yok canım az önce yaptım yine hiçç bişicikler yokk
iyi baktınmı sen yok diye atmışındır :90::90::90::90:
baktım canım baktımm yokkk emindim zaten şimdi testlerle kanıtlanmış oldu
Canlarım hepinize merhabalar!
Yıldız canım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun maşallah ona çok sevindim canım
canlarımmm merhaba
ben dr dan geldımmmmm
kasılmalarım tam gaz devamm :18:
bugun yıne alttan muayene oldum tam açılma yokk, o yuzden bşey dıyemedı.ama sezeryab ıstıyordun şuan gıtsenn alınır bbebeğin dedı...
ebeler bole dedı dr um da aynı şeyı soledııı... kasılmalar var. sız trabzon da doğumu düşünuyorsunuz o zaman hazır açılma yokkenn gıdın dedı..çarşamba trabzon a gıdeceğiz , kntrolum var artı kayınvalıdemlerde kalacağızzz cmts alınırsa cmts bebeğim alınacak yok bıraz daha dayan buyusun bebiş 19unda (haftaya çaarşamba ) alalım derse bekleyeeceğizzzzz bakalım hangısı olacakk hayırlısı olsun ne dıyelımm :18::18::18::18::18::18:
anneciğim evımı temızlıyorrr
eşim de bı hyecan var anlatamam
bu arada sıcak su deşet rahatlatıyorr bılgınızeeee
bnden şimdılık bu kadar tarbzon a gtmeden yıne yzarımm
şuan dınlenmedeyımmmm yatıyorummmm
sancılar gelıo sık sıkkk :18::18::18:
dualarınızı eksık etmeyınnnn
hoş geldin canım inş tez zamanda bebişini kucağına alır foruma dönersin hemşom idil gibicanlarımmm merhaba
ben dr dan geldımmmmm
bugun yıne alttan muayene oldum tam açılma yokk, o yuzden bşey dıyemedı.ama sezeryab ıstıyordun şuan gıtsenn alınır bbebeğin dedı...
ebeler bole dedı dr um da aynı şeyı soledııı... kasılmalar var. sız trabzon da doğumu düşünuyorsunuz o zaman hazır açılma yokkenn gıdın dedı..çarşamba trabzon a gıdeceğiz , kntrolum var artı kayınvalıdemlerde kalacağızzz cmts alınırsa cmts bebeğim alınacak yok bıraz daha dayan buyusun bebiş 19unda (haftaya çaarşamba ) alalım derse bekleyeeceğizzzzz bakalım hangısı olacakk hayırlısı olsun ne dıyelımm :18::18::18::18::18::18:
hhımmmmmmmmmm
yeliz sen lafı değiştirmede bi test daha yap
canım benim kese görünmüştü kan değerim sıfırdı meğer o hastanenin kan değeri yanlışmış
bebişimin değeri tam bindi karından göründü
oy oy bebişi olmuşta gazı mı varmış yerim ben onu nasıl bi duygu idil anlatsana doğumun zor oldumu ben hep kaçırdım yoktum ya
saol canım sen naılsın bebişin iyimi
canlarımmm merhaba
ben dr dan geldımmmmm
canlarımmm merhaba
ben dr dan geldımmmmm
saol canım sen ne güzel normal yaptın n doğumu darısı bize inşallahhaaa süper bir haber bu nasıl kaçırdım bunu ben ya....canım çok sevindim..çok üzülmüştüm.
annelik süper bir duygu canım...doğumum sancılar hariç çok iyi geçti...sancılar çok fena ya...
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel.
saol canım sen naılsın bebişin iyimi
yazim canım benim
ben 4 gün geçtiğinde yapmıştım varla yok arası silik inceydi oda yarım saat sonra çıkmıştı bence umut var bi daha dene
rica edrim tatlım sonucu yaz mutlaka
yıldızcım kalp atışlarını duymuşsunuz
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
canım Allah yardımcın olsun sizin için hayırlı sağlıklı olan hangisiyse
o olsun..Allah sağlıcakla kavuştursun kuzucuğuna
saol canım benim inş. tamamına erdiririz hepimizselam kızlarrrrr :82:
senin adına sevindim canım hayırlı olsun değerin kaç yapacağın iyi beslenmek bol bol dinlenmek ağır kaldırmamak banyoda fazla sıcak su altında kalma hemen duş al çık stres yapma bu kadarçok şükür sonuç olumlu..yaklaşık 3 haftalıkmış ama ultrasonda göremedi dr. bi 3 hafta sonra tekrar gel ultrasonda görelim dedi..şaşkınım,ne hissediceğimi bilemiyorum tecrübesizim.. :26:
yapmam gereken ne var şimdi?deneyimli olanlardan yardım istiyorum...
selam kızlar
dün kontrolümüz vardı.. bebişlerim gayet iyilermiş,1400gr olmuşlar maşallah
açılmam yok,rahimim incelmemiş,yani herşey aynıymış,ilerlemem yokmuş..bundan daha iyisi olamazdı,ancak bu kadar olabilirdi dedi.2 hafta dayan,daha sonra gözümün önünden ayırmıycam seni dedi sanırım hastaneye yatıracak.. testler verdi bissürü,onları yaptırıcam.
dün doktora gidip gelmek çok yordu beni.. karnım büyümeye devam ediyormuş ve bu yüzden ağrılarım oluyor.. ama dün bebişlerimizin uyku setlerini,perdelerini,dönencelerini aldık..heyecandan öldük eşimle
bizde herşey yolunda çok şükür
sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?