Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bir soru sorabilirmiyim nasıl yapıştırıcam profilime girdim ama link yapıştırıcak yeri bulamadım

kullanıcı panelinden yapıyorsun profilimi düzenle var ordada çizelge yazan yere yapıştırıyorsun
resimli anlatmaya çalıştım

Benim zıbıdıklarımın anası gelmişşşşş hoşgelmiş sefa gelmişşşş :81: :81: :81: :81:
amam papucunuzu attılar damaaaaa topikin iki azgını 3 er 3 er doguruyoooooo :92: :92: :92:

iyi akşamlar kızlarrrrr ben geldimm...
bugün baya yoğundum hazırlık işleri btimedi yarın büyük gün..
ağdamı yaptım mis gibim oldum duşumu ladım saclarımı fönledim giyeceklerimi hazırladım yapılan testlerimi hazırladım yarın gitmeye hazırızz...
inşallah allahım herşey güzel gecerr iyi haberlerle gelirimm..
ee sizler nasılsınızzzz.....

ayşem haberini okudum kuşummmm dr. neden o şekilde demiş onuda anlamadımm hayırlısı tekrardan yapılsın bakalım testlerin ne olacak..:26:

şeroo kuşum minnakın durumu iyiymiş cok ama sevindim inş. herşey iyi gidicek bundan sonra maşallahhh minnakımıza...

hosbulduk tatlım nasılsınız ıyımısınızz ya canım benım kasıklarımda agrı oluyo senınde oluyomu ?

oluyo tatlım yaaa merak edilecek bişi değil daha dur bende birde bel agrısı varki sorma gitsinnn

hoşgeldin pammmuuuukkkkkkkk
hadi inşAllahhh yarın güzel haberlerleee gelirsinnnn

ben çıkıyorum kızlar belim iyice tutulmaya başladı uzanim accukkkkk bide osman başladı tabiii

gamzelım hayrlısıyla gıt hayırlı guzel haberlerle dön insallah tatlım benım

ay lalem sorma belımde fazla yokta kasıklarımda hatta boyle rahmıme bıle vuruyo agrı bıde dün aşımızı olduk kolumda agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…