- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
sağol bitanem Allah razı olsunnn dualarınız sayesinde bende yakında hamile kalıcam inşallah..Selizz canım benimm çok teşekkür ederiz hayatım...Minnoşlar çok bir değişikler valla anne karnında bile pozdan poza giriyorlar ne olcak bu çocukların gelecek halleri ben bilmiyorum :))
Sürekli dualarımdasın kuzum daha güzel minnakların olacak seninde;biz de izlicez böyle inşallah...
Bir de preseed ini alamamışsın sanırım netten,niye alamadın ki canım?Aynen bende ovulasyon testlerini alamamıştım netten gidip sayılı sayıda eczaneden almıştım ama bak bana şans getirdi belki sana da getirir canım
annem şoklardaaaaaa
canım aslında eşin sigarayı tamamen bırakmalı sperm sayısını ve kalitesini bozuyor..
ama zor tabi anlıyorum. keçi boynuzunun suyu acı eşimde içememişti. kendisini yesin
tadı daha güzel. ayrıca pekmezi alt tarafı 1kaşık yicek şurup gibi yutsun suyla beraber
azıcık fedakarlık yapmalı bence. biz kadınlar neler çekiyoruz dr. muayenelerinde dimi ama.
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...bu arada herkese selamlarrr
Ben neredeyse 1 haftadır çok hastayım bu defa nezle oldum salya sümük
Bir tek dün dışarı çıktım oda adanadan misafirim var mecburen çıktım amannn daha fena oldum
evde dinleniyordum ki müjdeyi alınca dayanamadım geldimmm
sizler nasılsınız sanırım emoş hamile ama emin degilim öle bişi okudum varmı başka değişiklik
hoşgeldinn kuşummmmmmm....
nasılsınnnn ösledik seni....
SELAM KIZLARRRR BEN GELDİMM....
OLSUN CANIMCIM SENİN KEYFİN SAĞLIĞIN YERİNDE OLSUN İYİ HABERLERİNİ ALALIM GELMESENDE OLUR..hoşbuldum canımcımmmmm sende hoşgeldinnnnnn
bende çok özledim ama artık pek gelemiyorummm
Hoşgeldinn canımm!
Nasılsın;iyisin inşallah?
Bugün sayfamızda çok güzel şeyler oluyor ya ne mutlu bize;en tez zamanda darısı basına kuzum!
hoşbuldummmm :) maşallah canım. senin ki çok sevimli görünüyorduHoşgeldin canım!
Sorma ya bu uşaklar ayrı bir dünya.Onunla hayatı tekrardan keşfediyorum sanki;her gün farklı bin bir duygu iyi ki varlar ve hep olurlar inşallah!
sağol canım inşallah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder...
keçibyonuzunu içmio eşimmm tadı çok kötü dio tam havuç suyunu çok sevmiştikii oda sigara içenelre zararlıymış.pressed internetten almayı beceremedim bu saatten sonra alsamda ben yumurtlayana kdr gelmez zaten...
sedef abla ben kocama keçiboynuzunu ve pekmezini yediremiyorum tiksine tiksine içiyor oda zorla
bende dedim bari havuç suyu içireyim bnm kocişde zaten çok sigara içiohavuç suyu içmemeliymişş.pressedida kaçırdık bu ayy doğalll yollardan denicez artık sadece ekşınnn
hoşgeldin kuzucummm
SELAM KIZLARRRR BEN GELDİMM....
hoşgeldin canım..
tüp bebek için görüşmeye gidiyomuşsunuz bu hafta
çok sevindim canım..hAdi hayırlısı..Rabbim yüzünüzü güldürsün,
bebişlerin göbüşüne konsun inşallah
fatoş geçmiş olsun canım dikkat et kendinee
hoşbuldum canımmmmmmmmmm...
nasılsınn..darısı sana inş. sendende duyalım inş. ikizzz üçüzz..
zuzum sen nasılsın nabıyorsunnn
iyiyim canımcım ne olsun bildiğin gibi :)
sen de nezle dışında iyisin inşallah
iyiyimde çok agırlaştım 16.kilomuda aldım artık hareketlerim çok çok azaldı bel agrım başladı öle işte msnden baktım yoktun
ayyyyyyyyyyyyyyyyy oooooooooooooooooooooof canım çok sıkıldı kızlar konuşmuyoruz hiç
suuuuu balımmmm napıosun?nasılsın??
OLSUN CANIMCIM SENİN KEYFİN SAĞLIĞIN YERİNDE OLSUN İYİ HABERLERİNİ ALALIM GELMESENDE OLUR..
bu arada cok gecmiş olsun kuzumm dikkat et kendine..
sağol canım iyiyim allahıma bin şükür..
evet yaaa ne sevindirici bir haber 3 tane daha bebişimiz geliyor allah izin verirse..
inşallah en kısa zamanda sağlı benim başıma ve bütün kıslarraaa....
sen nasılsın canım..bebişin cd izledim muhteşem bişey yaa bayıldımm maşallah kuzuyaa..
hoşbuldummmm :) maşallah canım. senin ki çok sevimli görünüyordubenm bu hafta şeker yüklemem var. nefret ederim aç karnına şekerli şeylerden ufffff
canım, 1 çorba kaşığı pekmezinden al bari. valla bu eşler hem bebek isterler hem de uğraşmazlar.
gamzeli hoşgeldin canımmmm
:) ay ben de gittikçe şişiyorum vallaa
bakalım kaç kilo ile tamamlıcaz
direk buraya geldim pembenin haberi görünce unuttum msni
hoşbuldum hayatımmm sağol..gamzeli hoşgeldin canımmmm
hoşbuldum sucumm sağol..hoşgeldin canım..
tüp bebek için görüşmeye gidiyomuşsunuz bu hafta
çok sevindim canım..hAdi hayırlısı..Rabbim yüzünüzü güldürsün,
bebişlerin göbüşüne konsun inşallah
dikkat et canım hamişlikte direncin düşüyo olabilir..Hatcem seliz çok saolun kızlar hamilelikten sanırım bagışıklıgım 0ın altında inşAllah geçer
hatce sen ne zmn geliyorsun cancan ?
allahım gölüne göre versin canımmm...sağlıla gelsinde gerisi önemli değil hayatım..canımmm ben ikiz yada üçüz istemiyorum Allahım bilir ama ben çok korkuyorum ben bebişlerimi belli bir arayla tek tek istiyorum ama tabi Rabbim nasıl isterse öyle verir.hayırlısı olsun...ama ben önce bir kuzuma kavuşayım onu büyüteyim sonrada diğer kuzum gelir inşallah...
Ayy teyzesi teşekkür ederiz..Kızımı ben de ilk defa böyle net ve hareketlerini canlı canlı gördüm ya içim bambaşka oldu...Gerçekten mucizevi şeyler...Tez zamanda sana diliyorum canım aynısını hatta fazlasını yaşaman için....
Ayy teyzesi teşekkür ederiz..Kızımı ben de ilk defa böyle net ve hareketlerini canlı canlı gördüm ya içim bambaşka oldu...Gerçekten mucizevi şeyler...Tez zamanda sana diliyorum canım aynısını hatta fazlasını yaşaman için.
Off ben de kan aldırmaktan nefret ediyorum orda bir sürü kan alıyorlarmış nasıl dayancam aç karınla bilmiyorum bayılmazsam iyidir...
yaaa ama yaaaaaaaaaadikkat et canım hamişlikte direncin düşüyo olabilir..
canım ben ne yazıkki istanbul değil bursa acıbademe gidiyorum..
koçişim orasının daha yakın olduğunu ve yanlız gidebileceğim bir yer olduğunu söyledi..
bizde bursaya karar verdik..ama inş. birgün istanbula gelip seninle görüşmekte nasip olur..[/B]
ben 30 kilo alırım gibi geliyor sonrasını düşünmek bile istemiyorum
açsana msn
hoşbuldum sucumm sağol..
evet canım çarşamba allah izin verirse gidicezz..ama cok stresliyim hala adet olmadım..
inşallah canım allahım tüp bebekle sağlıklı nasip etsin..
:) ay ben de gittikçe şişiyorum vallaa
bakalım kaç kilo ile tamamlıcaz
direk buraya geldim pembenin haberi görünce unuttum msni
iyiyim kuşumm sen nasılsın bakimmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?