Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım mesleği nedir ? Vasıfları nedir yazarsan belki duyarız fln haber veririz sana bide hangi
şehirdeydın bıde sen

...
ayşem ya çok saol biz k.maraşta küçük bi ilçedeyiz burdada internete ilan falan vermiyolar herkes ya yakınını yada partilisini işe alıyo yoksa mesleği güzel elektrik elektronikçi ve yüksek gerilim belgesi bile var

Hoşgeldin canımcım

slm canım
hemde çok zor ama napim kısmet
elimdende bişi gelmiyo
Dün evdeydi bana öyle iyi davranıyorki sen yoruldun diye çok üzüldüm kocişime

Canım benim yaa inşallah miniğiniz uğuruyla gelir eşin de en yakın zamanda iyi bi iş bulur

Son düzenleme:

canımbenimm.emin ol bebiş bereketiyle geliyordurr.biraz sabredinn.eşin muhakkak iş bulacak...sabır ve duaa...

Sağlıklı sıhhatli olsun yavrumuzz.biz ayrılığa sabrediyoruzz...rabbim bundan zor sınavlar vermesinn.ama bu bebişle herşey yoluna girecek inanıyorumm...rabbim daha fazla ayrı koymasın bizi... Aminn.. :97:

ahhhhh canımmmm elden birşey gelse tabiki yaparız ama işte kısmet ...allahım en kısa zamanda işe başlamayı nasipe tsin.. Sende hep destek ol öyle bi an geliyorkii yanlış anlaşılmalar oluyoo dikkat et canm

biliyorum canım sırf ben burdayım hamileyim akşamları okulum var diye bekliyo yoksa çoktan gitmişti büyük bi ile onun için bende onu incitmemeye çalışıyorum

canım benim yaa inşallah miniğiniz uğuruyla gelir eşin de en yakın zamanda iyi bi iş bulur

evet canım bende öyle ümit ediyorum bebişlerimiz sağlıklı olsunda diğer sıkıntılar nasıl olsa çözülür zamanla
bende artık sizden aldığım güçle herşeyin güzel olacağına inanmaya başladım bi kaç görüşme yapacak inş. Olumlu geçer

günaydın kıslarrrrrr hayırlı sabahlar...
şeromm,ayşemmm bugün dr. gidecekmişsiniz ikinizde inş. hayırlı haberlerle gelin..
şerooo progestan bendede aynı etkiyi yapıyo tam benimde içtikten 1,5 saat sonra etkisini gösteriyo dışarı bile cıkamıyorum yürümekte zorluk cekiyorum cünki..ama ne yapıcan minnakın için herşeye değer yeterki o sağlıklı olsun..

canım bende ilkinde kullanmıştımm.çok iyi biliyorumm.birden bişey oluyodu bana...hemen yatmam gerekiyodu...neyse sabır gülüm..

canım benım aklımda olsun gene bellı mı olru bı yerden cıkar :)

ayrıca partilimi nası yanı siyası partılı mı yuh ya ona göre ıscı mı alınır

şaştım kaldım :)

eşin inşallahh en kısa zamanda ıs bulur

günaydın canımmm

inşallahh bakalım ne dıcekk doktorumusss

günaydın canım hoşgeldin sende hamilelik şüphesi olduğunu okudum olabiler bak dikkat et nolur ne olmaz
inşallah canım bi yerden bi şekilde bi kısmet çıkar
doktordan çıkınca haber et bize hemen

günaydın kıslarrrrrr hayırlı sabahlar...

canım günaydınnn.tüp bebek çalışmalarına başlamışsınızz...eşindede sendede öyle bariz bi sorun yok..yumurtalarda spermlerde...o yüzden ilk sefersde tutacak bak görr.Rabbim yardımcınız olsunnn...

ayşecimmmm küçük yerlerdee biri işe alınacaksaa o kişiye bi bakılırrtavsiye eden kimm?? mutlaka bi tanıdığın olması lazımm bu tanıdıkta o işy erine sözü geçen biri olmalıdır bide buparti işleri mutlaka birbirine işi düşer .. işini yürütmek mantığıylaa işe alınmasına yardımcı olurlar bilmem anlatabildim mi :))

günaydın canımmm

inşallahh bakalım ne dıcekk doktorumusss
inş. ayşem iyi haberlerle gelicen...
günaydın canım hoşgeldin sende hamilelik şüphesi olduğunu okudum olabiler bak dikkat et nolur ne olmaz
evet canım vardı silik cizgi cıkmıştı ama kac gün önceydi biraz önce yine yaptım yok eğer hamiş olsaydım şimdiye kadar koskoyu cizginin cıkması gerekiyoduu....sanırsam hormonlarda beta düşmediği için silik cizgi cıkıyodu..
zaten bişiy varsa yarın dr. gittiğimizde cıkar...

sağol canımmm evet yarın ilk görüşmemizi yapıcazzz hayırlısı bakalım...dr. amcamız ne dicek bize ne gibi bir tedavi uygulucak kısa protokolmü yoksa uzunmu...yarın allah izin verirse dananın kuyruğu kopucak..
inş. bende minnak fasulyemi karnımda hissedeceğim..

canımmm benim allah gönlüne göre versinn inşallahh bi sorun bi aksilik çıkmadan sağlıcakla gelir bebeğinizz

evet canım varsa yarın çıkar hayırlısı neyse hakkımızda o olsun canım

Valla kuşum aynen öyle oluyo bende de evin içinde bile yerimden kalkmaya korkuyorum heryer sallanıyo sanki düşecek gibi oluyorum

canım bende ilkinde kullanmıştımm.çok iyi biliyorumm.birden bişey oluyodu bana...hemen yatmam gerekiyodu...neyse sabır gülüm..

Sabredicez artık 1 ay kaldı minnakım iyi olsun yeter ki 9 ay iç dese içerim valla napim

kızlar ya bugün çok fazla mide bulantım ve başdönmem var sizce ne yapmalıyım ne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…