canım hicri safer ayındayız bu ayda talıhsızlıkler kazalar cok sık yasanır google da da bılgı
bulabılırsın zaten ayetel kürsi okumak ve sadaka vermek gerekır bu ayda belalardan
korunmak ıcın
belkı senın randevu olayıda safer ayındna ötürüdürü :)
evet yaa gazdır oo cunku bebıs sıslık yapacak kadar yer fln kaplamıyo kı rahım tee kacıncı
haftada ancak bı portakal buyuklugune erişiyo
ayy benımde ık gebelıgımde ha bıre basım donuyodu hatta bayılkdım bı kere postanede
bi kerede evde kocısımın kucagında bayılmıstımm
ıkıncı bebısımde öle bısı olmadı ama kusma cok oldu sadece :)
kızlar yeliz akşam bır sabhda bı test yapmıs fekaatt negatif
ama kocişi ısrarla hamıle oldugunu söylüyomus ıkı gün sonra yap
bak pozitif diyomus eheueheu:92:
valla canım hiç bi fikrim yok...kızlar bişey sorucam....ben şimdi emziriyorum yaaa....çiğ et yiyebilir miyim? :26:
valla canım hiç bi fikrim yok...
hayırlısı olsunda kocası niye öyle ısrarlıymışkiii....
Herkese hayırlı cumalar...... Kızlar bi bilgisi olan cevap yazsın lütfen!!!!!!Hamilelikte ağızda acılık yaşanır mı????ağzım çok acı dilim sarımsı yeşilimsi....Bide yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolare orası şiş biraz hamilelikte olur mu böyle bi şeyyy....kasık ağrılarımda var özellikle sol kasık...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz herhalde bide korkuyorum yapmaya.....Bu konularda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşın.......:26::26:
ayyy inanmıyoruym pembemmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... hamileymiş allahım saglıkla eline almayı nasip etsin cok sevindim.ç ayy nasıl kacırmısım bu haberi affet kusum beni. beni iş yeri egitme yolluyo bu aralr cok mesguldüm.
kızlarrr bugün tam 4 ay doldu maşallah benim oğluma ya...zaman hızlıca geçiyo ..oğluşum kocaman olduuu
günaydın kızlar netten baktım sonuçlarıma
Beta HCG <2,0 mIU/ml <>
FSH 4.28 mIU/ml
Prolaktin 14.39 ng/ml
Lüteinleştiren Hormon (LH) 14.92
hamile olmadığım bellide hormonlar ne durumda:87:
günaydın kızlar netten baktım sonuçlarıma
Beta HCG <2,0 mIU/ml <>
FSH 4.28 mIU/ml
Prolaktin 14.39 ng/ml
Lüteinleştiren Hormon (LH) 14.92
hamile olmadığım bellide hormonlar ne durumda:87:
kızlar merhaba ben bugun evdeyım rapor aldım hastayım cook...bu faranjit geçmedi ya...dün çocuklara fazla bağırmısım herhalde...bugun hemen hastalandım...bı selam vereyım dedım ama az kısı var ya..nerde topikin demırbasları bakayım...
yerim onun bal dudaklarını...kızlarrr bugün tam 4 ay doldu maşallah benim oğluma ya...zaman hızlıca geçiyo ..oğluşum kocaman olduuu
oof nasıl olsun hastalandım epey..ama yatmam lazım kendımı alamıyom sızlere bakmaktan..ege super..bu aralar cok gulduruyo bızı..dun bır dılım elma verdım elıne nasıl yalamak anlatamam...en sonunda kemırmeye basladı bende korktum koparır dıye bır cektım elınden ama ılk bana baktı sonra elmaya dudakları buzdu ne aglamak anlatamam...öle ıste..hayatım yumurtlama bozukluğu var gb gözüküyor.....fsh lh oranlarının birbirine yakın olması gerekiyor..yumurtlama takibyile daha sağlıklı bilgi verir dr.senin lh fsh nin nerdeyse üç katı..ama bide şu var..bu hormonlara adetliyken genelde 2 veya 3. Gün bakılıyor.senin adetin geçeli..ohooo...
Hoşgeldin yavrukuşum..nabelll??
Geçmiş olsunnn...çocuklar çekilmiyor değilmi herzaman..sabır versin allahh...
Arada uğra özlettirme..egeyle maceralarınızı anlatt..öslüyos annesii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?