Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar herkese.. bi yandan dizi izliyorum öbür taraftan forumda dolanıyorum. adet günüme odaklandım bekliyorum merakla...
son üç adet tarihim 19 Ekim-16 Kasım-14 Aralık. Adet düzenim 28 gün. Buna göre bugün olmam lazım ama hala olmadım ümitlensem mi daha erken mi..Aslında cumaya kadar bekleyip ondan sonra ümitleneyim diyorum beklemek ne zormuşşşş

valla kızlar sormayın benımde ciddi kafam karıstı
hıc belirtisini yasamadıgım bı hastalıgımı bulmus doktor onu demek ıstedı galıba
bılemıyorum kı zaten baya moralım bozuldu dün sinirden ağladım hep
tamam şu olmuş deseler tamam baska baska seyler cıkıyo ne oldugu bellı değil
karman çorman bişey anlamadım ki ben yaa
hemofili oldugum bı gercek ama doktor bundan emın olmak ıcın testı tekrar yapiyo sanırım
eğer yenı yapılan test ılk yapılandan cok farklı bısey olursa tekrar yapılcak
ince bi olay oldugundan hadı tamam tedavı baslasın dıyemıyolar
yanlış herhangı bısey kötü etkıleyebılır
ayrıca herhangı bı yerımı kesmemem gerekıyo cunku kan durmuyo gecen kıymık battı onun
kanını bıle durduramadım doktor onu da sordu yakınalrda elini fln kestınmı dıye
evt dedım nasıldı kanamsı dedı çok az bıseydı ama çok kanadı sarmak zorunda kaldım
durmadı dedım işte aynen böyle doğum yaparkende kanın durmayabılır amelıyatta da
plazma verılmesı lazım ama testı tekarlıycaz dedi...sonucu görünce bunalıma girdi ya doktor
tam bıseyde söylemedı kalakaldım resmen :26: :44:
vallaha bunaldım artıkkk :26: :26: :26:

ayşem yaaa ben bişi anlamadım kafam karıştı benim dur bakalım test tekrarı bi çıksın o zmn net anlarız herhalde
İnşallah sorun neyse anlarlar da sende daha fazla sıkıntı çekmezsin canımcım

günaydın ayşecim
üzülme ne olur inşallah en kısa zamanda teşhiisinde tedavinde olur,sonrada gelsin bebişler
dünden beri sol gözümün üstünde resmen beynimde ağrı var adım attığım zaman başım dönüyor çok kötü oluyorum. üstünede kayın valdemler gelmezmi bugün sabah sabah bu dağınıklıkta sinir oldum, onları bırakıp eve geldim

inşallah canım ama sabrım azalıyo gün geçtikce

Allah yardımcımız olsun

sanada gecmıs olsun canım basın bırden mı agrımaya basladı

yoksa mıgrenın fln mı var

inşallah canım ama sabrım azalıyo gün geçtikce

Allah yardımcımız olsun

sanada gecmıs olsun canım basın bırden mı agrımaya basladı

yoksa mıgrenın fln mı var
sabret canım sabrın sonu selamet

baş ağrısı dün sabah başladı canm Allahtan gün içinde biraz azalıyor,çok yoğunum ondan heralde işler bi yandan bi yandan okulda finaller derken allak bullak oldum foruma arasıra uğrasam iyi olacak artık gözlerimde kendiğilinden göz kırpmaya başladı

iş yoğunluğundan da olabilir tabıkı canım ama
hamılelıgın ılk basında da olur böyle baş ağrıları :)
gecmıs olsun

iş yoğunluğundan da olabilir tabıkı canım ama
hamılelıgın ılk basında da olur böyle baş ağrıları :)
gecmıs olsun

saol canım benim
yeni işin nasıl
(sıkıntılardan konuştukça valla iyice sıkıntı yapıyoz hiç düşünmeyelim boşver )

saol canım benim
yeni işin nasıl
(sıkıntılardan konuştukça valla iyice sıkıntı yapıyoz hiç düşünmeyelim boşver )

valla haklısın canım

yenı ısım ıyı ama burada bı kız var hıc tutmadı onu gözüm

aynı ofisteyiz kavga etsem ellikere ederdim ama bekliyorum sımdı

susuyorum yani....

Amirlik taslıyo bana ama bakalım zaman ne göstericek

Bide anlamadım arkadaş evet belki saçmalıyorum..kimse zorunda değil ama

şimdi bi insan mutfga çay almaya cıkarda arkadasım sende ıster mısın

demez mi yaa...tamam dusunemeyebılır ben ılk zamanalr yukarı cıkarken

sende ıster mısın sıye sordum ıstedı getırdım...su kurabıyelerın ne guzel olmus

dedi...yaptım getırdım ona ben arkadaslık kuralım diye ugrasıyodum yanı ama

yok kı o bana ezik muamelesi yapıyo baktım bende artık ona göre davranıyorum

bakalım işi bi kapayım sistemi öğreneyimde sonrası kolay napiim o zorluyo

beni buna insanlıktan anlamayana napiimm ben

ayşe heryerde vardır öyle tiplerr...sonradan gelenlere bi önyargı olur.hele birde sonradan gelen işini iyi yapıyosa koltuğunun derdine düşerler...tahtını sarsarsın diye korkuyordur belkii..tınnnn hayatım bee..boşverr... :89:

Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr
Ayşem çok üzüldüm yaa niye böyle alakasız çıkmış ki sonuçların :26: belki de doktorun dediği gibi bu testte bi yanlışlık oldu :26: inşallah öyledir de netleşir artık şu sorun yaa valla ben de sabırsızlanmaya başladım artık senin için :18:
Kızlar bu arada dün gece çok açık, silik bi kahve akıntım oldu ama çok sancılandım neyse ki sabah kalktığımda ne leke vardı ne sancı ama çok korktum yaa :26: sabah doktorumu aradım, devamı gelirse bugün gel bi bakalım dedi, gelmez inşallah yaaaaaaaaaaa :18: :18: :18:

Vur, kır, parçala, mahvet o kibir abidesini kuzum, yakışır sanaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Kızlar benim dersim bitmek üzere, hemen eve geçip dinlenicem, ilaçlarımı içip bol bol uyuyacam bugün, topiğe de giremem heralde bidaha, öptük hepinizi canlarım, baş baaaaaşşşşşşş :79:

canım valla ya bi rahatsız oldu benım gelmemden
benden once onun yanındakı masada calışanın yerıne gectım ben diğerinede baskayer
dusunulmeye baslandı sen burda oturma sana yenı yer yapılsın of beni dışlamalr falan
çocuk gibi davranmalar fln anlamadım yanı programda ft gırmektn baska bısı bılmıyolar
geleli bi sürü sorun hallettım hala cahılmısım gıbı davranıyo bana yaa ben sarsarım onun
tahtını gayrıresmıyı üzerime alayımda önce zaten bı numaralı patronu garantıledım
muhahahahaha

canım sorma bende napıcamı şaşırdım ıyıce yaa ama baska doktorlarada gidicem
sonucları hematoloji profuna götürücem bıde bakalım ne dıcekler

canım sende 9. haftadasın plasentaya gecis kanamsı gecen elife oldugu gıbı sana da
aynısı olmsu olabilir sen pozitif düşün şekerim hersey cok guzel olucak ınsallahh
9. haftadan sonra riskler azalıyo bundan sonrası daha kolay ınsallahh Allah ım sağlık
versin sizee

Vur, kır, parçala, mahvet o kibir abidesini kuzum, yakışır sanaaaaaaaaaaaaaaa

eheueheue parçalarım valla tutmayın benii

Evet doktorum da öyle dedi, bu haftayı da atlatırsak artık hiç korkma dedi ama bu leke korkuttu beni tabi ister istemez :26: inşallah devamı gelmez ne diyim artık hayırlısı Allah'tan :26:

günaydın balımm...
geçen hafta benimde kahverengi akıntım olmuştu.çok az..gerçi kahverengi sayılmazdı.beyazdan azcık koyuydu..herneyse,, bunalıma girmiştimm hemen.tamda senin gb 9. haftadaydımm...kızlar sağolsunlar sakinleştirdiler bu haftalarda olur falan diye.nitekim bidaha olmadı doktorda baktı olumsuz bişey görmedi...sende telaşlanma hemi...
gerçi sancın niye oldu anlamadım ama...hep olumlu düşünn.sancında belki senin aceleci veledin çabuk büyümek istemesindendir...
no panıc!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…