canlar selam, yeni ve güzel haberler var
pembedana, 3 üz lerin oluyormuş hayırlı uğurlu olsun. allah hepsini kucağına almayı nasip etsin. maşallah size
topukluayakkabı, bebişlerin iyilermiş çok sevindim. sanada kocaman maşallah canım
kötükedisero, canım, ben geldim sen gidiyosun. kocaman olmuş minnakın. maşallah canımçok öpüyorum seni
merve, seninde miniğinin bağdaşını gördüm bayıldım. benim oğlumda detaylısında bağdaş kurmuştu
seliz, keçiboynuzu işe yarıyor cidden. erkekteki canlı sperm sayısını çoğaltıyor. k.boynuzunu kaynatıp suyunu içirmen gerekiyor. ama günlük taze olması şartı var. dünden kalan k.boynuzu içirmesen iyi olur. Allah tez zamanda sana bebişini nasip etsin.
kızlar, uzun zman girmeyince unuttunuz di mi beni
Pembem canım bidenemmmm topikimin 2ci azgınıçok sevindim Telefonda seni görünce keseyi gördü dedim hiç böle bir süpriz beklemiyordum senden çooooooook tebrik ederim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eder inşAllahhhh
Bu 3 bebek bütün acılarını silip götürecek herşey çoooook güzel olsun sizin içinnnn
pembedana, 3 üz lerin oluyormuş hayırlı uğurlu olsun. allah hepsini kucağına almayı nasip etsin. maşallah size
topukluayakkabı, bebişlerin iyilermiş çok sevindim. sanada kocaman maşallah canım
kötükedisero, canım, ben geldim sen gidiyosun. kocaman olmuş minnakın. maşallah canımçok öpüyorum seni
merve, seninde miniğinin bağdaşını gördüm bayıldım. benim oğlumda detaylısında bağdaş kurmuştu
seliz, keçiboynuzu işe yarıyor cidden. erkekteki canlı sperm sayısını çoğaltıyor. k.boynuzunu kaynatıp suyunu içirmen gerekiyor. ama günlük taze olması şartı var. dünden kalan k.boynuzu içirmesen iyi olur. Allah tez zamanda sana bebişini nasip etsin.
kızlar, uzun zman girmeyince unuttunuz di mi beni
kimse karışmadan mümkün deil tabi çünkü tecrübelerden yararlanmak lazım
ama baktınki aşırı karışıyolar mantıklı gelmiyo sana kulak asma kimseye
kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın
int.den al bence. bi sürü yerde satılıyo canım
keçi boynuzu yesin bişi olmaz, bide pekmezi var onuda yesin 1 tatlı kaşığı
havuç suyu sigara içenlerde ters tepki yapabiliyomuş
çok heyecanlı yaaaaaaainanamıyorummmmmm
ayyy evet bencedeee ben 1 taneyle kafayı yemiştim 3 tane ile delirmen caizdir
sağol canım inşallah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder...
keçibyonuzunu içmio eşimmm tadı çok kötü dio tam havuç suyunu çok sevmiştikii oda sigara içenelre zararlıymış.pressed internetten almayı beceremedim bu saatten sonra alsamda ben yumurtlayana kdr gelmez zaten...
sedef abla ben kocama keçiboynuzunu ve pekmezini yediremiyorum tiksine tiksine içiyor oda zorla
bende dedim bari havuç suyu içireyim bnm kocişde zaten çok sigara içiohavuç suyu içmemeliymişş.pressedida kaçırdık bu ayy doğalll yollardan denicez artık sadece ekşınnn
annem şoklardaaaaaa
bu arada herkese selamlarrr
Ben neredeyse 1 haftadır çok hastayım bu defa nezle oldum salya sümük
Bir tek dün dışarı çıktım oda adanadan misafirim var mecburen çıktım amannn daha fena oldum
evde dinleniyordum ki müjdeyi alınca dayanamadım geldimmm
sizler nasılsınız sanırım emoş hamile ama emin degilim öle bişi okudum varmı başka değişiklik
ayyy evet bencedeee ben 1 taneyle kafayı yemiştim 3 tane ile delirmen caizdir
bu arada herkese selamlarrr
Ben neredeyse 1 haftadır çok hastayım bu defa nezle oldum salya sümük
Bir tek dün dışarı çıktım oda adanadan misafirim var mecburen çıktım amannn daha fena oldum
evde dinleniyordum ki müjdeyi alınca dayanamadım geldimmm
sizler nasılsınız sanırım emoş hamile ama emin degilim öle bişi okudum varmı başka değişiklik
annem şoklardaaaaaa
ayy kıyamam geçmiş olsun güzelim
e tabi hamile hamile yemekli misafir alırsan sürekli olacağı bu
emoşun adeti gecikmişti 10gün ama hamile mi bilemicem
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum
ayy kıyamam geçmiş olsun güzelim
e tabi hamile hamile yemekli misafir alırsan sürekli olacağı bu
emoşun adeti gecikmişti 10gün ama hamile mi bilemicem
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum
Canım hoşgeldin...
Bugün çok güzel haberler geliyor kızlardan baksana maşallah ya 3 tane bebişşş
hoşgeldinn kuşummmmmmm....
nasılsınnnn ösledik seni....
SELAM KIZLARRRR BEN GELDİMM....
hoşgeldinn kuşummmmmmm....
nasılsınnnn ösledik seni....
SELAM KIZLARRRR BEN GELDİMM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?