Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah canım ben hamiş kalayım sonrada seni çekeyimmm Rabbim nasip eder inşallahhh....

uzuuunnnn bi aradan herkesee selamlarr kıslarrrr

hepinizii çok özledim yahuuuu :)))

ayşe buarada bnm kumbaradaki para 87 lira olmuş canım..bide ben çeyrek almıcam canım gram alıcm kayınpederim gram alırsan daha karlı olur çeyrekten dedi.sen bana grama göre ayarlayabilirmisin canım????

ben çıktım kızlar görüşürüz
güle güle zehselim....
aman canım takma kafaya inşallah dökmezsin zaman zaman kötü şeyler yaşıyoz nasipta kısmette ne varsa onu yaşıyoz
bundan sonra takmıcam inş. meleklerim annelerine sağlıklı kardeşini gönderecekler..
zaman zamann baya kötü şeyler yaşamışta olsam elden birşey gelmedi..allahım ne yazdıysa onu yaşadık..

amınnn canımm ınsallhh :)))
sağol ayşemmmm hepimizinn için aminnnnnnn...
inşallah canım ben hamiş kalayım sonrada seni çekeyimmm Rabbim nasip eder inşallahhh....
aminn selizimmm inş...
of kızlar ders vaktı geldı ben kaçar...
iyi derslerrr canım kolay gelsin...

melojj hoşgeldinn canımmmmm....
bebişinnnn maşallah cok tatlı allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn...
darısı diğer hamişlere..
alahım inş. bizde en kısa zamanda hamiş kalıp bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..

of kızlar ders vaktı geldı ben kaçar...
güle güle tinkerim hiçde sohbet edemedik yaa sonra inşallah bende evde temizlikle uğraşıyorum bir yandan buraya bakıyorum....sanada ii dersler cnm

hoşgeldin melojjjjj bebeğin hayırlı olsun canımmmm çok ama çok tatlı Allah analı babalı büyütsün inşallah...nasılsın biraz daha toparlanabildinmi??

benim bir sorum olucak bu yerleşme kanaması dediğiniz ne zaman olur yada olur mu??

canım beklenen regle en az 3 en fazla 7 gun kala az bı mıktar kahverengı gelen kan dır
herkezde kesın olcak dıe bısey yok ama bazı kadınalrda olabılır

Son düzenleme:
selma kızlarr...
sabah dr.daydımm..allaha şükürler olsun şimdilik bi sorun yok..bebişi gördükk.hareket ediyordu maşallahhh...
benden haberler bu kadar..
yıldız kalp atışını duymuşsun sanırımm...gözün aydın canımm...

benim bir sorum olucak bu yerleşme kanaması dediğiniz ne zaman olur yada olur mu??

canım yerleşme kanaması herkzde olmaz olucak diyede bişiy yok..
ben adet günümden iki önce yaşamıştım..
genelde ya adetten 1 hafta önce yada adete yakın oluyor...
ama olmaması daha iyi sonucta en ufacık bir leke bile insanı tedirgin etmeye yetiyo..

ayşe buarada bnm kumbaradaki para 87 lira olmuş canım..bide ben çeyrek almıcam canım gram alıcm kayınpederim gram alırsan daha karlı olur çeyrekten dedi.sen bana grama göre ayarlayabilirmisin canım????

canım sıdmı bakamıyorum ama bakınca yazarım :)

kaadişim geemişşş

selam yavyumm hoşgeldinn hoşgeldin...
maşallah bebişine iyi olmasına cok sevindim...
inş. hep böyele hareketli büyüsün..

ay_she,Seliz,GamzeliKiz,LilacWine,tinkerbell09,Yavyum,melojj,Yildiz10,
selam kızlaaar nasılsınız bende bebişimin kalp atışlarını duydum Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah, baya da bi kötüyüm bulantı kusma tansiyon baş dönmesi yerimden kalkamıyorum desem yeri inşallah en kısa zamanda daha iyi olurum

hoşgeldin hayatımmmm...
maşallah sende duymuşsun bebişin kalp atışınıı...darısı bütün isteyenlere..
ilk haftalarda bulantı cok normal canımm kendine cok dikkat et en kısa zamanda iyileş ve artık aramıza dön..

selam yavyumm hoşgeldinn hoşgeldin...
maşallah bebişine iyi olmasına cok sevindim...
inş. hep böyele hareketli büyüsün..

canım benimm.çook teşekkür ederimm.aminn inşalaahh.kııpr kııpr sağlıklı olsunn..sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizinn...

canım yapıcak bişey yokk...bebiş için katlanıcaksınn.çok sevindim kalp atışlarını duymana bu arada...

MERHABA CANIM HOŞGELDIN

OO GECMIS OLSUN EH ILK ZAMNALAR OLUYO ÖLE :)

YAVYUMMM MAŞALLAH BEBISINEE

SAĞLIKLA BUYUSUN INSALLHHH :)))

Amin canım darısı sizlerin başına çok kötüyüm su bile içerken düşünüyorum ama bebeğim için herşeye değer herşeye razıyım canım inşallah seninde bütün işlerin yolunda gider güzel şeyler duyarsın dr.undan

canım beklenen regle en az 3 en fazla 7 gun kala az bı mıktar kahverengı gelen kan dır
herkezde kesın olcak dıe bısey yok ama bazı kadınalrda olabılır

çok sağolun kızlar çünkü benim öyle bi kanamam olmadı merak ettim bende .
evet olmaması daha iyi bencede her lavaboya gittiğimde bir leke görürmüyüm diye içden içe korkuyorum.
şu çarşamba bi gelsede bebeğimi görsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…