takma canım benimgüle güle zehselim....
bundan sonra takmıcam inş. meleklerim annelerine sağlıklı kardeşini gönderecekler..
zaman zamann baya kötü şeyler yaşamışta olsam elden birşey gelmedi..allahım ne yazdıysa onu yaşadık..
..[/B]
slm canım bebişi görmüşünselma kızlarr...
sabah dr.daydımm..allaha şükürler olsun şimdilik bi sorun yok..bebişi gördükk.hareket ediyordu maşallahhh...
benden haberler bu kadar..
yıldız kalp atışını duymuşsun sanırımm...gözün aydın canımm...
hayırlı olsun canım bende aynı helede aç karnına su içtimmi daha kötü oluyoAmin canım darısı sizlerin başına çok kötüyüm su bile içerken düşünüyorum ama bebeğim için herşeye değer herşeye razıyım canım inşallah seninde bütün işlerin yolunda gider güzel şeyler duyarsın dr.undan
takma canım benimgüle güle zehselim....
bundan sonra takmıcam inş. meleklerim annelerine sağlıklı kardeşini gönderecekler..
zaman zamann baya kötü şeyler yaşamışta olsam elden birşey gelmedi..allahım ne yazdıysa onu yaşadık..
..[/B]
slm canım bebişi görmüşünselma kızlarr...
sabah dr.daydımm..allaha şükürler olsun şimdilik bi sorun yok..bebişi gördükk.hareket ediyordu maşallahhh...
benden haberler bu kadar..
yıldız kalp atışını duymuşsun sanırımm...gözün aydın canımm...
hayırlı olsun canım bende aynı helede aç karnına su içtimmi daha kötü oluyoAmin canım darısı sizlerin başına çok kötüyüm su bile içerken düşünüyorum ama bebeğim için herşeye değer herşeye razıyım canım inşallah seninde bütün işlerin yolunda gider güzel şeyler duyarsın dr.undan
hayırlı olsun canım bende aynı helede aç karnına su içtimmi daha kötü oluyo
benim bebeğime dr.daha son adet tarihimi sormadan 7 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 8 haftalık oluyo ben 30-33 gün arası adet olurum dr.oyüsdenmi 7 haftalık dedi aklıma takıldı inşallah bişey olmaz bebeğime Allahım sen bebişlerimizi koru yarabbim
yıldızcım yine konuşuruz canım ben baya kötü oldum çıkıyorum tatlım
saol canımyıldızcım sende duymuşsun canım bebişinin kalp atışlarını Allahım tamamına erdirsin senin bebeğin kaç haftalık canım
günaydın canım bebeğini doğurdun buralara tekrar döndün rüya gibi ya maşallah çok tatlı dimi kızın zorlanıyomusun sarıp sarmalamakta
evet hemşom hamileymişim ben hatta kalp atışlarını gördüm herşey yolundaymış birasda az strese girsem herşeye kafa yoruyorum bi halamın kızı var çok sinir ediyo bana mesajla geçenlerde hakaret etmişti. bebişimi kaybetmiştim. bu seferde diyomuşki kaynanama o gelinin varya o gelinin bana neler çektiriyor ne hakaretler ediyokaynanamda sakın sen ona etmeyesin yazdıkların duruyo demiş allahtan
nasıl düşünmicem herşeyi
bana formül verin yaf
canı benim çok sevindim tüp bebek için kolları sıvamanıza
herşey yolunda çok şükür vakit kaybetmede hadi yetiş böle tadı olmuyo sorarız birbirimizde aşerdiklerimizi
slm canım nasılsın test yapmışın negatifmiş erkenmi yaptın yoksa
slm canım
ıdıl canım benım oglumda ılk zamanlar pek sakindi sonra gaz sancıları bır basladı amannnnn sorma halada devam edıyor bakalım ne zaman bıtecek ınsallah hep sakin olur kızın
ididlin de eli kulagındadır..çünkü gaz sancıları 3 haftadan sonra başlıyor...ay ne zor günlerdi..ıh ıhh ıııhhhh diye inlemeleri adamı kahrediyor...allahtan ege de oldu ama hiç öle deli gibi kolik sancısı çekip ağlamadı..ben ağlatmadan çaresine bakıyodum başladığı gibi kurutma makınesı acıyodum ayaklarına karnına masaj yapıp yaglıyodum...acı elma yagı suruyordum...ooof ne bakımdı ya...kuzum sındı eşşek gibi ldu...
hhımmmmmmmmmmultrason gelişimine göre bi tarih çıkarıyo canım benim bildigim
canım benim kese görünmüştü kan değerim sıfırdı meğer o hastanenin kan değeri yanlışmışhemşom ben kesede bir sorun var sanıyordum ya başkasıyla karıştırdım demekki....
sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah canım...canını sıkanları da salla gitsin takmamaya çalış.....
benim de canımı sıkan çok amaaa sallamıcaksın bu tür insanları...ne demiş şair ''cahil ile etme sohbet her sözü bir baş incitir'' :86:
valla arada bir oluyo gaz sancısı ama çözümünü bulduk eşimle....eczaneden rezene suyu aldık bir çay kaşığı kadar veriyorum emzirmeden önce...sonra gazını da kakasını da çok güzel yapıyooo
YAVYUMMM MAŞALLAH BEBISINEE
SAĞLIKLA BUYUSUN INSALLHHH :)))
slm canım bebişi görmüşün
iyiyymiş çok sevindim
bende kalp atışını gördüm evet
çok heycanlandım doktorum günde bir tane progesteron kullan dedi ne olur ne olmaz düşük yapnlar korkar başlarınada gelir dedi
bende kullanmadım
iyiyim çok şükür neye dayanarak veriyo anlamadım
sana vermişmiydi
saol bebeğim darısı sana inşallah bol bol çalışın bu ayaaa yıldızcım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim bizde ne zamandır merak ediyorduk seniii
yeliz kaç gün geciktin canım bi doktora görün istersen belkide bebiş vardır canım olamazmı testte çıkmak zorunda değil yaa
amin bitanem..sağoll...
yok hayatım bana vermedi.zaten versede kullanmam..önceki hamileliğimde günde 6 tane içtim..hemde 200mg lık..noldu sonuç??kanamam durdu bebiş iyileştimi hayır.bi kaç gün sonra kanama yine başladı..
sersemlikler baş dönmeleri uykular yanıma kar kaldı..çoğu dr. progestan için düşüğü engellemez diyormuş..bence haklılarr...
amin bitanem..sağoll...
yok hayatım bana vermedi.zaten versede kullanmam..önceki hamileliğimde günde 6 tane içtim..hemde 200mg lık..noldu sonuç??kanamam durdu bebiş iyileştimi hayır.bi kaç gün sonra kanama yine başladı..
sersemlikler baş dönmeleri uykular yanıma kar kaldı..çoğu dr. progestan için düşüğü engellemez diyormuş..bence haklılarr...
hhımmmmmmmmmm
yeliz sen lafı değiştirmede bi test daha yap
canım benim kese görünmüştü kan değerim sıfırdı meğer o hastanenin kan değeri yanlışmış
bebişimin değeri tam bindi karından göründü
oy oy bebişi olmuşta gazı mı varmış yerim ben onu nasıl bi duygu idil anlatsana doğumun zor oldumu ben hep kaçırdım yoktum ya
aaa yıldızcım bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim bizde ne zamandır merak ediyorduk seniii
yeliz kaç gün geciktin canım bi doktora görün istersen belkide bebiş vardır canım olamazmı testte çıkmak zorunda değil yaa
canım yaptım test ısrarlara dayanamayarak yine yok bişi diorum ya hamiş degilim ama neden gecikti anlamadım çarşamba günü kısmet olursa gidicem doktorumaaa baksın iice biii
dört gün önce yaptığın testimi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?