Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoş geldin canım inş böle de gider sonuna kadar bende kalp atışını gördüm bebişimin

çok teşekkür ederim..değer 443,49 çıktı..
stres yapmamak elimde değil dr.dan çıkıp işe gelinceye kadar yolda yürürken aman kimse çarpmasın diye kendimi öle bi sakınışım varki şimdi komik geliyo:)
merak ettiğim düşük olmasın diye kullanılan bi ilaç varmış dr.a sordum kanaman falan olmadığına göre gerek yok dedi..ama kanama oluncada bebeğe bişey olduktan sonra ne anlamı var ilacın?kullansam zararı olur mu acaba?

çok saol canım Allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş..

selizciim saol şekerimm saolasınn iyiyim çok şükür toparlandım bebişte dünyaya ayak uydurmaya başladı :)

kaadişim geemişşş

heheh imet ben geldimm :)

canım ya sen anlatırken ben heyecan yapıyorum vallaa

maşallah size maşallahhh maşallahh ne kadr desem az

bu arada hangı hastaneye gıdıyorsun cok mera ettım

belli ki doktorun titizlikle inceliyor seni :)

ay valla ayşem sona yaklaştıkça bende artık çok heyecanlanmaya başladım.
benim doktorum balıkesirde,devlet hastanesinde çalışıyor.ben hiç hastaneye gitmedim,zaten randevu almak imkansız özel muayenesi bile tıklım tıklım,gece 12 ye kadar hasta bakıyor
harika ötesi bir doktorum var.. çok deneyimli ve tecrübeli.üçüz profesörü diyorlar onun için

hoş geldin canım inş böle de gider sonuna kadar bende kalp atışını gördüm bebişimin

canım sende hoşgeldin..artık çok merak ediyorduk seni.çok sevindim senin adına.. maşallah sana ve davşanına

selam kıslaarr bebiş uyumuşken evi temizleyim öle geliim dedimm şükür anneminde yardımıyla işlerim bitti geldimm nasılsınz bakalımmm

selamlarr kızlarr nabersiniz
biz iyiyiz kıyamam kızım kendi kendine uyumuş kalmış ( maşallah diyin he :)
ben mutfakta uğraşıyodum bi geldimki melek gibi uyuyo
çok seviyorum onu ya allahıma şükürler olsun
rabbim isteyen herkese nasip etsin

çiğdemm çok sevindim kuşum 2 hafta daha az kaldı allahın izniyle herşey çok güzel olacak
su gülüm nasılsın bakim kızın nasıl
yıldız kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım
gökçeemmmm 3-4 güne kadar oğluşun geliyo dimi gün net bellimi artık
11 i 12si gibiydi sanki

selam kıslaarr bebiş uyumuşken evi temizleyim öle geliim dedimm şükür anneminde yardımıyla işlerim bitti geldimm nasılsınz bakalımmm

melojcum senide tebrik ederim elif gelmiş hoşgelmiş sağlıkla büyük kızını

ewettttttttttttt

önkkkkkkkkkkkkk
pembe nasıl 3üz mü amanınnnn ayy çok güzel
de sen ilaç neyim kullandınmıydı:26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen

yaaa inanamıyorummm şaka gibiiii

valla afferım doktoruna üçüz olmasına ragmen bu dönemı en sağlıklı sekılde gecırmenı sağladı ya
helal olsun ona bebeıslere de maşallah uslu bebısleeerr

hoşgeldin canım..
hayırlı olsun kuzucuğun Allah analı babalı büyütsünnn
darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…