Şunu okuyun çok saskınım yaaa 14 yaşında bakire ama 5 aylık hamile
Aydın´da, 14 yaşındaki E.T. geçen hafta annesine şişmeye başlayan karnının sürekli ağrıdığını söyledi.
Bunun üzerine E.T.´yi özel bir hastaneye götüren ailesi, kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrenince şoke oldu. Bu arada E.T.´nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Hastane yönetimi konuyu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T.´nin babası S.T., ``Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. İlişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi de banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz’’ dedi. E.T.´nin psikolojik tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığı´nda ifade vereceği bildirildi
evet ya bencede parayada yazık
ay inanmıyorumyaaa çok kötü bişey Allah düşmanımın başına vermesin Allahın işi ol deyince oluyo işte biz afedersiniz kıçımızı yırtsak boş
Şunu okuyun çok saskınım yaaa 14 yaşında bakire ama 5 aylık hamile
Aydın´da, 14 yaşındaki E.T. geçen hafta annesine şişmeye başlayan karnının sürekli ağrıdığını söyledi.
Bunun üzerine E.T.´yi özel bir hastaneye götüren ailesi, kızlarının 5 aylık hamile olduğunu öğrenince şoke oldu. Bu arada E.T.´nin bakire olduğu da ortaya çıktı. Hastane yönetimi konuyu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ifadesi alınan E.T.´nin babası S.T., ``Kızımın hamile kaldığı söylenen tarihlerde eşimle ilişkiye girmiştik. İlişki sonrasında da spermleri sildiğim bezi de banyoya atmıştık. Kızım o bezi vajinasına sürmüş olabilir. Başka bir erkekle ilişkiye girmesine ihtimal vermiyoruz’’ dedi. E.T.´nin psikolojik tedavisinden sonra Aydın Cumhuriyet Savcılığı´nda ifade vereceği bildirildi
ay inanmıyorumyaaa çok kötü bişey Allah düşmanımın başına vermesin Allahın işi ol deyince oluyo işte biz afedersiniz kıçımızı yırtsak boş
hoşbuldukkkk
ya iki dk okuyım dedim ne kaynatmışınız diye hemen aldınız gidiyonuz gene yav
muhabbet koyu bayadur bende katılayım
berencim aferin canım sabırsız davrandın gene çatladın dimiklava:
şu çalışma meselesine gelince benim kadar bıkan olmasın ama evdede yapamıyrum ne yalan söyliyim yılbaşı tatiliyle birlikte hafta sonu tatili birleşince 3 gün evdeydim iki gün temizlik yaptım ama sıkıldım ya otur tv başına kadın programlarına bak pc de yok evde benim olsa buraya girecem ama
bende çocuk olunca çalışmak istemiyorum ama mecburen çalışcaz işte malum borçlar
valla kızlar benim çalıştığım yer bize ait yani babamla çalışıyorum babam ve üç kardeş aslında ilk bakışta herkese çok hoş geliyo ama siz bide bana sorun sorumluluk çok öyle izin felanda zar zor cumartesileri aldık işte bakalım çocuk olunca ne yapcaklar
bence belirtiler kendini iice belli ettiyse kanda 1 gün bile olsa çıkıyor.Hastasına kadar belli oluyor kızlar.Stres olmaktansa 20 tl az olamamakla birlikte bir test için değer
ya kzılar mantıklı geliyo mu size.Millet içer spermleri yaşatmaya çalışıyor bunlar silecek orda maşallah yaşıyacak hatta döllensin bari.Sonra bu silecek içeri kaçacak spermler döllenecek vay yavrum vay.SAçmalık tümüyle. Başka bişey var bunda. Millet spermleri içerde yaşatamıyo bunların maşallahı var dışarda üreme olcak nerdeyse.
A,bu arada ben 20 Aralığı bekliyorum. :) İsterimki burda paylaşımı olan arkadaşlarımızla bir de liste oluşturabilelim.Böylece güzel sonuçları da daha yakından takip edebiliriz :)[/QUOT
Selamlar yaptığın bu sistemi çok beğendim , gerçekten hangı topikte ne yazdım kiminle ne konuştum , insan unutup duruyor... bende aranıza katılmak isterim ..şimdilik fazla uzatmayacağım
8.aydan beri eşimle çalışmalar yapıyoruz ama sonuç alamadık... son adetim 8.aralıktı normalde şimdiye kadar regl olmalıydım ama....hala olmadım boşa umut etmek istemıyorm çünkü belirtiler regl belirtileri gibi ... sadece bir karın ağrısı var, daha önce regl olmadan hiç karnım ağrımazdı ama ..ne göğüslerde şişlik veya ağrı..bacakta ağrı, ne mide bulantısı , ne başdönmesi hiç bişi yok ... her neyse akşam eve dönerken (hala gelmemişse :)) bir test alacağım ve bakacağım...sizinle mutlaka paylaşırım.. beni listenize eklermisiniz bilemiyorum ..eklerseniz beklenen günüme bugün diyelim... :)) 07/01/2009
:1shok::1shok::1shok: ay bezin üstünden nasıl bulaşır ya spermler dış ortamda ölmüyormu ay ne ilginç Allah korusunnnnnn
A,bu arada ben 20 Aralığı bekliyorum. :) İsterimki burda paylaşımı olan arkadaşlarımızla bir de liste oluşturabilelim.Böylece güzel sonuçları da daha yakından takip edebiliriz :)[/QUOT
Selamlar yaptığın bu sistemi çok beğendim , gerçekten hangı topikte ne yazdım kiminle ne konuştum , insan unutup duruyor... bende aranıza katılmak isterim ..şimdilik fazla uzatmayacağım
8.aydan beri eşimle çalışmalar yapıyoruz ama sonuç alamadık... son adetim 8.aralıktı normalde şimdiye kadar regl olmalıydım ama....hala olmadım boşa umut etmek istemıyorm çünkü belirtiler regl belirtileri gibi ... sadece bir karın ağrısı var, daha önce regl olmadan hiç karnım ağrımazdı ama ..ne göğüslerde şişlik veya ağrı..bacakta ağrı, ne mide bulantısı , ne başdönmesi hiç bişi yok ... her neyse akşam eve dönerken (hala gelmemişse :)) bir test alacağım ve bakacağım...sizinle mutlaka paylaşırım.. beni listenize eklermisiniz bilemiyorum ..eklerseniz beklenen günüme bugün diyelim... :)) 07/01/2009
hoşgeldin canım aramıza:) işallah sen de en yakın zamanda bebeğine kavuşursun a.s.
evet çok ilginç ama buna benzer hikayede ben biliyorum.. hamam muhabbetini duydunuzmu bilmem. hikayeyi anlatim
kadın erkek farklı saatlerde aynı hamamı kullanıyolar.. erkekler hamamı kullandıktan sonra
hamam temizlenmiyo. kadınlarda hamamı kullanıyolar. genç bir kız farkında bile deil hamile kalıyo. karnı büyüyünce dr.da çıkıyo ortaya 4aylık bebek. ama bakire. kız düzensiz adet gördüğü içinde adetin geçtiğinin farkında deil. ve bebeğin kimden olduğuda belli deil. ama doğuruyo kız bebeği.. allah korusun yani. o yüzden wc lere bile girerken kesinlikle klozete oturmam ben. :1no2:
canım yaa sen hamilesin bişey sorucam benim göbeğimin tam alt tarafı hani bi çizgi varya yatay tam orası çok sert hatta semsert acama tuvaletim vardır onmıdır acaba dedim ama tuvaletim yokkende öyle son bi kaç gündür böyle sizdede oldumu böyle sertlik yoksa normal herkeste olabilirmi hamile arkadaşlar sizde yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?