doktor gerek yok dediyse gerek yok canım bu kadar korkma bize verdiği halde içmedim ben bu sefer çükü kanama yok bişi yok ne gerek var ilaca hormona varsayımla olacak iş değil hemde düşüğü tamamen engelleyici bişey yok sağlıklı olmayan düşermiş hemçok teşekkür ederim..değer 443,49 çıktı..
stres yapmamak elimde değil dr.dan çıkıp işe gelinceye kadar yolda yürürken aman kimse çarpmasın diye kendimi öle bi sakınışım varki şimdi komik geliyo:)
merak ettiğim düşük olmasın diye kullanılan bi ilaç varmış dr.a sordum kanaman falan olmadığına göre gerek yok dedi..ama kanama oluncada bebeğe bişey olduktan sonra ne anlamı var ilacın?kullansam zararı olur mu acaba?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen
canım benim inanın bende sizi merak ettim. hemde hepiniziay valla ayşem sona yaklaştıkça bende artık çok heyecanlanmaya başladım.
benim doktorum balıkesirde,devlet hastanesinde çalışıyor.ben hiç hastaneye gitmedim,zaten randevu almak imkansızözel muayenesi bile tıklım tıklım,gece 12 ye kadar hasta bakıyor
harika ötesi bir doktorum var.. çok deneyimli ve tecrübeli.üçüz profesörü diyorlar onun için
canım sende hoşgeldin..artık çok merak ediyorduk seni.çok sevindim senin adına.. maşallah sana ve davşanına
hoş geldin canımselam kıslaarr bebiş uyumuşken evi temizleyim öle geliim dedimm şükür anneminde yardımıyla işlerim bitti geldimm nasılsınz bakalımmm
saol canım benimselamlarr kızlarr nabersiniz
biz iyiyiz kıyamam kızım kendi kendine uyumuş kalmış ( maşallah diyin he :)
ben mutfakta uğraşıyodum bi geldimki melek gibi uyuyo
çok seviyorum onu ya allahıma şükürler olsun
rabbim isteyen herkese nasip etsin
çiğdemm çok sevindim kuşum 2 hafta daha az kaldı allahın izniyle herşey çok güzel olacak
su gülüm nasılsın bakim kızın nasıl
yıldız kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım
gökçeemmmm 3-4 güne kadar oğluşun geliyo dimi gün net bellimi artık
11 i 12si gibiydi sanki
ewettttttttttttt
evet ya maşallah ilaçsız hemdeay pembe sen ciddisin yaaa
benim yaşadıklarımı,çektiklerimi biliyorsun..şu andan itibaren çooookk dikkat etmen lazım kendine..
maşallah size
maşallahhhhhh
he allah herkese nasip etsin kuşumm
canım rezene içir ve nurseharveys gaz ilacı al çok iyi gelito
canım seninde kızın hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
nasılsın mervecim :79:
ablacım hoşgeldinn.. beril bebek ve sen iyiymişsiniz çok şükür.. benim için kokla kuzunumaşallah çok da tatlı yavrum
doktor gerek yok dediyse gerek yok canım bu kadar korkma bize verdiği halde içmedim ben bu sefer çükü kanama yok bişi yok ne gerek var ilaca hormona varsayımla olacak iş değil hemde düşüğü tamamen engelleyici bişey yok sağlıklı olmayan düşermiş hem
çok teşekkür ederim yıldız..Allah razı olsun,herkesin gönlüne göre versin inşallah..
amin canım hepimizin inşallah
oh oh maşallah ona hep böyle mutlu etsin annesini :) :81:
maşallahhhhhh
he allah herkese nasip etsin kuşumm
canım rezene içir ve nurseharveys gaz ilacı al çok iyi gelito
canım seninde kızın hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
nasılsın mervecim :79:
canımm benim çok saolll
az öncede yazdım kaçırdın sanırım
herşeyin normal seyretmesine çok sevindim,
2 hafta daha dayan az kaldı uslu bebeler seninkiler
maşallah maşallahhhh
amin canım.Hepsi etsin inşallah:)
İyiyim abla çok sağol.Sen nasılsın bebişin uyuyor dimi?Ne güzel bol bol kokla valla ben bebek kokusuna hasret kaldım.Tüm aşkımı bebişime saklıyorum:)
çok şükür sona doğru hayırlısıyla yaklaşıyoruz..
inşallah bende kucağıma sağ salim aldığımı görürüm
iyiyim güzelim bende uyuyorduuuu kıpraşıyo şimdi:)
2saat uyudu maşallahh yeter dimi :)
valla koklaya koklaya bitiremiyorum öpüyorum artık :S
oğlumda acemiydim sanırım hem acemilik hem telaş hemde bin kafadan bin ses
oğlumu sevmeye pekde zamanım olmadı diyebilirimmm
ama kızımla yalnızım ben büyütüyorum herşeyini her hareketini gözlemliyorum
çok çok çok güzel bişi uyanıkken onunla olmanın tadını çıkarıyorum
gülümsemesini ağlamasını uyumasnı hareketlerini gördükçe içime sokasım geliyo
doktor gerek yok dediyse gerek yok canım bu kadar korkma bize verdiği halde içmedim ben bu sefer çükü kanama yok bişi yok ne gerek var ilaca hormona varsayımla olacak iş değil hemde düşüğü tamamen engelleyici bişey yok sağlıklı olmayan düşermiş hem
çok teşekkür ederim yıldız..Allah razı olsun,herkesin gönlüne göre versin inşallah..
canım seninde hamileliğin hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun bebeğin inşallahh
yıldızın dediği gibi korkunun ecele faydası yok rabbimin dediği olur
ama tabi tedbiri de bırakmamak lazım
dr.un ne diyosa onu yap genede sen..
sonradan böyle yapsaydım bişi olurmuydu olmazmıydı deme
allahın izniyle göreceksin gülüm
yardımcılar hazırmıı
anneanne babaanne yada yardımcı bi bayan,
eee üçüzler geliyooo hiç kolay deil dimii
Ayy abla ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık gerçekten
Hem çok duygulandım;Allah'ım ne eşsiz duygular bahşetmiş annelere.Ne mutlu bize.
Haklısın abla;ilk çocukta sanırım acemilik oluyor herkeste ama asıl tat ikinci çocukta oluyor daha bir bilgili oluyor insan...Allah ım hepinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
amin canım ben resmen zevk alıyorum gerçekten
benim düştüğüm hataya düşmesin kimse,
öncelikle sakin olmak lazım telaş yapmamak korkmamak lazım daha kolay olur herşey..
yok şunu yapim yok bunu yapimn diye strese sokmamak lazım kendini üzmiceksin asla
olmayıversin geç oluversin inan hiçbişi onun 5dk gözleriyle temas kurmandan önemli deil
veeeeee kimseyi karıştırtmamak tabikide fikir alırsın tecrübeli onlar
ama sana mantıklı gelmesse herkesin her dediğini yapma mesela
özellikle k.valide ve anneninher kafadan bi ses çıkar acemi olduğunu bildikleri için
anneanne babaanne hazırda bekliyorlar..çalışmaya başlayınca birde yardımcı bayan bulucaz...
ne kadar zor olsada ben kendim bakmak istiyorum aslında.. seninde anlattığın gibi tadını çıkarmak istiyorum..kimse karışmadan büyütmek istiyorum..ama sanırım bu imkansız olucak
Pembeeeeeeeeeeeeeeeee şaka gibisin yaaaaaaaakız naptın sen maşallah sana ayyyyyy inşallah üçünü de sağlıkla kucağına almak nasip olur bitanem, bu sefer sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninle Bu arada MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?