- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
evet yıldızcım allah izin verirse çarşamba günü ilk girişimde bulunucaz..inş. en kısa zamanda yetişirim sizee...sağlıklı olsunda geriden gelsemde olur..
oyy oyy maşallahhh allahım nazarlardan korusunn herşey yoluna girdiii.....
yok kız koçişime yaramasınnnnnnn koçişimde bende cok kilo aldık ama ne zamandır söylüyodu yap diye yaptım birdahada yapmam yapsamda kilo verdikten sonra..
canım benim tüp bebek muhtemmelen bu ay değilde şubattaki adette başlanır...ama senin şubatta güzel haberleini alırzzz sende beni cekersinn martta ben veririm inş. güzel haberler..
güle güle zehselim....ben çıktım kızlar görüşürüz
bundan sonra takmıcam inş. meleklerim annelerine sağlıklı kardeşini gönderecekler..aman canım takma kafayainşallah dökmezsin zaman zaman kötü şeyler yaşıyoz nasipta kısmette ne varsa onu yaşıyoz
sağol ayşemmmm hepimizinn için aminnnnnnn...amınnn canımm ınsallhh :)))
aminn selizimmm inş...inşallah canım ben hamiş kalayım sonrada seni çekeyimmm Rabbim nasip eder inşallahhh....
iyi derslerrr canım kolay gelsin...of kızlar ders vaktı geldı ben kaçar...
uzuuunnnn bi aradan herkesee selamlarr kıslarrrr
hepinizii çok özledim yahuuuu :)))
güle güle tinkerim hiçde sohbet edemedik yaa sonra inşallah bende evde temizlikle uğraşıyorum bir yandan buraya bakıyorum....sanada ii dersler cnmof kızlar ders vaktı geldı ben kaçar...
benim bir sorum olucak bu yerleşme kanaması dediğiniz ne zaman olur yada olur mu??
benim bir sorum olucak bu yerleşme kanaması dediğiniz ne zaman olur yada olur mu??
ayşe buarada bnm kumbaradaki para 87 lira olmuş canım..bide ben çeyrek almıcam canım gram alıcm kayınpederim gram alırsan daha karlı olur çeyrekten dedi.sen bana grama göre ayarlayabilirmisin canım????
selma kızlarr...
sabah dr.daydımm..allaha şükürler olsun şimdilik bi sorun yok..bebişi gördükk.hareket ediyordu maşallahhh...
benden haberler bu kadar..
yıldız kalp atışını duymuşsun sanırımm...gözün aydın canımm...
ay_she,Seliz,GamzeliKiz,LilacWine,tinkerbell09,Yavyum,melojj,Yildiz10,
selam kızlaaar nasılsınız bende bebişimin kalp atışlarını duydum Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah, baya da bi kötüyüm bulantı kusma tansiyon baş dönmesi yerimden kalkamıyorum desem yeri inşallah en kısa zamanda daha iyi olurum
selam yavyumm hoşgeldinn hoşgeldin...
maşallah bebişine iyi olmasına cok sevindim...
inş. hep böyele hareketli büyüsün..
selam kızlaaar nasılsınız bende bebişimin kalp atışlarını duydum Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah, baya da bi kötüyüm bulantı kusma tansiyon baş dönmesi yerimden kalkamıyorum desem yeri inşallah en kısa zamanda daha iyi olurum
selma kızlarr...
sabah dr.daydımm..allaha şükürler olsun şimdilik bi sorun yok..bebişi gördükk.hareket ediyordu maşallahhh...
benden haberler bu kadar..
yıldız kalp atışını duymuşsun sanırımm...gözün aydın canımm...
hoşgeldin hayatımmmm...
maşallah sende duymuşsun bebişin kalp atışınıı...darısı bütün isteyenlere..
ilk haftalarda bulantı cok normal canımm kendine cok dikkat et en kısa zamanda iyileş ve artık aramıza dön..
canım beklenen regle en az 3 en fazla 7 gun kala az bı mıktar kahverengı gelen kan dır
herkezde kesın olcak dıe bısey yok ama bazı kadınalrda olabılır
canım yerleşme kanaması herkzde olmaz olucak diyede bişiy yok..
ben adet günümden iki önce yaşamıştım..
genelde ya adetten 1 hafta önce yada adete yakın oluyor...
ama olmaması daha iyi sonucta en ufacık bir leke bile insanı tedirgin etmeye yetiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?