Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnşallah kankaaaaaaaaaaaa ama tickerı değiştirmicem doktorum da ayşenin dediğini dedi, şimdi ilerde gidiyo ama ilerleyen haftalarda mutlaka normal gelişimine dönecektir, sat.ne göre olan haftan asıl gebelik haftan dedi ama biz yine de beraber doğum yaparız gibime geliyo benimki herşeyde acele ettiği gibi doğmakta da acele edecek gibi

elifçim iyiler .üzmüyorlar çük şükür..bir gülücükleri herşeye değer gerçekten.bu araad başka hamileler var mı bilmiyorum,doğum yapacaklar var sanırım.hepinize kolay doğumlar kızlar

evet canımm.maşallaah baya hamilemiz olduu.e tabi doğumlar arttı.bu ara superisiyle gökçe bekleyiştee...
Bebişlerin iyi olmasına sevindimm...
Rabbim bizede nasip etsin doğurup büyütmeyi...

anladım canımm...anladımmm...okişşş...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee nasıl ne zaman aşılamayla mı oldu yoksa normal miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aşılama tutmamıştı en son.geçen ay oluruna bırakmışlar,hiç te ümitli değilmiş ama hamile kalmış işte.. doğal yoldan yani..süper dimi o da çok beklemişti canım yaaa

amin canım

mrb kızlarr nasılsınız bakalımmm

ben pek giremiyorum fırsat bulamıyorum bugün tam ayarladım bu seferde net bağlanmadı bi türlü

muhabbetlere pek bi uzak kaldımm geçmişte çok uzun atlaya atlaya okuyorumm kusuruma bakmayınn

geliyo geliyo...hafta sonuna kalmaz doğurursun senn...
Superiside doğuracaktı bugünn..byükü buluşma gerçekleştimiki....

ayy ben de çok merak ediyorum oğluşuna
kavuşmuştur inşallah

canımmm..maşşaaalllahh.maşallaaahhh...videoya çektiğiniz iyi olmuş..bizde çektik dünn..evde izleyip duruyorummm..çok iyi oluyo..orda heyecandan ayrıntıya dikkat edemiyosunn..evde iyicenek inceliyosunn...

canım dün pıtırcığını görmüşsün herşey yolundaymış
çook sevindim,şimdi için iyice rahatlamıştır
maşallah kuzucuğa hep böyle kıpır kıpır olur sağlıkla gelir inşallah

oyy maşallah o minnaka :)
çok sevindim canım hep böyle güzel devam eder inşallah
ve sağlıcakla kavuşursunuz

Selam boncuklarrr Nasılsınızz

Karasu canımcım tebrik ederim kuzum görmüşün minnakını hadi inşAllah kucagınada alırsın

Superisi doguracaktı bugun sanırım acaba ne oldu ya kimsede telefonu yok demiii

Gökçeee sancılar başlamışşş ayyy ne heyecanlıııı bende yaşamak istiyorum inşAllah istedigin gibi cumartesi alırsın kucagına kuzunu

ayyy ben kendimde bir değişiklik fark ediuorum ilk 3 ayda oldugu gibi sürekli uyumak istiyorummm noluyoruz yaaaa daha fazla uyuyup şişmek istemiyorum ama uyumayıncada başım agrıyoo

Selam boncuklarrr Nasılsınızz
ayyy ben kendimde bir değişiklik fark ediuorum ilk 3 ayda oldugu gibi sürekli uyumak istiyorummm noluyoruz yaaaa daha fazla uyuyup şişmek istemiyorum ama uyumayıncada başım agrıyoo

selam zuzu
aynen bu aralar bende de uyku hali var
son aylara yaklaşırken böyle mi oluyo acaba

şekerlerimmm doktor aradııı...progesteron normal dedi. iğneye gerek yokmuş. umarım olmazda dahaa.... ay çok heyecanlandımmm vallahiii...
şoku atlatabildiniz mi diyorr

selam zuzu
aynen bu aralar bende de uyku hali var
son aylara yaklaşırken böyle mi oluyo acaba

kuzu ben uyumak istemiyorum ama yaaa biliyosun üç ayda ben 12 kilo aldım yedim içtim uyudum hiç uyanmadım ki şimdi bir 12 kilo daha istemiyommmm

şekerlerimmm doktor aradııı...progesteron normal dedi. iğneye gerek yokmuş. umarım olmazda dahaa.... ay çok heyecanlandımmm vallahiii...

eheheh valla tam şok yani
hep böyle yolunda güzel olsun herşey inşallah canım

anamm şoku ben daha atlatamadım siz nasıl atlatacaksınız
progesteronda normal şükür igneye gerek olmamasıda süper bence

kuzu ben uyumak istemiyorum ama yaaa biliyosun üç ayda ben 12 kilo aldım yedim içtim uyudum hiç uyanmadım ki şimdi bir 12 kilo daha istemiyommmm

kız korkma bi 12 kilo daha almazsın :)
valla bilmiyorumki nasıl geçer bu uyku halii
bu arada cuma günü şeker yüklemesine gidicem
dün konuşmuştuk ya doktoru aradım da çağırdı bu hafta

anamm şoku ben daha atlatamadım siz nasıl atlatacaksınız
progesteronda normal şükür igneye gerek olmamasıda süper bence

ama vajinal fısfısımız var. onu bırakmıcaz dedi. sanırım çoğul gebeliklerde oluyomuş hep bu tarz ilaçlar...iğneden iyidir...

bugün çakır keyif gbiim valla kafam yerinde değil...

kız korkma bi 12 kilo daha almazsın :)
valla bilmiyorumki nasıl geçer bu uyku halii
bu arada cuma günü şeker yüklemesine gidicem
dün konuşmuştuk ya doktoru aradım da çağırdı bu hafta

ayyy bende cuma gitmeyi düşünüyorum eşimdie şimdi onu söledi sallaya sallaya günün gececek dio napim ama hastaydım
ama vajinal fısfısımız var. onu bırakmıcaz dedi. sanırım çoğul gebeliklerde oluyomuş hep bu tarz ilaçlar...iğneden iyidir...

bugün çakır keyif gbiim valla kafam yerinde değil...

amann vaginalden bişi olmazzz biz neler gördük neler
daha dur ne çakırlar olcan biz 1 tane ile gözümüzü açamadık uydukan sen varya oooooo

kreş açtım valla göbüğümdee.... yatcaz büyücez tosunlarımlaaa

ayyy bende cuma gitmeyi düşünüyorum eşimdie şimdi onu söledi sallaya sallaya günün gececek dio napim ama hastaydım

aslında daha vakit var 24-28. haftalar arasında yapılıyo
ama gidelimde bi an önce bitsin :) :13:

zuzu bide sen soğuk buhar makinası ile
steril makinası alıcan mı bunlar gerekli mi acaba ya:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…