bir soru sorabilirmiyim nasıl yapıştırıcam profilime girdim ama link yapıştırıcak yeri bulamadım
Benim zıbıdıklarımın anası gelmişşşşş hoşgelmiş sefa gelmişşşş :81: :81: :81: :81:
amam papucunuzu attılar damaaaaa topikin iki azgını 3 er 3 er doguruyoooooo :92: :92: :92:
hoşbuldukkkk
bizim pabucumuz atılmaz dama falan,ilkiz biz bikerem
kullanıcı panelinden yapıyorsun profilimi düzenle var ordada çizelge yazan yere yapıştırıyorsun
resimli anlatmaya çalıştımEki Görüntüle 125596
sanırım yapabildim çok teşekkür ederim çok sağol
toplantı vardı o yüzden geç cvp verdim daha işteyim de
selam kızlarr naber
ne iş yapıyorsun ?
hoşgeldin canımmm
ne iş yapıyorsun ?
Bankacıyım malesef neyse kızlar ben çok şükür çıkıyorum acıktım zaten iyi akşamlar herkese
yarın sabah görüşürüz
hosbulduk tatlım nasılsınız ıyımısınızzya canım benım kasıklarımda agrı oluyo senınde oluyomu ?
iyi akşamlar kızlarrrrr ben geldimm...
bugün baya yoğundum hazırlık işleri btimedi yarın büyük gün..
ağdamı yaptım mis gibim oldum duşumu ladım saclarımı fönledim giyeceklerimi hazırladım yapılan testlerimi hazırladım yarın gitmeye hazırızz...
inşallah allahım herşey güzel gecerr iyi haberlerle gelirimm..
ee sizler nasılsınızzzz.....
ayşem haberini okudum kuşummmm dr. neden o şekilde demiş onuda anlamadımm hayırlısı tekrardan yapılsın bakalım testlerin ne olacak..:26:
şeroo kuşum minnakın durumu iyiymiş cok ama sevindim inş. herşey iyi gidicek bundan sonra maşallahhh minnakımıza...
ben çıkıyorum kızlar belim iyice tutulmaya başladı uzanim accukkkkk bide osman başladı tabiii
inşallahh canımm....hoşgeldin pammmuuuukkkkkkkk
hadi inşAllahhh yarın güzel haberlerleee gelirsinnnn
güleee güleeee kuşummm öptümm..ben çıkıyorum kızlar belim iyice tutulmaya başladı uzanim accukkkkk bide osman başladı tabiii
gamzelım hayrlısıyla gıt hayırlı guzel haberlerle dön insallah tatlım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?