Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy ne bilim fuar var subatta orayı bi gezim belki fikrim netleşir diyorum

Yaa pembişim ben sallama taraftarı değilim ne kadar aglasada yatakta ölece bırakırım ama annemde bakacagı için muhtemelen sallıcaktır bakalım onada engel olursam sallamadan dursun istiyorum çünkü 2 3 yaşına kadar sallanarak uyusun istemiyorum bebekken kolayda büyüyünce sallanmak bence eziyet
o yuzden alacagım beşigin sallanmamam özelliği olmalı

herkesi tebrik ederim ama bende aralık anne adayıyım benim ismim yok orda

Seni tebrik edemedim yeni oldugun için denk gelemedik canım ama okyorum çok heyecanlı bir anne adayısın maşAllahhh
Adın listede yok çünkü biz bizimle sürekli birlikte olanları yazıyoruz zamanla seninde adın yazar bizi bırakıp gitmicegine kanaat getirmemiz lazım
Bu arada allah saglıkla kucagına alamyı nasip etsin

tmm siz nasıl uygun görürseniz ben mümkün olduğunca gün içinde giriyorum zaten iş yerinden evde yorgun olduğum için neti açıcak fırsatım olmuyor
evet oldukça heycanlı ve mutluyum amin Allah hepimize nasip etsin

sana birde ticker lazım o zmn yapabilirmiyim bilmiyorum ama son adet tarihin neydi

ben ev içinde kullanabileceğim ve gittiğim yerlere götürebileceğim bi beşik gibi bişi aldım yüksek deil yere yakın beşik gibi sallanıyo üstünde cibinliği de var bebek yatağı gibi rahat ediyo içinde valla daha beşiğini kullanmadık geceleri odamıza alıyorum onu doğumdan sonra kayınvalidemlerde kaldık orayada götürdüm taşımasıda kolay çok rahat çok kullanışlı tavsiye ederim fiyatıda uygun 100 liraya aldım

tabiki olucam bundan sonra bende burdayım yazarsan çok mutlu olurum

tamam canım yazarız :13:

evet aslında fuar yuzundende agırdan alıyorum daha nisana çoooooook var

üzülme kız göz açıp kapayıncaya kadar geçerrr
herşey yolunda olsunda

meloşum hayırlı olsun öncelikle elif bebek maşAllah çok güzell Allahım esirgesin

Beşiği internette bulabilirmiyim nereden aldın birde?

meloşum hayırlı olsun öncelikle elif bebek maşAllah çok güzell Allahım esirgesin

Beşiği internette bulabilirmiyim nereden aldın birde?

sağolasın canım sağlıcakla darısı başına inş.

adı ne olarak geçiyo bilmiyorum ama yenibosnada eskidji diye biyer var ordan aldım eşim gelsin onun telefonuyla resmini çeker koyarım bakarsın ben çok memnunum ben bakiyim nette bulabilirsem sana link atarım canım

ben çıkıyorum kızlarr yemek saatii geldi :)
görüşürüzzzzz :79::79:

çok sevinirim 26 kasımdı son adet tarihim

yapmaya çalışıyorum canımcım bakalım becerebilcekmiyim

Amin inşAllahhhh
Çok sevinirim yaa çok kararsız kalıyor insan

geçiyo kızzz eninde sonunda ben son haftamda bile sanki hiç doğmıcak gibime gelmiştii ama şükür ki doğdu :97:

inşAllahhh bende bizde kucagımıza alırız eskiden listenin altına hamileler inmek için can atardım şimdi doguranlara girmek için insan oğlu doyumsuz işte

geçer geçer merak etme
bak kızlar sırayla doğuruyorlar
inşallah Allah izin verirse bize de sıra gelecek

İnşAllah kuzu yaaaa

ben çıkıyorum kızlarr yemek saatii geldi :)
görüşürüzzzzz :79::79:

görüşürüzzzzz afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…