Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz geldik teyzeciklerrrr

HOŞDEDİNİZ İKİNCİ YÜRÜYEN KREŞŞ

ayşem hadi sen de yarın iyi haberlerle gel, bir an önce tedavin başlasın da ameliyatını ol,

sonra gelsin bebişler oh oh

İNŞALLAH HATUNCUMM İNŞALLAHH

ARTIK DOKTOR NE DESE ONU YAPICAM BASKA CARE YOK :)

AMELIYAT OL OLCAM İLAÇ İÇ İÇCEM BEBEK YAP YAPCAM EHEUEHEU

biz geldik teyzeciklerrrr
oy maşallah kimler gelmiş kimler gelmiş
selam kızlar naberrrr
hoş geldin iyidir senden
saol canım benim
sağol şekerim...doktorumuz arayacak, kan sonuçlarına göre iğneye başlıycaz bugün. hadi arasında sıkıntı yaptı valla beklemekkk...
davşan gibi oldum valaaaa, 3 danede karnımda
vallah sende davşan oldun nabey
bende 40 günde bi tane yavyuluyoyum
HOŞDEDİNİZ İKİNCİ YÜRÜYEN KREŞŞ

ayşecim istediğin ay hamile kalacağına inanıyorum şu ameliyatı bi atlat bak gör.
yürüyen kreşlerden biride sen olursun belki bayılıyorum bu yürüyen kreş lafına

eee annecik anlat bakalım özledinmi yavrunu dünden beriii

Valla özlemden çok heyecan ve merak varr...bi sonrakinde nekadar büyümüş olacak onu düşünüyorum hep..Rabbim nasip etsin inşallah görmeyi..herşey yolunda gider inşallahh...

nekadannn itaatkar bi hastasınnnnnn....

yine güzel haberlewr varmmış..Pembe üçüzlerin oluyormuş..Tebrik ediyorum süper bişeyAllah kucağına almayı nasip etsin ..Okuyamadım ama tedaviyle sanırım..Allahım yaa ne bereketli topik..
Karasu,elif sizi de tebrik ederim kızlar..Aynı dileğim sizler için de geçerli..Maşallah hepinize

pıtırcıklarım nasılsınız

mert kağannnn gelıyorumm dıyo gbı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nassıll sancılarım var anlatammammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gelıp gıdıo gelıp gıdıooooo :84:

Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk minnakım artık kocuman olmuş ya 1 haftada nasıl bu kadar değişebiliyo inanamıyorum yaaa artık tam bi insan yavrusuna benziyo hareket ediyodu, babası kameraya çekti ultrason görüntüsünü doktorumuz hala ısrarla oğlan bu diyo hatta pipisini de erken gösterecek, çok edepsiz sıpa dedi
Boyumuz 4 cm, ağırlığımız 4 gr ve gebelik haftamız 9+1 çıktııııııııııııııı bebeğim benim yaa maşallah ne güsel büyüyo hem de hiç annesini üzmeden

Hoşgeldin canııııımmm teşekkür ederim güzel dileklerin için görüşemedik ne zamandır, miniklerin nasıllar üzmüyolar dimi annesi

Anaaaaaaaaaaaammmmmm kız valla heyecanlanıyom bak bu gidişle normal doğum yapacan sen hehehehehehe

İyiler canım , büyüyorlar.İki buçuk aylık oldular..Doğan büyüyor hakkaten.Şimdi uyuyorlar

canımbenim çok teşekkür ederimm..
Nasıl gidiyor annelik..bebişler üzüyormu seni...

geliyo geliyo...hafta sonuna kalmaz doğurursun senn...
Superiside doğuracaktı bugünn..byükü buluşma gerçekleştimiki....

canımmm..maşşaaalllahh.maşallaaahhh...videoya çektiğiniz iyi olmuş..bizde çektik dünn..evde izleyip duruyorummm..çok iyi oluyo..orda heyecandan ayrıntıya dikkat edemiyosunn..evde iyicenek inceliyosunn...
Hadi tickerının düzeltt..
Ay bu kadar olur.aynı haftadayız nerdeyse...
Beraber doğurcaz inşallahh... :97:

Elifçim iyiler .Üzmüyorlar çük şükür..Bir gülücükleri herşeye değer gerçekten.Bu araad başka hamileler var mı bilmiyorum,doğum yapacaklar var sanırım.Hepinize kolay doğumlar kızlar

ayyyy hayırlısı neyse o olsun artık dıyorumm çnku cıdden taşıyamıorum karnımı artıkkk naskılarım ağırrr nefes alamıorummm napcam bılmıorummmm :18: yrn bı gıdelım bakalımm ne dıyecekkk dr umm o da pek ısrarlıı son ana kadar bekleyelım dıyoo ama hayırlısı olsunn

yaa sanırım oleee
bakalımm yarın dr a soyleyeceğimm cmts doğum olabılırse olsun dıyeeee
hayırlısı dıyorum heppp

merhaba arkadaşlar nasılsınız.kaçgündür giremedim bitürlü aklım burda kaldı valla.ay maşallah ne güzel haberler var ya.pembişin üçüzü olcak ay ne güzel.Karasucum bebeğinde büyüyo yavaş yavaş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…