maşallah de kuzum maşallah, allah öyle yaraşır görmüş ne güzel
biz geldik teyzeciklerrrr
ayşem hadi sen de yarın iyi haberlerle gel, bir an önce tedavin başlasın da ameliyatını ol,
sonra gelsin bebişler oh oh
oy maşallah kimler gelmiş kimler gelmişbiz geldik teyzeciklerrrr
hoş geldin iyidir sendenselam kızlar naberrrr
saol canım benimpembe hayırlı uğurlu olsun üçüzlerin, maşallah 41 kere dikkat et kendine, sağlıkla kucaklarsın inşallah hepsini,
karasuyum, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
yıldız sevindim canım iyi olmana
vallah sende davşan oldun nabeysağol şekerim...doktorumuz arayacak, kan sonuçlarına göre iğneye başlıycaz bugün. hadi arasında sıkıntı yaptı valla beklemekkk...
davşan gibi oldum valaaaa, 3 danede karnımda
HOŞDEDİNİZ İKİNCİ YÜRÜYEN KREŞŞ
İNŞALLAH HATUNCUMM İNŞALLAHH
ARTIK DOKTOR NE DESE ONU YAPICAM BASKA CARE YOK :)
AMELIYAT OL OLCAM İLAÇ İÇ İÇCEM BEBEK YAP YAPCAM EHEUEHEU
dün gittim şekerim haberin yok galib senin haııı???????
maşşallah zaten yawrularımada babamızada banada
eee annecik anlat bakalım özledinmi yavrunu dünden beriii
İNŞALLAH HATUNCUMM İNŞALLAHH
ARTIK DOKTOR NE DESE ONU YAPICAM BASKA CARE YOK :)
AMELIYAT OL OLCAM İLAÇ İÇ İÇCEM BEBEK YAP YAPCAM EHEUEHEU
benim oğluşuma cuma günü gittiğim dr da kız dedi yaa benim bebişin cinsiyeti NE ?
kızlarr selammmm nasılsınız bakimmmm.ben hastalandım dün gece 5,30 dan beri ayaktayım
yine güzel haberlewr varmmış..Pembe üçüzlerin oluyormuş..Tebrik ediyorum süper bişeyAllah kucağına almayı nasip etsin ..Okuyamadım ama tedaviyle sanırım..Allahım yaa ne bereketli topik..
Karasu,elif sizi de tebrik ederim kızlar..Aynı dileğim sizler için de geçerli..Maşallah hepinize
pıtırcıklarım nasılsınız
mert kağannnn gelıyorumm dıyo gbı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nassıll sancılarım var anlatammammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelıp gıdıo gelıp gıdıooooo :84:
Hoşgeldin canııııımmmteşekkür ederim güzel dileklerin için görüşemedik ne zamandır, miniklerin nasıllar üzmüyolar dimi annesi
Anaaaaaaaaaaaammmmmm kız valla heyecanlanıyom bak bu gidişle normal doğum yapacan sen hehehehehehe
yine güzel haberlewr varmmış..pembe üçüzlerin oluyormuş..tebrik ediyorum süper bişeyallah kucağına almayı nasip etsin ..okuyamadım ama tedaviyle sanırım..allahım yaa ne bereketli topik..
Karasu,elif sizi de tebrik ederim kızlar..aynı dileğim sizler için de geçerli..maşallah hepinize
pıtırcıklarım nasılsınız
mert kağannnn gelıyorumm dıyo gbı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nassıll sancılarım var anlatammammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelıp gıdıo gelıp gıdıooooo :84:
teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkMinnakım artık kocuman olmuş ya 1 haftada nasıl bu kadar değişebiliyo inanamıyorum yaaa Artık tam bi insan yavrusuna benziyo hareket ediyodu, babası kameraya çekti ultrason görüntüsünü Doktorumuz hala ısrarla oğlan bu diyo Hatta pipisini de erken gösterecek, çok edepsiz sıpa dedi
Boyumuz 4 cm, ağırlığımız 4 gr ve gebelik haftamız 9+1 çıktıııııııııııııııBebeğim benim yaa maşallah ne güsel büyüyo hem de hiç annesini üzmeden
Hoşgeldin canııııımmmteşekkür ederim güzel dileklerin için görüşemedik ne zamandır, miniklerin nasıllar üzmüyolar dimi annesi
Anaaaaaaaaaaaammmmmm kız valla heyecanlanıyom bak bu gidişle normal doğum yapacan sen hehehehehehe
canımbenim çok teşekkür ederimm..
Nasıl gidiyor annelik..bebişler üzüyormu seni...
geliyo geliyo...hafta sonuna kalmaz doğurursun senn...
Superiside doğuracaktı bugünn..byükü buluşma gerçekleştimiki....
canımmm..maşşaaalllahh.maşallaaahhh...videoya çektiğiniz iyi olmuş..bizde çektik dünn..evde izleyip duruyorummm..çok iyi oluyo..orda heyecandan ayrıntıya dikkat edemiyosunn..evde iyicenek inceliyosunn...
Hadi tickerının düzeltt..
Ay bu kadar olur.aynı haftadayız nerdeyse...
Beraber doğurcaz inşallahh... :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?