Ayyyyyyy ben de yarın öğlen minnakımı görecem çok heyecanlıyııııııııııııııımmmmm
TopukluAyakkabi+ pembedana su06+ ay_she+ zonox Seliz+ ademerve Sedef35+
Canlarım benim yine başım dönmeye başladı bilgisayara bakamıyom, hadi öptük hepinizi kocumanbaş baaaaaaaaaaaşşşşşşş
ay canım yaaa ailecek şoktayız.... hala inanamıyorum ama kanımı emip beni kuruttukları kesin...çok üşüorummm...
minnakın abla oldu artıkkk
ay canım yaaa ailecek şoktayız.... hala inanamıyorum ama kanımı emip beni kuruttukları kesin...çok üşüorummm...
bende çok heycanlandım şimdi ya çarşambayı iple çekiyorum o zaman bende görücem bakalım benim bebeğim mi yoksa bebişlerim mi olucak
ailede varmıydı peki üçüz fln olan,bizim tarafda yok ama eşimin tarafında ikiz var hayırlısı bakalım herkes rüyasında benim ikiz bebeğim olduğunu görüyor
gökçee seninde az kaldı bitanem lütfen kendine çok dikkat etmelisin yalnız geçirdiğin son günler sonra hep mertinle birlikte olacaksın inşallah....sağ salim kavuşursun mertişkoya inşallah.....canlarımmm merhaba
ben dr dan geldımmmmm
kasılmalarım tam gaz devamm :18:
bugun yıne alttan muayene oldum tam açılma yokk, o yuzden bşey dıyemedı.ama sezeryab ıstıyordun şuan gıtsenn alınır bbebeğin dedı...
ebeler bole dedı dr um da aynı şeyı soledııı... kasılmalar var. sız trabzon da doğumu düşünuyorsunuz o zaman hazır açılma yokkenn gıdın dedı..çarşamba trabzon a gıdeceğiz , kntrolum var artı kayınvalıdemlerde kalacağızzz cmts alınırsa cmts bebeğim alınacak yok bıraz daha dayan buyusun bebiş 19unda (haftaya çaarşamba ) alalım derse bekleyeeceğizzzzz bakalım hangısı olacakk hayırlısı olsun ne dıyelımm :18::18::18::18::18::18:
anneciğim evımı temızlıyorrr
eşim de bı hyecan var anlatamam
bu arada sıcak su deşet rahatlatıyorr bılgınızeeee
bnden şimdılık bu kadar tarbzon a gtmeden yıne yzarımm
şuan dınlenmedeyımmmm yatıyorummmm
sancılar gelıo sık sıkkk :18::18::18:
dualarınızı eksık etmeyınnnn
merveeee yaa bayıldım bayıldım bayıldım kaç kere izledim bebişini maşallah yaaSen de sağol canım...
İyiyim çok şükür canım bebişte iyi az buçuk kıpraşımlarını hissetmeye başladım pek bir güzelmiş :)
En son 4boyutluya soktuk sıpayı bağdaşını kurmuş gülüyordu :)
topukluuuu sanada hep sua ediyorum canımmm Allahım inşallah sağ salim kurtasın bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...şimdi çok zorluk çekeceksin ama ileride onlar büyüdüğünde herşey çok güzel olacak düşünsene etrafında 3 tane çocukk yürüyolar koşuyorlar oynuyorlar cvıl cıvılll sizede maşallahhhhhselam kızlar
dün kontrolümüz vardı.. bebişlerim gayet iyilermiş,1400gr olmuşlar maşallah
açılmam yok,rahimim incelmemiş,yani herşey aynıymış,ilerlemem yokmuş..bundan daha iyisi olamazdı,ancak bu kadar olabilirdi dedi.2 hafta dayan,daha sonra gözümün önünden ayırmıycam seni dedi sanırım hastaneye yatıracak.. testler verdi bissürü,onları yaptırıcam.
dün doktora gidip gelmek çok yordu beni.. karnım büyümeye devam ediyormuş ve bu yüzden ağrılarım oluyor.. ama dün bebişlerimizin uyku setlerini,perdelerini,dönencelerini aldık..heyecandan öldük eşimle
bizde herşey yolunda çok şükür
sizde ne var ne yok?
Ayyyyyyy ben de yarın öğlen minnakımı görecem çok heyecanlıyııııııııııııııımmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen
Ayyyy topikimiz bu kadar kalabalıkken kalmak isterdim ama valla klavyede harfleri tutturmakta zorlanıyorum artık tuşlar dört dönüyo gözümün önündehadi öptük hepinizi teyzoşlar
ikiz varmış.
babamın aneannesi ikizmiş....
gökçee seninde az kaldı bitanem lütfen kendine çok dikkat etmelisin yalnız geçirdiğin son günler sonra hep mertinle birlikte olacaksın inşallah....sağ salim kavuşursun mertişkoya inşallah.....
merveeee yaa bayıldım bayıldım bayıldım kaç kere izledim bebişini maşallah yaaokadar güzel görünüyorkiiii
topukluuuu sanada hep sua ediyorum canımmm Allahım inşallah sağ salim kurtasın bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...şimdi çok zorluk çekeceksin ama ileride onlar büyüdüğünde herşey çok güzel olacak düşünsene etrafında 3 tane çocukk yürüyolar koşuyorlar oynuyorlar cvıl cıvılll sizede maşallahhhhh
şerooooocummm minnakın iyidir inşallahhh anneciği ona çok ii bakmıştırr inşallahhh sağ salim alırsın kucağına minnakını hemencecik sanada bi maşallah diyelimmm
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pembeeeeeeeeeeeeeeeeeee çooooooooooooook sevindim yaaa demek sende topuklu gibi 3 tane bebiş kızz bir taşta 3 kuşşş heeee hemencecik maşallahhhhhh diyelimmmmama bugün maşallahların en çoğu sana pembişimmm Allahım 3 yavrunuda sana bağışlasın.sevindinmi 3 tane olmalarına aayy azıcık anlatsana kızzz
hadi yaa nasip işte bakalım ben size ne haberi vericem çarşamba günü çok meraklandım heycanladım içim kıpır kıpır
sağol canım, kalp atışlarınıda duyayım pazartesi gene gidicez...sürekli yatıcam bu haftaaa, keselerden biri cılız sanki diğerlerine göre. kanaman olabilir dedi
aman çok dikkat ett canım ozaman hep yatıp dinlen iş miş yapma sakın
kocişine kür mürmü yaptın kızzbende havuç suyu takviyesi yapıcamda sigara içior diye yapamıyorum keçiboynuzuda kociş içmiyor.
sağlıklı olsunnnnnnnnn başka bir şey demeye gerek yok inanaın. ha3 ha1!!!!
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
3 tane kesemiz varrrrr
tebrikler 3er olsunnnn lütfen
anneanne babaanne hazırda bekliyorlar..çalışmaya başlayınca birde yardımcı bayan bulucaz...
ne kadar zor olsada ben kendim bakmak istiyorum aslında.. seninde anlattığın gibi tadını çıkarmak istiyorum..kimse karışmadan büyütmek istiyorum..ama sanırım bu imkansız olucak
Haklısın abla;valla ben de daha şimdiden o günleri düşünüyorum..
Her kafadan ayrı bir sesin çıktığı,herkesin kendi yaptığının doğru olduğunu düşündüğü bir ortamda ne kadar bebeğimi büyütmekten keyif alıp rahat edeceğim bilmiyorum.Zor işler gerçekten...
Pembeeeeeeeeeeeeeeeee şaka gibisin yaaaaaaaakız naptın sen maşallah sana ayyyyyy inşallah üçünü de sağlıkla kucağına almak nasip olur bitanem, bu sefer sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninle Bu arada MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
kızlar yaa bnm bu preesedlar gelmedii ben onu almayı birtürlü beceremedim internetten.eczaneden alıcm ama orda maksimum 5li satılıyormuş ve internettekilere göre çok pahallıymışşş.oysa bugün adetimin 9.günüyumurtlamama çok az kaldıııı kocişe havuç suyu içiriyordum oda sigara içenelr için çok zararlıymışş bnm kociş günde 1 paket sigara içiyorr keçiboynuzumu yedirsem acaba???
TopukluAyakkabi+ pembedana su06+ ay_she+ zonox Seliz+ ademerve Sedef35+
Canlarım benim yine başım dönmeye başladı bilgisayara bakamıyom, hadi öptük hepinizi kocumanbaş baaaaaaaaaaaşşşşşşş
ikiz varmış.
babamın aneannesi ikizmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?