ikiside olur canımsodayı da hiç sevmem ki sade mi yoksa limonlu fln olur mu
günaydın canım geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız:2::2:ben hala hastayım
Kızlaaaaaaaaaaarrrr biz minnakımı görmeye gidiyos eve döner dönmez gelirim topiğe heeeyooooooooooooooooooooo
günaydın canım hoşgeldin sende hamilelik şüphesi olduğunu okudum olabiler bak dikkat et nolur ne olmaz
inşallah canım bi yerden bi şekilde bi kısmet çıkar
doktordan çıkınca haber et bize hemen
ayşecimmmm küçük yerlerdee biri işe alınacaksaa o kişiye bi bakılırrtavsiye eden kimm?? mutlaka bi tanıdığın olması lazımm bu tanıdıkta o işy erine sözü geçen biri olmalıdır bide buparti işleri mutlaka birbirine işi düşer .. işini yürütmek mantığıylaa işe alınmasına yardımcı olurlar bilmem anlatabildim mi :))
günaydın kızlar nasılsınız:2::2:ben hala hastayım
kızlaaaaaaaaaaarrrr biz minnakımı görmeye gidiyos eve döner dönmez gelirim topiğe heeeyooooooooooooooooooooo
oda pek incitici oluyodur canım insanları dış görünüşüyle yargıayan hüküm veren insanlardan nefret ediyorum.İnşallah canım hayırlısıyla ınslalahh :)
çok enteresanmıss
burada sadece örtülü örtüsüz diye ayırıyolar :)
gittiğimpek çok iş basvurusunda ııı biz prezentabl arıyoruz diyolar e ben pejmürdemıyım canım
bende prezzentabılım diyorum yok yanı açık prezentablllörtülü değil
yaa öle iştee ne yazık iştee
onlar kaybeder anacım
inşallah canım hayırlısıyla ınslalahh :)
çok enteresanmıss :d
burada sadece örtülü örtüsüz diye ayırıyolar :)
gittiğimpek çok iş basvurusunda ııı biz prezentabl arıyoruz diyolar e ben pejmürdemıyım canım
bende prezzentabılım diyorum yok yanı açık prezentablll :d örtülü değil
Yaa öle iştee ne yazık iştee
onlar kaybeder anacım
hahahhahah ayşemmm alemsin heee evet dediğin gibi onlarkaybeder:))) o ayrım heryerde var allahım affetsin:))
oda pek incitici oluyodur canım insanları dış görünüşüyle yargıayan hüküm veren insanlardan nefret ediyorum.
ben yemeğe kaçar.sonra yine gelirim öpüyorum
biz geldik teyzeciklerrrr
hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallahKızlaaaaaaaaaaarrrr biz minnakımı görmeye gidiyos eve döner dönmez gelirim topiğe heeeyooooooooooooooooooooo
niden büyümüş olmasın kuzunanaaaa 5.ci kareye geçmişim bir yanlışlık olmalııı
biz geldik teyzeciklerrrr
canım hoşgeldin.geçmiş olsun..
hadi hayırlısıyla git gel..bekliyoruzz... :97:
hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah
niden büyümüş olmasın kuzun
hoşgelmiş sefalar getirmişsiniz..fıstık dr a gıttın mı sen:26:
pembe hayırlı uğurlu olsun üçüzlerin, maşallah 41 kere dikkat et kendine, sağlıkla kucaklarsın inşallah hepsini,
karasuyum, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
yıldız sevindim canım iyi olmana
sağol şekerim...doktorumuz arayacak, kan sonuçlarına göre iğneye başlıycaz bugün. hadi arasında sıkıntı yaptı valla beklemekkk...
davşan gibi oldum valaaaa, 3 danede karnımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?