Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
doktor gerek yok dediyse gerek yok canım bu kadar korkma bize verdiği halde içmedim ben bu sefer çükü kanama yok bişi yok ne gerek var ilaca hormona varsayımla olacak iş değil hemde düşüğü tamamen engelleyici bişey yok sağlıklı olmayan düşermiş hem

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen
anam bu ne güzel haber böle

canım benim inanın bende sizi merak ettim. hemde hepinizi
selam kıslaarr bebiş uyumuşken evi temizleyim öle geliim dedimm şükür anneminde yardımıyla işlerim bitti geldimm nasılsınz bakalımmm
hoş geldin canım
saol canım benim

ewettttttttttttt

ay pembe sen ciddisin yaaa
benim yaşadıklarımı,çektiklerimi biliyorsun..şu andan itibaren çooookk dikkat etmen lazım kendine..
maşallah size
evet ya maşallah ilaçsız hemde

ablacım hoşgeldinn.. beril bebek ve sen iyiymişsiniz çok şükür.. benim için kokla kuzunu maşallah çok da tatlı yavrum

ablacım hoşgeldinn.. beril bebek ve sen iyiymişsiniz çok şükür.. benim için kokla kuzunu maşallah çok da tatlı yavrum

canımm benim çok saolll
az öncede yazdım kaçırdın sanırım
herşeyin normal seyretmesine çok sevindim,
2 hafta daha dayan az kaldı uslu bebeler seninkiler
maşallah maşallahhhh

amin canım hepimizin inşallah
oh oh maşallah ona hep böyle mutlu etsin annesini :) :81:

amin canım.Hepsi etsin inşallah:)

İyiyim abla çok sağol.Sen nasılsın bebişin uyuyor dimi?Ne güzel bol bol kokla valla ben bebek kokusuna hasret kaldım.Tüm aşkımı bebişime saklıyorum:)

canımm benim çok saolll
az öncede yazdım kaçırdın sanırım
herşeyin normal seyretmesine çok sevindim,
2 hafta daha dayan az kaldı uslu bebeler seninkiler
maşallah maşallahhhh

çok şükür sona doğru hayırlısıyla yaklaşıyoruz..
inşallah bende kucağıma sağ salim aldığımı görürüm

amin canım.Hepsi etsin inşallah:)

İyiyim abla çok sağol.Sen nasılsın bebişin uyuyor dimi?Ne güzel bol bol kokla valla ben bebek kokusuna hasret kaldım.Tüm aşkımı bebişime saklıyorum:)

iyiyim güzelim bende uyuyorduuuu kıpraşıyo şimdi:)
2saat uyudu maşallahh yeter dimi :)
valla koklaya koklaya bitiremiyorum öpüyorum artık :S
oğlumda acemiydim sanırım hem acemilik hem telaş hemde bin kafadan bin ses
oğlumu sevmeye pekde zamanım olmadı diyebilirimmm
ama kızımla yalnızım ben büyütüyorum herşeyini her hareketini gözlemliyorum
çok çok çok güzel bişi uyanıkken onunla olmanın tadını çıkarıyorum
gülümsemesini ağlamasını uyumasnı hareketlerini gördükçe içime sokasım geliyo

çok şükür sona doğru hayırlısıyla yaklaşıyoruz..
inşallah bende kucağıma sağ salim aldığımı görürüm

allahın izniyle göreceksin gülüm
yardımcılar hazırmıı
anneanne babaanne yada yardımcı bi bayan,
eee üçüzler geliyooo hiç kolay deil dimii

Ayy abla ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık gerçekten
Hem çok duygulandım;Allah'ım ne eşsiz duygular bahşetmiş annelere.Ne mutlu bize.
Haklısın abla;ilk çocukta sanırım acemilik oluyor herkeste ama asıl tat ikinci çocukta oluyor daha bir bilgili oluyor insan...Allah ım hepinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah

allahın izniyle göreceksin gülüm
yardımcılar hazırmıı
anneanne babaanne yada yardımcı bi bayan,
eee üçüzler geliyooo hiç kolay deil dimii

anneanne babaanne hazırda bekliyorlar..çalışmaya başlayınca birde yardımcı bayan bulucaz...
ne kadar zor olsada ben kendim bakmak istiyorum aslında.. seninde anlattığın gibi tadını çıkarmak istiyorum..kimse karışmadan büyütmek istiyorum..ama sanırım bu imkansız olucak

amin canım ben resmen zevk alıyorum gerçekten
benim düştüğüm hataya düşmesin kimse,
öncelikle sakin olmak lazım telaş yapmamak korkmamak lazım daha kolay olur herşey..
yok şunu yapim yok bunu yapimn diye strese sokmamak lazım kendini üzmiceksin asla
olmayıversin geç oluversin inan hiçbişi onun 5dk gözleriyle temas kurmandan önemli deil
veeeeee kimseyi karıştırtmamak tabikide fikir alırsın tecrübeli onlar
ama sana mantıklı gelmesse herkesin her dediğini yapma mesela
özellikle k.valide ve annenin her kafadan bi ses çıkar acemi olduğunu bildikleri için

Haklısın abla;valla ben de daha şimdiden o günleri düşünüyorum..
Her kafadan ayrı bir sesin çıktığı,herkesin kendi yaptığının doğru olduğunu düşündüğü bir ortamda ne kadar bebeğimi büyütmekten keyif alıp rahat edeceğim bilmiyorum.Zor işler gerçekten...

Pembeeeeeeeeeeeeeeeee şaka gibisin yaaaaaaaa kız naptın sen maşallah sana ayyyyyy inşallah üçünü de sağlıkla kucağına almak nasip olur bitanem, bu sefer sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninle Bu arada MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH

kızlar yaa bnm bu preesedlar gelmedii ben onu almayı birtürlü beceremedim internetten.eczaneden alıcm ama orda maksimum 5li satılıyormuş ve internettekilere göre çok pahallıymışşş.oysa bugün adetimin 9.günü yumurtlamama çok az kaldıııı kocişe havuç suyu içiriyordum oda sigara içenelr için çok zararlıymışş bnm kociş günde 1 paket sigara içiyorrkeçiboynuzumu yedirsem acaba???

bende kendim bakmak istiyorum ama dediğin gibi iş olunca zor gibi gözüküyor ama bırakırım işimi eğer çok stres olursam zaten sevmiyorum bankacaılığı doya doya yaşamk isterim bebeğimi

Ayyyyyyy ben de yarın öğlen minnakımı görecem çok heyecanlıyııııııııııııııımmmmm

ay canım yaaa ailecek şoktayız.... hala inanamıyorum ama kanımı emip beni kuruttukları kesin...çok üşüorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…