Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
TopukluAyakkabi+ pembedana su06+ ay_she+ zonox Seliz+ ademerve Sedef35+
Canlarım benim yine başım dönmeye başladı bilgisayara bakamıyom, hadi öptük hepinizi kocuman baş baaaaaaaaaaaşşşşşşş

Canlarım benim yine başım dönmeye başladı bilgisayara bakamıyom, hadi öptük hepinizi kocuman baş baaaaaaaaaaaşşşşşşş

canım kendine dikkat et biz de sizi öptük

ay canım yaaa ailecek şoktayız.... hala inanamıyorum ama kanımı emip beni kuruttukları kesin...çok üşüorummm...

Bitanem kanın düşüyosa doktorun zaten ilaç verecektir ama sen şimdiden siyah kuru
üzüm al kaynat iç onu çok faydası oluyo

minnakın abla oldu artıkkk

Ayyyyyy abla mı diyosun kız sen biz de oğlan diyos ama bakalım kimin tahmini tutacak
Aman bitanem çok dikkat et artık kendine sıcak banyoı yapmak yok, uzun süre ayakta kalmak yok, bol bol dinleniceksin, ayaklarını sıcak tutacaksın, patik giy patik Yerim senin minnaklarını maşallah 41 kere

ay canım yaaa ailecek şoktayız.... hala inanamıyorum ama kanımı emip beni kuruttukları kesin...çok üşüorummm...

bende çok heycanlandım şimdi ya çarşambayı iple çekiyorum o zaman bende görücem bakalım benim bebeğim mi yoksa bebişlerim mi olucak
ailede varmıydı peki üçüz fln olan,bizim tarafda yok ama eşimin tarafında ikiz var hayırlısı bakalım herkes rüyasında benim ikiz bebeğim olduğunu görüyor

Ayyyy topikimiz bu kadar kalabalıkken kalmak isterdim ama valla klavyede harfleri tutturmakta zorlanıyorum artık tuşlar dört dönüyo gözümün önünde hadi öptük hepinizi teyzoşlar

ikiz varmış.
babamın aneannesi ikizmiş....

gökçee seninde az kaldı bitanem lütfen kendine çok dikkat etmelisin yalnız geçirdiğin son günler sonra hep mertinle birlikte olacaksın inşallah....sağ salim kavuşursun mertişkoya inşallah.....
merveeee yaa bayıldım bayıldım bayıldım kaç kere izledim bebişini maşallah yaa okadar güzel görünüyorkiiii
topukluuuu sanada hep sua ediyorum canımmm Allahım inşallah sağ salim kurtasın bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...şimdi çok zorluk çekeceksin ama ileride onlar büyüdüğünde herşey çok güzel olacak düşünsene etrafında 3 tane çocukk yürüyolar koşuyorlar oynuyorlar cvıl cıvılll sizede maşallahhhhh

Ayyyyyyy ben de yarın öğlen minnakımı görecem çok heyecanlıyııııııııııııııımmmmm

şerooooocummm minnakın iyidir inşallahhh anneciği ona çok ii bakmıştırr inşallahhh sağ salim alırsın kucağına minnakını hemencecik sanada bi maşallah diyelimmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pembeeeeeeeeeeeeeeeeeee çooooooooooooook sevindim yaaa demek sende topuklu gibi 3 tane bebiş kızz bir taşta 3 kuşşş heeee hemencecik maşallahhhhhh diyelimmmmama bugün maşallahların en çoğu sana pembişimmmAllahım 3 yavrunuda sana bağışlasın.sevindinmi 3 tane olmalarına aayy azıcık anlatsana kızzz

Ayyyy topikimiz bu kadar kalabalıkken kalmak isterdim ama valla klavyede harfleri tutturmakta zorlanıyorum artık tuşlar dört dönüyo gözümün önünde hadi öptük hepinizi teyzoşlar

aman dikkat et benimde dönmeye başladı başım sabagım 8.30 dan beri ekran karşısındayım

sağol canım, kalp atışlarınıda duyayım pazartesi gene gidicez...sürekli yatıcam bu haftaaa, keselerden biri cılız sanki diğerlerine göre. kanaman olabilir dedi

sağol canım, kalp atışlarınıda duyayım pazartesi gene gidicez...sürekli yatıcam bu haftaaa, keselerden biri cılız sanki diğerlerine göre. kanaman olabilir dedi

aman çok dikkat ett canım ozaman hep yatıp dinlen iş miş yapma sakın
kocişine kür mürmü yaptın kızz bende havuç suyu takviyesi yapıcamda sigara içior diye yapamıyorum keçiboynuzuda kociş içmiyor.

yok be canım biz çokta çalışmadık inanaın ki bu ay... canımız istemeden zorlamdık hiç yaniiii....3 kere belkiiiii... oldu mu oluyoooo işteeee...sol kasığım çok ağrıyo zatennnn nasıl kasılıyooooo

canlar selam, yeni ve güzel haberler var

pembedana, 3 üz lerin oluyormuş hayırlı uğurlu olsun. allah hepsini kucağına almayı nasip etsin. maşallah size

topukluayakkabı, bebişlerin iyilermiş çok sevindim. sanada kocaman maşallah canım

kötükedisero, canım, ben geldim sen gidiyosun. kocaman olmuş minnakın. maşallah canım çok öpüyorum seni

merve, seninde miniğinin bağdaşını gördüm bayıldım. benim oğlumda detaylısında bağdaş kurmuştu

seliz, keçiboynuzu işe yarıyor cidden. erkekteki canlı sperm sayısını çoğaltıyor. k.boynuzunu kaynatıp suyunu içirmen gerekiyor. ama günlük taze olması şartı var. dünden kalan k.boynuzu içirmesen iyi olur. Allah tez zamanda sana bebişini nasip etsin.

kızlar, uzun zman girmeyince unuttunuz di mi beni

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen

pembemmmmmmmmm canımmmmmmm cok ama cok sevindim sevindim..
maşallahhhhhhh maşallah maşallah allahım nazarlardan korusun sizi...
msn,de yazdım ama burdada yazmadan gecemedimmmmmmm.. rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin üçünüde cok güzel bişiy bu..
bir sürü kupayı hakettin..

kimse karışmadan mümkün deil tabi çünkü tecrübelerden yararlanmak lazım
ama baktınki aşırı karışıyolar mantıklı gelmiyo sana kulak asma kimseye

kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın

int.den al bence. bi sürü yerde satılıyo canım
keçi boynuzu yesin bişi olmaz, bide pekmezi var onuda yesin 1 tatlı kaşığı
havuç suyu sigara içenlerde ters tepki yapabiliyomuş

Görüşürüz hayatım...minnakını gör hasret gider insan gitmeden günler önce bile heyecandan ölüyor resmen.Dikkat et kendine minnakına :) Öptük sizi
ikiz varmış.
babamın aneannesi ikizmiş....

Ayy canım ya cidden harika bişi bu Üçünüde sağlıkla kucağına alırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…