canımmm..maşşaaalllahh.maşallaaahhh...videoya çektiğiniz iyi olmuş..bizde çektik dünn..evde izleyip duruyorummm..çok iyi oluyo..orda heyecandan ayrıntıya dikkat edemiyosunn..evde iyicenek inceliyosunn...
Hadi tickerının düzeltt..
Ay bu kadar olur.aynı haftadayız nerdeyse...
Beraber doğurcaz inşallahh... :97:
Karasu portakal hamile biliyo musun
elifçim iyiler .üzmüyorlar çük şükür..bir gülücükleri herşeye değer gerçekten.bu araad başka hamileler var mı bilmiyorum,doğum yapacaklar var sanırım.hepinize kolay doğumlar kızlar
inşallah kankaaaaaaaaaaaaAma tickerı değiştirmicem doktorum da ayşenin dediğini dedi, şimdi ilerde gidiyo ama ilerleyen haftalarda mutlaka normal gelişimine dönecektir, sat.ne göre olan haftan asıl gebelik haftan dedi Ama biz yine de beraber doğum yaparız gibime geliyo benimki herşeyde acele ettiği gibi doğmakta da acele edecek gibi
aşılama tutmamıştı en son.geçen ay oluruna bırakmışlar,hiç te ümitli değilmiş ama hamile kalmış işte.. doğal yoldan yani..süper dimi o da çok beklemişti canım yaaaNeeeeeeeeeeeeeeeeeeenasıl ne zaman aşılamayla mı oldu yoksa normal miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canımm.maşallaah baya hamilemiz olduu.e tabi doğumlar arttı.bu ara superisiyle gökçe bekleyiştee...
Bebişlerin iyi olmasına sevindimm...
Rabbim bizede nasip etsin doğurup büyütmeyi...
anladım canımm...anladımmm...okişşş...
geliyo geliyo...hafta sonuna kalmaz doğurursun senn...
Superiside doğuracaktı bugünn..byükü buluşma gerçekleştimiki....
canımmm..maşşaaalllahh.maşallaaahhh...videoya çektiğiniz iyi olmuş..bizde çektik dünn..evde izleyip duruyorummm..çok iyi oluyo..orda heyecandan ayrıntıya dikkat edemiyosunn..evde iyicenek inceliyosunn...
Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkminnakım artık kocuman olmuş ya 1 haftada nasıl bu kadar değişebiliyo inanamıyorum yaaa artık tam bi insan yavrusuna benziyo hareket ediyodu, babası kameraya çekti ultrason görüntüsünü doktorumuz hala ısrarla oğlan bu diyo hatta pipisini de erken gösterecek, çok edepsiz sıpa dedi
Selam boncuklarrr Nasılsınızz
ayyy ben kendimde bir değişiklik fark ediuorum ilk 3 ayda oldugu gibi sürekli uyumak istiyorummm noluyoruz yaaaa daha fazla uyuyup şişmek istemiyorum ama uyumayıncada başım agrıyoo
selam zuzu
aynen bu aralar bende de uyku hali var
son aylara yaklaşırken böyle mi oluyo acaba
şekerlerimmm doktor aradııı...progesteron normal dedi. iğneye gerek yokmuş. umarım olmazda dahaa.... ay çok heyecanlandımmm vallahiii...
şoku atlatabildiniz mi diyorr
şekerlerimmm doktor aradııı...progesteron normal dedi. iğneye gerek yokmuş. umarım olmazda dahaa.... ay çok heyecanlandımmm vallahiii...
şoku atlatabildiniz mi diyorr
kuzu ben uyumak istemiyorum ama yaaa biliyosun üç ayda ben 12 kilo aldım yedim içtim uyudum hiç uyanmadım ki şimdi bir 12 kilo daha istemiyommmm
anamm şoku ben daha atlatamadım siz nasıl atlatacaksınız
progesteronda normal şükür igneye gerek olmamasıda süper bence
kız korkma bi 12 kilo daha almazsın :)
valla bilmiyorumki nasıl geçer bu uyku halii
bu arada cuma günü şeker yüklemesine gidicem
dün konuşmuştuk ya doktoru aradım da çağırdı bu hafta
ama vajinal fısfısımız var. onu bırakmıcaz dedi. sanırım çoğul gebeliklerde oluyomuş hep bu tarz ilaçlar...iğneden iyidir...
bugün çakır keyif gbiim valla kafam yerinde değil...
ayyy bende cuma gitmeyi düşünüyorum eşimdie şimdi onu söledi sallaya sallaya günün gececek dionapim ama hastaydım
amann vaginalden bişi olmazzz biz neler gördük neler
daha dur ne çakırlar olcan biz 1 tane ile gözümüzü açamadık uydukan sen varya oooooo
kreş açtım valla göbüğümdee.... yatcaz büyücez tosunlarımlaaa
ayyy bende cuma gitmeyi düşünüyorum eşimdie şimdi onu söledi sallaya sallaya günün gececek dionapim ama hastaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?