selam kızlar
dün kontrolümüz vardı.. bebişlerim gayet iyilermiş,1400gr olmuşlar maşallah
açılmam yok,rahimim incelmemiş,yani herşey aynıymış,ilerlemem yokmuş..bundan daha iyisi olamazdı,ancak bu kadar olabilirdi dedi.2 hafta dayan,daha sonra gözümün önünden ayırmıycam seni dedi sanırım hastaneye yatıracak.. testler verdi bissürü,onları yaptırıcam.
dün doktora gidip gelmek çok yordu beni.. karnım büyümeye devam ediyormuş ve bu yüzden ağrılarım oluyor.. ama dün bebişlerimizin uyku setlerini,perdelerini,dönencelerini aldık..heyecandan öldük eşimle
bizde herşey yolunda çok şükür
sizde ne var ne yok?
saol canım benim inş. tamamına erdiririz hepimiz
senin adına sevindim canım hayırlı olsun değerin kaç yapacağın iyi beslenmek bol bol dinlenmek ağır kaldırmamak banyoda fazla sıcak su altında kalma hemen duş al çık stres yapma bu kadar
çok saol canım Allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş..melojj hoşgeldinn canımmmmm....
bebişinnnn maşallah cok tatlı allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn...
darısı diğer hamişlere..
alahım inş. bizde en kısa zamanda hamiş kalıp bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..
güle güle tinkerim hiçde sohbet edemedik yaa sonra inşallah bende evde temizlikle uğraşıyorum bir yandan buraya bakıyorum....sanada ii dersler cnm
hoşgeldin melojjjjj bebeğin hayırlı olsun canımmmm çok ama çok tatlı Allah analı babalı büyütsün inşallah...nasılsın biraz daha toparlanabildinmi??
kaadişim geemişşş
canım ya sen anlatırken ben heyecan yapıyorum vallaa
maşallah size maşallahhh maşallahh ne kadr desem az
bu arada hangı hastaneye gıdıyorsun cok mera ettım
belli ki doktorun titizlikle inceliyor seni :)
hoş geldin canım inş böle de gider sonuna kadarbende kalp atışını gördüm bebişimin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
nasıl yani 3 kese:26: üçüzmü yoksa
ewettttttttttttt
selam kıslaarr bebiş uyumuşken evi temizleyim öle geliim dedimm şükür anneminde yardımıyla işlerim bitti geldimm nasılsınz bakalımmm
ewettttttttttttt
melojcum senide tebrik ederim elif gelmiş hoşgelmiş sağlıkla büyük kızını
önkkkkkkkkkkkkk
pembe nasıl 3üz mü amanınnnn ayy çok güzel
de sen ilaç neyim kullandınmıydı:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
ay valla ayşem sona yaklaştıkça bende artık çok heyecanlanmaya başladım.
benim doktorum balıkesirde,devlet hastanesinde çalışıyor.ben hiç hastaneye gitmedim,zaten randevu almak imkansızözel muayenesi bile tıklım tıklım,gece 12 ye kadar hasta bakıyor
harika ötesi bir doktorum var.. çok deneyimli ve tecrübeli.üçüz profesörü diyorlar onun için
canım sende hoşgeldin..artık çok merak ediyorduk seni.çok sevindim senin adına.. maşallah sana ve davşanına
su gülüm nasılsın bakim kızın nasıl
ewettttttttttttt
selam kıslaarr bebiş uyumuşken evi temizleyim öle geliim dedimm şükür anneminde yardımıyla işlerim bitti geldimm nasılsınz bakalımmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?