnnn geç geldin bugün:))
ya aslında şeytan diyo git baktır ama işte bi yanım korkuyo adetin kaç gün geçti diye sorarlarsa bide negatif çıkarsa rezil olurum bak beni gaza getirmeyin yarın gider yaptırırım ama nerde yaptırıcamki hiç yaptırmadım şimdiye kadar
valla ben de dayanamazdım ama sen dayan lütfeeeeeeenklava:
hosbulduk canım:1hug:
ıyıyım bende yok kız geç gelmedım aynı saat ama sen görmedın benım yazdıgımı tatlım belkı ondandırbilmiyorumkismile
gaza gelme inan hiç gerek yok
erken test yaptırıp idrar veya kan farketmez
negatif çıktığında
bu kez acaba erken mi yaptırdım diyo insan
gerçekten kendini boşa strese sokarsın
ayrıca da paraya yazık ay:teselli: idrar testi olsa neyse:1rolleyes:
gaza gelme inan hiç gerek yok
erken test yaptırıp idrar veya kan farketmez
negatif çıktığında
bu kez acaba erken mi yaptırdım diyo insan
gerçekten kendini boşa strese sokarsın
ayrıca da paraya yazık ay:teselli: idrar testi olsa neyse:1rolleyes:
tamam tamam yaptırmıcam salıyı bekliyoruz hem önce idrar testi yapmam lazım çift çizgi çıkarsa kocişe hediye edicemya kan tahlilinden anlamaz o:roflol::roflol:
ya zehselcim
senin yazı rengin ikide bir değişiyo kafamçokkarıştı
senmi yapıyon bunu :uhm:
yoksa otomatiğemi aldın varmı böle bişifisfisfis
haklısın korkmakta zatende ama ınsan beklemeyede sabredemıyor hele ben hiç o yuzden ben dayanamazdım ama sen durabılıyorsan dur yanı egerkı yaptırmak ıstersende polıkınlıkler tıp merkezlerı yapıyor tatlım
sanırım bir kaç gün var adetine.Kanda zaten varsa çıkar.Özel hastaneler sormuyo bile.Onlar cebe giren paraya bakar.SAdece gebelik testi yaptırcam dersen yeter. Detayı anlatsan da dinlemiyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?